Samozrejme to nie je dovod pre čo by som ho opustala a na rozchod ani len nepomyslam len ide o to ze ja mam 19 avsak vyzeram tak na 15. On 23 a nechava si narast bradu pritom vie ze mne sa nikdy nepacili fuzati chlapi. A on s bradou ako sultan vyzerá tak na 30-40 a citim sa divno ked niekam ideme a drzime sa za ruky. Akoby otec aj dcera. Aj som mu to hovorila ze sa mi tak vobec nepaci a ze je fakt pekny ked je oholeny ale on si mysli opak. Alebo zacal na sebe riadne makat, cvicit. Ma velke svaly a pritom mne sa vzdy pacili chalani ktori boli obycajni, ze mali male svaly a nemali tehlicky. Tehlicky sa mi fakt nepacia, proste som za jednoduchost. Nepaci sa mi fyzicky a ja neviem co mam robit. Viem ze ma teraz budete odsudzovat. Keby ze sa mu stane nieco co nemoze ovplynit tak to chapem a neriesim ale tú bradu, fuzy, to je des. Akoby sa 15ročna prechadzala s 30 ročným :( pritom ja moj vyzor nijako ovplyvnit nemozem, mam dost utlu a malu postavu a cvicenie nezabera. Neviem co robit ako dalej ked ma partner uz nepritahuje.
Priatel sa mi prestáva fyzicky pačiť
Prave som zo skoly dosla. Vsetkych som si precitala. A nehadajte sa, ved nazory sa lišia.
Alkaaa dakujem.
Samozrejme ze priatel sa mi pacil pred tym ako sme spolu zacali chodit. Bol normalny a nie ako vacsina dnesnych chalanov typu Bieber (uzke gate, ziadna vyrazka na tvári inak bude koniec sveta,...) proste normalny chalan, ani velke svaly, ani malé. Obycajno sa obliekal, vždy oholeny a neskutocne sa mi taky pacil. Neklamme si ze vyberame aj podla vyzoru.
Moj-pohlad, maj si svoju pravdu :) Ocividne ti na tom velmi zalezi :)
Moj-pohlad, toto je diskusia nie presadzovanie nazorov uzivatela Moj-pohlad....Ale niektori jedinci tu dojdu len vsetkych presviedcat o niecom ako keby ich za to platili :D A opat si potvrdil co som pisal nizsie. Podla toho ako nazyvas muzov ze maskula, ani to neviem zopakovat, monstra, znamena to ze ty sam medzi nich nepatris lebo o nich pises s opovrhnutim. Sa najedz, zacvic si a uvidis ze aj ty budes fesak
Alkaaa asi tak. Nechapem preco tolko ludi odmieta realitu.
Alkaa, presne tak. Najdi si ineho. No a co, ze ho lubis a staci len to, aby si oholil bradu a menej cvicil. Najdi si ineho! Boze to je zmyslanie......preto su dnes vztahy a celkovo svet aky je. Lebo ked sa mi cosi znepaci, tak to vymenim. Ty by si bola schopna aj vlastne decko vymenit, lebo sa povahovo zmenilo, ze? Tu nejde o moralizovanie, ale o to, ze zakladatelke temy staci aby sa oholil a bude to ok. Ale radodajky a gerojovia hned radia rozchod. Ok. Rozid sa a potom znova a znova a znova. Jupi. Svet speje do sr*ciek vdaka zmyslaniy takych ludi. Nevadi ze rozchod nechces a ze ho milujes. Rozid sa s nim, lebo ma bradu. Kokos. Keby mu nohu odtrhlo, tak je to ine???? Sa uvedomte, ze brada je docasna zalezitost. Vy yntelygenty
Aliss: Ty zrejme ani necitas poriadne to co pisem :) Niekolkokrat zdoraznujem ze vyvodzujem na zaklade toho co autorka o sebe pise, cize napr. veta od nej:
"Ma velke svaly a pritom mne sa vzdy pacili chalani ktori boli obycajni, ze mali male svaly a nemali tehlicky."
Takze zbytocne tu vnasas nejake moralisticke tliachanice o tom ako ma vztah vyzerat a na com ma stat, ked problem tejto temy je uplne jasny a jednoduchy - autorku nepritahuju zmienovane typy. Riesenie: nech si najde chlapca s fyzicnom kde si budu navzajom kompatibilni.
ja si neviem toto ani predstaviť, predsa keď mám niekoho rada, tak takéto veci neriešim dáko
Jeziiiiis aki moralisti zrazu :) toto robia chlapi nonstop a ked to zrazu spravi zena problem. Fyzicka pritazlivost je vo vztahu dolezita a neni pravda, ze ked je niekto tucny alebo zmeni imidz tak ked ho lubim, musi sa mi pacit, to co je za totalnu kravinu? Je normalne, ze vo vztahu musim dbat na vyzor, keby si oholim vlasy a priberiem 20 kg stavim sa, ze sa mojmu partnerovi prestanem pacit a je to normalne nezazlievam mu to. Mne sa takisto nepacia bradati chlapi :) takze ak ta fyzicky nepritahuje zvlast v takom mladom veku, najdi si niekoho ineho. Ludia su sexualbe bytosti a vyberaju si na zaklade vzhladu.
Moj pohlad, nie si ty autorka temy? :D Akosi moc dobre vies, co si ona mysli a preco si partnera vybrala :D Lebo my ostatni dedukujeme z textu. Ale ty ocividne vies viac ako samotna autorka :D Pokojne si mysli svoju pravdu, evidentne mas nejaky problem, preto nedokazes na nieco pozriet komplexne, len z jednej strany. Mimochodom, co dnes jedla autorka temy na ranajky a co si pomyslela ako prve ked vstala? :D :D Ty to budes vediet
Aliss:
Ach jaj, to je ako hrach o stenu hadzat :D
Pochop uz konecne, ze podla toho co pise autorka neslo o REALNU pritazlivost. Zazila iba povrchny klam kde si MYSLELA ze ju dany clovek pritahuje. Ak by islo o realnu pritazlivost, tak aj keby zacal cvicit, tak ju predsa neprestane pritahovat. Autorke jednoducho nevonaju muskulativni samci a dany chlap je tento typ od prirody. A podotykam ze s pribudajucimi rokmi bude z neho este vacsie muskulativne monstrum (kedze to ma od zakladov v genoch), teraz je este stale vo faze vyvinu, lebo je mlady.