Som fakt tucna? Plnostihla?

Príspevok v téme: Som fakt tucna? Plnostihla?
Ninusinka

Ahojte.
Vek: 19
Vaha: 50 kg
Vyska: cca 164-166 cm
Obvod stehien: 53-55 cm
Obvod pasu (boky): cca 95 cm
Obvos bruska : 63 cm
Prsia: mam A. Su take malicke,ze nosim len sportove podprsenky... Nie a nie narast.

Jeden typek mi povedal,ze mam tucne nohy. Kupujem si oblecenie XS alebo S.
Naozaj mam tucne nohy? Podla neho som vraj (citujem) "tucna bomba" a vraj mam namiesto noh "syrove palicky". Citate spravne.
Co myslite, som tucna alebo plnostihla? Akoby ste mi popripade pomohli schudnut minimalne 1 cm zo stehien? Od zajtra pojdem behat. Hrozne sa ma to dotklo. Co si o tom myslite vy?

Sebodebo

Takže aby som sa k tomu vyjadril aj ja ako chlap v tvojom veku /o rok sice starší/....
Si kočka! Nie som žiaden taký, čo by trtkal na každom rohu.
Síce mám bab dosť. Takže ti vravím, ser na toho k.kota čo ti povedal takú dementnú vec. Dokonca aj ten chlap čo písal podomnou nemá pravdu. Vyzeráš fantasticky. Máš ženskú postavu,krivky. Tie nemá každá. V dnešnej dobe je to u ženy vzácnosť, lebo buď sú mega vychrdnuté a krivky stratia alebo mega tučné... Proste musí byť odtiaľ potiaľ. Samozrejme,aj bacuľky sú pekné. Nič proti nimm no späť k tebe. Tvoja postava je super. Kľudne cvič, to je len plus pre teba, ale nepreháňaj to. Moja frajerka má podobnú postavu tebe. Stehná ma len väčšie a aj ty by si mohla mať väčšie. Ale vyzeráš super. Nakúp si handry také,aby ti zvýrazňovali boky a štíhly driek či pás :D, pekne krásne si nakúp legíny,sukne a šaty a pomotaj chlapcom hlavy. Si mladá, tak makaj a ser na názory všetkých. !!!!!!!

matthiola

Ninuska a bol to nejaky kamarat co ti to povedal alebo z rodiny niekto alebo nejaky na pokeci?
Naco chces mat medzeru medzi nohami? Nie je to az take pekne to sa barbinky predbiehaju ktora bude mat vacsiu medzeru, zenam sa na sebe casto pacia veci, ktore muzi ani nevnimaju alebo naopak sa im to vobec nepaci. Napr. mne sa medzera vobec nepaci, mne sa furt zjavi barova barbie s umelymi kozami natlacenu v kozenych nohaviciach smradlavu od cigariet neviem :) nepoznam chlapa osobne kotry by to riesil alebo si to nejak vsimal.. Asi som teda takeho nestretla. Stehna mas pekne k tvojej postave uplne akurat ale co mas ze uuzasne je pas! Presypacie hodiny! Tvoja postava je velmi pekna. Bud rada, ze nie si typ baby, ktora nie a nie pribrat - ektomorf. Taká tvoje tvary nikdy mať nebude.Ale mozno má medzeru medzi nohami a je jej to fuk lebo by chcela mat stehienka a zadocek a ktomu uzky pas. Kazda mame nieco pekne na sebe. Zvyraznuj to co je na tebe pekne a to je pas. ten ukazuj. kopec je na internete siat a navrho oblecenia na tvoju postavu. tak krasne si ho mozes zvyraznit! Netrap sa tym co povedal niekto..

pomocnica

Podľa mňa máš fakt fajn postavu. Je aj dobré, že cvičíš, lebo pre tvoje telo to určite je fajn. Pohyb treba. ;-)
Máš trošku podobnú postavu ako ja(typ postavy akože), ale ja mám viac kíl a som vyššia. Mám chudšie brucho(vypracované/vyrysované, ale po jedle ho mám o dosť väčšie ako ty..:DD), nohy trošku iné ako ty, ale ukladanie tuku dajme tomu mám rovnako, väčší zadok mám, ale myslím, že vyzerám fajn. :D Veď sa aj snažím. Mňa keď niekto urazí, tak si to od nejakej doby už neberiem k srdcu a nezačínam o život trénovať ešte viac a neprestávam jesť. :D Každému sa páči niečo iné. Plus tento svet je plný závistlivých ľudí a ľudí, čo si aj svoj prípadný názor na ktorý sa nikto nepýtal pre svoj dobrý pocit pekne vyložia bez toho, či má oň niekto záujem. :D Prosto na takých ľudí sa nauč už teraz vykašľať, lebo ti to v živote ešte porobí problémy keď na teba niekto vybuchne, alebo sa mu niečo s tebou nebude páčiť. Každý sme nejaký, ty buď taká aká si a kašli na toho chalana. :-)

Pekný deň.

Ovecky

Ze preco? Lebo dotycny pise bludy, co jej kde previsa? Presne pre taketo sproste reci zadubencov je uz vela mladych dievcat pod zemou. Halooo. Nemoze byt kazda opalena a vysoka modelka, ale to neznamena, ze jej kdesi cosi pretrca, bud som ja slepa, alebo dotycny na hlavu a ja teda zatial vidim dobre.

Ninusinka

Ja som rada za kazdy nazor, hoc aj negativny. Mna len mrzi, ked niekto na mna vyleti... Ale ok, budem ignorovat.
Co sa tyka nohaviciek, mam vacsie, len tieto mi kupila mama a boli jedine biele. Ked cvicim,motivujem sa tym,ze si obliekam bielu sport. podprdu a biele nohavicky no a tieto bolj po ruke.
Ale dakujem za vsetky vase nazory.

matthiola

ten čo ti to povedal je chudak. možno bol terorizovany od rodičov a teraz si to vylieva na ľuďoch na mladych dievčatach citlivych na svoj vzhlad aby čo najviac ubližil. ak ti taketo niečo povie hocikto tak je to chudak. mrzak citovy. aj keby si mala boky ako venuša čo to kto komentuje? je to snaď partner? nejakému tamtomu sa páčiť nemusíš. inak možno aj psychopat. veď si štíhla!

Kyblicek

Myslim, ze je dobre, ze ti tu Chlap napisal aj svoje negativne hodnotenie. Lebo sa musis naucit zmierit s tym, ze sa nemozes pacit kazdemu. Ale to je normalne. Ked ti svoj nazor ktosi povie stylom, ako Chlap tu, je to v poriadku. Niekomu inemu by sa zas nepacili nohy s medzerou. Ale toho tvojho kamarata nepocuvaj, on na teba utoci. Je dobre si to v hlave upratat a neprepadat nenavisti voci sebe samej ani z dovodu, ze sa nemozes pacit vsetkym, a uz vobec z dovodu, ze ta niekto ucelovo zhadzuje. Dolezity zaver pre teba je, ze si stihla a chudnut ti netreba. Sportuj pre radost. :)