Priatel sa mi prestáva fyzicky pačiť

Príspevok v téme: Priatel sa mi prestáva fyzicky pačiť
NeviemNo

Samozrejme to nie je dovod pre čo by som ho opustala a na rozchod ani len nepomyslam len ide o to ze ja mam 19 avsak vyzeram tak na 15. On 23 a nechava si narast bradu pritom vie ze mne sa nikdy nepacili fuzati chlapi. A on s bradou ako sultan vyzerá tak na 30-40 a citim sa divno ked niekam ideme a drzime sa za ruky. Akoby otec aj dcera. Aj som mu to hovorila ze sa mi tak vobec nepaci a ze je fakt pekny ked je oholeny ale on si mysli opak. Alebo zacal na sebe riadne makat, cvicit. Ma velke svaly a pritom mne sa vzdy pacili chalani ktori boli obycajni, ze mali male svaly a nemali tehlicky. Tehlicky sa mi fakt nepacia, proste som za jednoduchost. Nepaci sa mi fyzicky a ja neviem co mam robit. Viem ze ma teraz budete odsudzovat. Keby ze sa mu stane nieco co nemoze ovplynit tak to chapem a neriesim ale tú bradu, fuzy, to je des. Akoby sa 15ročna prechadzala s 30 ročným :( pritom ja moj vyzor nijako ovplyvnit nemozem, mam dost utlu a malu postavu a cvicenie nezabera. Neviem co robit ako dalej ked ma partner uz nepritahuje.

Biela Kobra

Bolo by fajn, keby sa konečne ozvala aj autorka témy ;-)

To najdôležitejšie tu odoznelo na začiatku: vzťah medzi autorkou a jej partnerom nie je nič, na čom by sa dalo stavať. Autorka je ešte nezrelá, čo vzhľadom na jej vek nie je nič zlé. Veď má len 19! Samozrejme, že každý si vyberá na začiatku podľa fyzického vzhľadu, niečo musí človeka upútať, aby sa dal s tým druhým do reči. To naozajstné prichádza ale až potom. U autorky to evidentne neprišlo, resp. prišlo toho veľmi málo. Snažiť sa pretvárať partnera v tomto vzťahu nemá zmysel, každý má právo na svoj vzhľad. Drahá NeviemNo, pokojne sa s ním rozíď, ak ti tieto veci vadia. Daj mu šancu ísť ďalej. Chlapcov po svete behá dosť, určite naďabíš na takého, ktorý ti bude vyhovovať po fyzickej stránke, a snáď sa raz dočkáš aj tej naozajstnej lásky, keď ti nebude vadiť, že mu pribúdajú faldíky a ubúdajú vlásky, a stále ostane pre teba príťažlivý.

Aliss

Ahaa az teraz som si vsimla, ze aj Natalia presne pisala co ja :) Moj-pohlad, trosku sa zamysli, tu nemusis s nikym "bojovat", tu lopatku na piesku ti pozicame :) Este raz si dobre precitaj uvodny text, kde sa pise, citujem :"Alebo zacal na sebe riadne makat, cvicit. Ma velke svaly a pritom mne sa vzdy pacili chalani ktori..." ALEBO ZACAL NA SEBE RIADNE MAKAT. Veta takto uvedena znamena len jedine. Nebol vysportovany, ked zacali spolu chodit, ale zacal cvicit az vo vztahu. Vsetko nasvedcuje tomu, ze na zaciatku sa jej pacil, zacal sa menit az teraz fuzama a svalami :)

Aliss

Moj-pohlad, ty asi stale nerozumies tomu, ze autorka temy nesla do vztahu s niekym, kto sa jej fyzicky nepacil. Praveze za jej pacil. A az teraz vo vztahu sa jej znepacil. A to tu viaceri povazuju za povrchne :D Nerozumies stale? :D Stale dookola omielas o tom, ze musi fungovat pritazlivost a ze si musia dvaja ludia na zaciatku "vonat", musi byt chemia atd. Ale ved ANO :D To nikto nespochybnuje :D Lenze autorka temy je s danym muzom UZ vo vztahu. Na zaklade toho, ze ju aj fyzicky pritahoval, sa dali dokopy. A ak uz vo vztahu zacnes riesit veci, ako autorka temy, tak je to prosto zle! Lebo pod tymi zrazu fuzami, zrazu soplami, zrazu zlym ucesom, zrazu trosku vacsim zadkom, ci zrazu vysportovanou postavou, je ta ista osoba, ktoru si na zaciatku povazoval za fyzicky velmi atraktivnu a preto ste sa dali dokopy. Rozumies? :) A ak sa udeje strata pritazlivosti uz v zabehnutom vztahu, neriesi sa to zmenou partnera. Resp.nemalo by sa to riesit zmenou partnera. A toto sa ti tu uz asi 5 ludia snazia vysvetlit.

moj-pohlad

"Priťahoval ju (inak by si s ním nezačala, nie?)."

