Neocudzujte ma prosím.Spravila som najväčšiu chybu svojho života. Nikdy predtým som žiadneho priateľa nepodviedla a teraz keď mám super priateľa ktorého ľúbim tak som to spravila. Strašne sa mi hnusili ľudia čo to robia a teraz som to spravila aj ja? je mi zo seba zle.. bola som opitá ale to nieje výhovorka.. keď som si uvedomila čo robím tak sex som po minúte stopla a utekala domov .. priatela mám v zahraničí a vôbec neviem ako sa mu pozrieť do očí alebo či mu to mám vlastne povedať alebo nie.Je to najhorší pocit.. je mi strašne zle,stále na to myslím.. výčitky svedomia do konca života ..
Priznať sa alebo nie
Viem, že väčšina ľudí by radila zatĺkať, mlčať, ..ja radím povedať. Absolútne sa mi nepáči zatajovať takúto dôležitú vec niekomu kto by nám mal byť najbližší. Spravila si chybu, ok,.. Ale ten človek, s ktorým tvoríš pár má právo vedieť s kým ten pár tvorí.. má právo sa rozhodnúť, či s tebou bude alebo nie.. nie, že on žije v nejakej svojej realite, pričom skutočná realita je iná. Hnusí sa mi predstava, že niekto podvedie a potom sa ďalej tvári pred partnerom/partnerkou ako keby nič.... Si dospelá, mala by si prevziať za svoje konanie zodpovednosť.
A vôbec si nemyslím, že ak to povie svojmu partnerovi, tak len naňho sebecky prehodí svoje výčitky... Výčitky jej zostanú tak či tak... A že partnerovi ublíži? To mu ublížila keď sa vyspala s iným... Ja by som určite chcela vedieť ak by ma partner podviedol. Dokonca by som dokázala oceniť aj jeho úprimnosť a celkovo to, že mal gule na to aby mi to povie... Ale ak by som po mesiacoch/rokoch prišla na to, že ma podviedol a tajil to, tak ten človek by u mňa padol na samé dno. Takéto pretvarovanie, klamanie, zatajovanie je z môjho pohľadu ešte hnusnejšie ako samotná nevera.
nehovor mu to len v pripade ze sisi ista ze sa to inak nedozvie... inak toto su typicki moralisti. Hlavne hlavu hore a nerob z toho tragediu si uvedom ze nic takeho sa nestalo. Toto je u ludi bezne spravanie.
Neber to tak tragicky, sme len ludia a stat sa to moze komukolvek. Nie je spravne co si urobila, musis si to uvedomit hlavne ty a nie svoje trapenie hadzat na priatela. Chod si zabehat a vycisti si hlavu, pekne si musis odpustit a spravat sa tak, aby si sa nabuduce netrapila. Je tvoja chyba a tvoje takomstvo, uz len dufat aby o tom nikto nevedel. Hlavu hore, na svete sa deju aj horsie veci :).
Keď mu to povieš, možno sa váš vzťah rozpadne, ty si to budeš ešte dlho vyčítať, nájdeš si po čase niekoho a raz to prejde, zmieriš sa s tým, lebo si vyšla s pravdou von a z toho sexu si aj tak nič nemala. Možno sa však nerozpadne. No ak mu to nepovieš, tak si to budeš neustále vyčítať a možno budeš robiť občas hlúpe ústupky kvôli výčitkám, aby si to nejak vykompenzovala. Neviem, ktorá možnosť je pre teba lepšia, o tom už musíš rozhodnúť ty sama. Ale domnievam sa, že žiadna situácia nie je náhodná. Chýba ti jeho prítomnosť, niečo ti možno vadí, si citlivá a nestalo by sa to, keby sa to nemalo stať. Je možné, že to má váš vzťah niekam posunúť.
Nieže by som aj ja mal skusenosť ale teraz ak je to cerstve tak je to najhoršie.Hlavne si vynadaj sama sebe každý môže zlyhať sme ludia a ideme ďalej ,jednoducho ďalej.Teraz čakaj komentáre typu všetky ženy sú také a potom,že si taká a taká.Ľudia radi odsudzujú.Skúsenosť si zober k srdcu hlavne neupadni na duchu chce to asi trošku času a pár kontaktov z milujúcim.Teraz máš pocit akoby o tom vedel akoby ty si ta čo mu to ma povedať ty sa citiš zle ,ale pri tom to aj musí zostať.Keď by si to prezradila už to nebude dobré stále by si to prehrával v hlave neveril by že išlo len o 10-šťuchancov.
zachvilu sa tu spusti na teba sh*tstorm si myslim. nevrav mu o tomto nikdy nic. poucila si sa mrzi ta to. ked mu to povies pokazi vam to vztah, ako pises neodpustil by, pravdepodobne by ste sa rozisli a tebe by to na dusi neulahcilo ze si to pustila von. nikdy to nehovor nikomu nech sa to nema skadial dozvediet.
Ja by som sa s nim rozisla. Na toto by som zaludok nemala.
Ponaučenie určite. Ja mám jasno v tom,že takú chybu už nezopakujem. Žiť s tým pocitom bude pre mňa najväčší trest.
Skús to brat ako ponaučenie pre seba .
Priateľ mi neveru neodpustí.To sme si na začiatku vzťahu povedali.. ani ja by som neveru neodpustila.. v tom sme sa zhodli. Pokazila som to všetko .. potrebovala som to niekde napísať,lebo ak mu to nepoviem tak toto tajomstvo si zoberiem do hrobu. Ale pride mi nefér mlčať keď viem,že ako žena som klesla na úplne dno pred ním ..aj pred sebou ..
Taká hlúpa chyba panebože a zmení mi to celý život :(