Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatel sa mi prestáva fyzicky pačiť

Príspevok v téme: Priatel sa mi prestáva fyzicky pačiť
NeviemNo

Samozrejme to nie je dovod pre čo by som ho opustala a na rozchod ani len nepomyslam len ide o to ze ja mam 19 avsak vyzeram tak na 15. On 23 a nechava si narast bradu pritom vie ze mne sa nikdy nepacili fuzati chlapi. A on s bradou ako sultan vyzerá tak na 30-40 a citim sa divno ked niekam ideme a drzime sa za ruky. Akoby otec aj dcera. Aj som mu to hovorila ze sa mi tak vobec nepaci a ze je fakt pekny ked je oholeny ale on si mysli opak. Alebo zacal na sebe riadne makat, cvicit. Ma velke svaly a pritom mne sa vzdy pacili chalani ktori boli obycajni, ze mali male svaly a nemali tehlicky. Tehlicky sa mi fakt nepacia, proste som za jednoduchost. Nepaci sa mi fyzicky a ja neviem co mam robit. Viem ze ma teraz budete odsudzovat. Keby ze sa mu stane nieco co nemoze ovplynit tak to chapem a neriesim ale tú bradu, fuzy, to je des. Akoby sa 15ročna prechadzala s 30 ročným :( pritom ja moj vyzor nijako ovplyvnit nemozem, mam dost utlu a malu postavu a cvicenie nezabera. Neviem co robit ako dalej ked ma partner uz nepritahuje.

NeviemNo

Zuzazuza dakujem
Ved milujem takeho aky je vo vnutri. No uz ma neláka dat mu pusu, ani sex ani nič. Ked sa bozkavame, citim tie fuzy. A je fajn ked sa clovek o seba stara ze cvici no ked o chvilu sa bude podobat Arnoldovi tak ma pri objimaní rozpučí. Jasne ze ho neopustim no ako som sama uviedla, tamtie veci ma uz nelákajú.
Na druhej strane ja hovorim o veciach ktore sa daju zmenit. Keby mal velky nos tak to neriesim lebo za to nemoze. Ale ked si niekto necha bradu ako sultán fakt nechapem ze si mysli že sa páci. Bez nej uplny fešák..

Koliesova

no vieš tak čo môžeš robiť? buď ho príjmeš teraz aj s bradou a svalmi alebo nie. môžete sa o tom rozprávať ale nemôžeš ho nútiť

Zuzazuza

Trapne, nie je to moja situacia, vysvetlujem, preco je ine, ak sa ktosi vo vztahu meni a ak sa nemeni. On sa nezacal zanedbavat, on zacal o seba dbat stylom, ktory ju ocividne skor odpudzuje ako pritahuje. On vylepsuje svoj vzhlad. Tiez si nemyslim, ze by to malo mat taky vplyv na vztah, ako opisuje ona. Ale zrejme jej typ lasky sa cez toto nedokaze preniest. Nehovorim, ci to je spravne ci nespravne. Ona sama vie, ci ho nedokaze milovat kvoli fyzickym zmenam. A on sam si ju vybral ako partnerku. Cize vsetko je v poriadku, tak, ako ma byt.

Trapne

Zuzazuza no tak nech chalan prestane o seba dbat, nech necvici a nech sa holi aby bola slecna spokojna. Nadhera fakt. Clovek aby sa bal vo vztahu si nechat narast vlasy ako chce bez povolenia. Vy zeny tiez robite veci co sa muzom nepacia povedia vam to a aj tak to robite. Ale o tom vztah ani nema byt. No niektore to nikdy nepochopia a budu chudatka obete, ale keby sa ozval chlap, je tu vlna kritiky. Kebyze chlap napise, ze partnerka ho prestala fyzicki lebo sa ostrihala na kratko a nebodaj ze pribrala tak by tu bol za hovado co si nevazi zeny. Ale opacne je to ok este jej treba pritakat ze ona je ta obet chudinka

Zuzazuza

Lenze pointa je v tom, ze ona ako pubertacku vyzerala, uz ked spolu zacali, takze sa mu taka pacila, vybral si ju. Kdezto on ked zacina rast svalmi do objemu a nechava si rast bradu, ked ju predtym nenosil a ju fyzicky bradati nepritahuju, meni to, aky bol doteraz. Neda sa to obratit opacne ta ich situacia. Ona sa nemeni. On sa meni a fyzicky sa jej prestava pacit.

Aliss

A teraz si to zober opacne. Co ak ma on presne tieto iste pocity pri tebe? Co ak si hovori, ze "omg moja frajerka vyzera ako pubertacka? Idem s nou po ulici a ludia si myslia, ze idem s deckom. Sem tam sa tak aj sprava. Radsej by som mal pri sebe partnerku, ktora by fyzicky vyzerala starsie...Boze, som ja ale nestastny, prestava sa mi fyzicky pacit..." Tak...a teraz ak si dostatocne inteligentna a emocionalne vyspela, pochopis moj text a prestanes sa zaoberat fuzama, vyzorom, dlzkou stredneho prsta na nohe a farbou trenirok. Pochopis, ze vztah nie je o brade a ze ak chces partnera v niecom menit, lebo sa ti to nepaci, da sa to povedat a poprosit tak, aby to pochopil a nerobila si zo seba ufnukane dietatko :) Alebo to nepochopis a budes sa mu vzdalovat viac a viac. Ci vari nie je dolezite to, aby sa on sam citil v pohode a spokojny? Nehovorime tu predsa o nadvahe, ani o niecom, co menit na sebe nemoze alebo to ide len velmi tazko. Bud rada, ze je stastny ci s bradou alebo bez. Keby on chcel menit tvoh detinsky vyzor, vzpierala by si sa. Nerob to ani ty jemu. A pamataj, ak chces od muza nieco, staci ist na neho jemne a vytrvalo. Hovor mu, ako sa ti paci a ze ma dobru aj tuto bradu, ale ze pre teba je stelesnenim dokonalosti bez nej. Nefnukaj, nemekoc, lebo tak nic nedosiahnes :)