Samozrejme to nie je dovod pre čo by som ho opustala a na rozchod ani len nepomyslam len ide o to ze ja mam 19 avsak vyzeram tak na 15. On 23 a nechava si narast bradu pritom vie ze mne sa nikdy nepacili fuzati chlapi. A on s bradou ako sultan vyzerá tak na 30-40 a citim sa divno ked niekam ideme a drzime sa za ruky. Akoby otec aj dcera. Aj som mu to hovorila ze sa mi tak vobec nepaci a ze je fakt pekny ked je oholeny ale on si mysli opak. Alebo zacal na sebe riadne makat, cvicit. Ma velke svaly a pritom mne sa vzdy pacili chalani ktori boli obycajni, ze mali male svaly a nemali tehlicky. Tehlicky sa mi fakt nepacia, proste som za jednoduchost. Nepaci sa mi fyzicky a ja neviem co mam robit. Viem ze ma teraz budete odsudzovat. Keby ze sa mu stane nieco co nemoze ovplynit tak to chapem a neriesim ale tú bradu, fuzy, to je des. Akoby sa 15ročna prechadzala s 30 ročným :( pritom ja moj vyzor nijako ovplyvnit nemozem, mam dost utlu a malu postavu a cvicenie nezabera. Neviem co robit ako dalej ked ma partner uz nepritahuje.
Priatel sa mi prestáva fyzicky pačiť
Jeeeej Filip) Teraz som ta tu zbadala) Je mi potesenim ta zas vidiet citat citit
moja pekna tak v prvom rade bud rada ze sa o seba stara, myslim to cvicenie. a ak sa mu ta brada paci tak mu to nechaj, nenut ho menit sa len preto lebo tebe to nevyhovuje. Lepsie mat doma drevorubaca ako tulena co kysne, nestara sa o seba, nehybe sa atd...
Človek, ktorý aspoň trochu rozmýšľa, pochopí aj humorné vysvetlenie.
FILIP TT
Humorne? Toto podla mna sa neda tak mysliet, duplom pochopit
Daj si na seba niečo tmavej farby, vyťahaný sveter, niečo čo vyzerá byť veľmi staré a keď sa bude pýtať, že čo je, tak povedz, že chceš aby ste vyzerali vekovo príbuzne.
Urob to takto humorne ale jednoznačne, aby mu došlo, že je to pre teba problém. Bude to inak do vzťahu veľký vklad, keď budeš vedieť veci, čo sa ti nepáčia vyjadrovať s humorom ale jednoznačne. Je to oveľa lepšie ako sa odúvať alebo naopak nič nedávať najavo a dusiť to v sebe. Keď máš nejaký problém vo vzťahu signalizuj to včas, ale nie tragicky a otravne.