Neocudzujte ma prosím.Spravila som najväčšiu chybu svojho života. Nikdy predtým som žiadneho priateľa nepodviedla a teraz keď mám super priateľa ktorého ľúbim tak som to spravila. Strašne sa mi hnusili ľudia čo to robia a teraz som to spravila aj ja? je mi zo seba zle.. bola som opitá ale to nieje výhovorka.. keď som si uvedomila čo robím tak sex som po minúte stopla a utekala domov .. priatela mám v zahraničí a vôbec neviem ako sa mu pozrieť do očí alebo či mu to mám vlastne povedať alebo nie.Je to najhorší pocit.. je mi strašne zle,stále na to myslím.. výčitky svedomia do konca života ..
Priznať sa alebo nie
Len asi málokto si tu uvedomuje, že aj vytvorením si takéhoto vážneho tajomstva vzniká problém vo vzťahu, ktorý môže ľahko vzťah potopiť. Ľudia, ktorí toto dokážu utajiť bez zjavnej zmeny správania sú úplne bez chrbtovej kosti (a s takým bezcharakterným človekom by som ja rozhodne byť nechcela). Ale nemyslím si, že autorka to dokáže bez viditeľnej zmeny utajiť (súdiac podľa toho ako píše.. ako to veľmi prežíva). Nemyslím si, že jej partner si nič nevšimne... Úplne stačí, že zrazu bude písať citeľne menej alebo naopak oveľa viac (aby upokojí svoje svedomie aspoň pozornosťou?).. Stačí ak zrazu jej vyjadrovania budú iné.. Nebude z nej cítiť také šťastie ako kedysi (lebo sa zjavne trápi).. Možno bude viac v kŕči aby sa vedome správa tak ako inokedy atď atď... Jednoducho bude INÁ.. a ak sa dobre poznajú a ten chlapec nemá IQ húpacieho koníka, aj tak vycíti, že niečo nie je v poriadku. To na blízkej osobe proste JE vidieť... A kľudne sa to môže ťahať dlhšiu dobu... A je polemizovania hodné nakoľko dokáže práve takéto riešenie vecí jednotlivcami narušiť viac vzťah v porovnaní s tým keby to riešia spolu ako pár (tým nekonštatujem čo ohrozí vzťah viac.. asi je to individuálne, len podotýkam, že je to na zamyslenie)... Takto si to bude autorka riešiť sama v sebe... Jej partner bude tiež zvažovať čo sa vlastne deje - a ak si spojí to čo vie - že bola riadne opitá a nepamätá si skoro nič so zmenou správania.. Hmmm...
ti hrabe?nehovor mu to!ci ma pravo vediet ci nie je ti jedno.obe pripady su mevyriesitelne.vyries si to len v hlave.poseres di to uplne cele.aj ked ti mozno odpusti,vzdy ti to bude vyhadzovat na oci.proste nehovor to.kazdy ma nejake tajomstvo tak ho nezdielaj s nim,lebo bud onho prides,alebo ti to bude vycitat.bohvie co on tiez postvaral.neriesto,viem ze ta to trapi ale jojha stalo sa.
nepovedat. ja by som to vediet nechcela. ked uz by som to vedela, nemohla by som s tym clovekom zostat, skratka musela by som to riesit. co oci nevidia, srdce neboli. ty maj vycitky a vysporiadaj sa s tym, preco chces to bremeno preniest na partnera? nepovedz nic a pouc sa, ze netreba pit s cudzimi chlapmi, ked mas nutenu sexualnu abstinenciu. nie su v tom city, nebude z toho dieta, tak naco to hovorit? len preto, aby si ulavila SVOJMU svedomiu. cize zas je to len o tvojom egoizme, lebo TY sa s tym nevies vysporiadat. vobec to nie je o tvojom priatelovi, aspon k sebe bud uprimna.
z tej jednej necelej minuty dieta urcite nebude.. fuj fakt sa mi to zle píše.. ale on ho tam len dal spravil dva tri pohyby a ja som to hneď stopla ...určite som si ten "sex" neužívala
Ak sa to nemá odkiaľ dozvedieť tak samozrejme, že sa nepriznávaj. Staré dobré: zatloukat, zatloukat, zatloukat.
dufam ze ste aspon pouzili kondom ci ste obaja boli tak mimo :
vies ze z toho moze byt aj decko ak si spala bez ochrany
To či som zviedla ja jeho alebo on mňa na to sa ťažko odpovedá lebo asi sme to chceli obaja (aj on ma priateľku) kedže sa to stalo.. ale neviem odpovedať lebo skutočne som bola veľmi opitá ...nepamätám si detaily jedine to keď už bol vo mne.. vtedy mi trklo,že čo to porábam a hneď som odišla
A povedz respektive napis nam tu uprimne, ten s ktorym si toho svojho podviedla ta zviedol alebo si ty zviedla jeho? Vedela si co robis alebo si bola taka nadrzana ze ti to bolo jedno? Ako sa to stalo?
Ďakujem každému za názor.Neviem prečo som od vás chcela aby ste ma neodsudzovali keď doteraz som to robila aj ja. Tak chápem všetky komentáre.
Stále som sa nerozhodla. Priateľ príde o pár týždňou domov tak ak mu to poviem tak určite do očí a nie cez skype.
Snažím sa na to pozieť aj z druhéj strany a kebyže podvedie on mňa a bolo by to v takej podobnej situaci ako som podviedla ja a viem,ze by ho to uprimne mrzelo a hlavne,ze by sa to uz nezopakovalo.. tak nie ja by som to vedieť nechcela... Ale neviem či by tento názor zdielal aj on.
Dneska som mu povedala, že som to s alkoholom maximálne prehnala a,že si vôbec nepamätám čo som robila.. ale na viac som sa bohužiaľ nezmohla ..
Áno, samozrejme som blbá ...spravila som chybu,bohužiaľ už to neviem vrátiť s5. Ja sama si to nikdy neodpustím a viem na isto,že ani on by mi to neopustil..proste sme mali dohodu a ja som ju porušila.. bol by to koniec.
A ak to priateľovi nepoviem ja tak na 100% viem,že sa to nedozvie...
Natalia-7 konecne normalny prispevok
Jasne ze mu to povedz je to tvoj frajer a ako pisala natalia ma pravo to vediet. Ti nieje hlupo a smutno ze chudak zije v predstave ze si mu verna ? Ked mu to povies tak sa ti ulaví a svedomie uz nebude tazit. Povedz mu ze ta to mrzi. Poznam vela parov ktori si povedali ze by neveru neodpustili a odpustili nakoniec.
Je mi zle z ludi ktori podvedu. Kolkokrat ked som bola opita v spolocnosti chlapov tak ma to ani nenapadlo sa ich co i len dotknut a to som slobodna.. nemiluješ ho tak si to zbytocne nenamyslaj :) a ked si mala gule podviest, maj gule mu to aj povedat. Ale to asi nedokazes.. hanba