Je dost pravdepodobne, ze v skutocnosti nepritahoval...alebo ze nerozoznala ihned, ze v skutocnosti ju vlastne nepritahuje (tym ako sa naplno ukazalo jeho fyzicno neskor)

moj-pohlad

"Podľa toho čo píše autorka jej partner vo všeobecnosti na začiatku fyzicky „voňal“.. akurát keď začal cvičiť a nechal si zarásť bradu, tak to zrazu všetko vyprchalo"

Nevyprchalo to zrazu...iba sa naplno prejavilo jeho fyzicno. A tento typ fyzicna zrejme dotycnej nevonia (podla toho co pise)...

natalia-7

a ešte sa vyjadrím k tomuto "Takze tu netrepte ake povrchne je dakoho si vyberat na zaklade fyzicna" ... Samozrejme, že prvotný výber robíme na základne fyzična. Nikto nepôjde do vzťahu s niekým kto ho nepriťahuje. Ale autorka nie je vo fáze výberu. Autorka si ho vybrala za partnera - takže ten prvotný výber na základe fyzickej príťažlivosti už prebehol. Priťahoval ju (inak by si s ním nezačala, nie?).

natalia-7

moj-pohlad, presne tak, príťažlivosť nie je založená na tom, že keď má môj chlap zrazu o nejakú tú bradu navyše, o nejaké tie svaly navyše, tak zrazu všetko vyprchá...

Podľa toho čo píše autorka jej partner vo všeobecnosti na začiatku fyzicky „voňal“.. akurát keď začal cvičiť a nechal si zarásť bradu, tak to zrazu všetko vyprchalo.
Chlap mi samozrejme musí fyzicky „voňať“. Musí tam byť tá fyzická náklonnosť. Ale za 1. Vždy je to o tom mužovi ako o celku. Vnútro a áno + aj zovňajšok. A to, že na sebe zmení nejakú črtu (holt, s tým treba v dlhoročných vzťahoch rátať.. človek sa mení) nemôže spôsobiť (ak je to láska) to, že zrazu mu už nechcem dať ani bozk. A za 2. Zopakujem sa „ak je tam skutočná láska, tak tá príťažlivosť sa dostáva na „vyššiu úroveň“. Malichernosti vo výzore príťažlivosť (spojenú s láskou) neznížia....“

moj-pohlad

A podla toho co pise autorka, tak zije s niekym kto jej od zakladu bars fyzicky nevonia, sama to pise :

"Ma velke svaly a pritom mne sa vzdy pacili chalani ktori boli obycajni, ze mali male svaly a nemali tehlicky"

Takze tu netrepte ake povrchne je dakoho si vyberat na zaklade fyzicna, pretoze realny partnersky vztah MUSI byt zalozeny na vzajomnej sexualnej kompatibilite a naklonnosti. Inak to nie je partnersky vztah, ale vztah dvoch kamaratov ktori nezdielaju ziadnu hlbsiu intimitu.

moj-pohlad

natalia:

Ty si pleties pritazlivost s "atraktivne vyzerat za kazdych okolnosti"

Ako som pisal v predoslom prispevku...pritazlivost neni zalozena na tom ze ked ma tvoj chlap krivy vlas, tak zrazu vsetko vyprcha...

moj-pohlad

TruemaN

Ty si tiez hodne mimo ako pozeram...

Sexualna pritazlivost neznamena ze niekoho zavrhnes len preto, ze jej idu sople z nosa...alebo ze ma na sebe stare roztrhane teplaky...alebo ze jej krivo stoja vlasy...Alebo ze trochu priberie, alebo schudne...ked ta niekto fyzicky pritahuje tak tieto veci absolutne neriesis a toho cloveka mas chut rovnako objat za kazdych vyssie vymenovanych okolnosti...pretoze to fyzicno z ktoreho citis tu sexualnu naklonnost je v jadre stale rovnake, nezavisle od vyssie zmienenych okolnosti....Pojdes do vztahu s dakym s kym si rozumies, ale od zakladu ju nemas proste chut objimat lebo ti fyzicky jednoducho nevonia ? Jasne ze nepojdes, a taky vztah ani nemoze byt realnym vztahom, ty inteligent....