Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zoznámenie po 40-tke

Príspevok v téme: Zoznámenie po 40-tke
Johny40

Zdravím všetkých čitateľov tohoto fóra. Začiatkom roka som sa prehupol cez 40-ty rok života a stále bez partnerky. V minulosti nejaké vzťahy boli, nevyšli....a tak som sa trochu zaťal a povedal si nikdy viac. Ale nikdy nehovor nikdy, všakže. No a je to tu. Až teraz som absolútne pripravený na rodinný život, deti a všetko čo s tým súvisí, ale problém je že akosi nie je možnosť s niekým sa zoznámiť. Snažím sa viac chodiť do spoločnosti, ale to zoznamovanie už nie ja také spontánne ako v mladosti kedy sa dievča dalo bezstarostne do reči s hocikým.

Bol by som preto nesmierne rád keby ste mi, milí čitatelia, dali nejaké tipy na zoznámenie, ako postupovať. Vekom je človek aj viac opatrnejší a rozumnejší, preto sa aj tie prvé oslovenia dlho predierajú vonku z úst.

Ďakujem.

Pag

Keď sa budeš riadiť slovami tejto piesne, tak to budeš mať perspektívne o dosť ľahšie - about her feet all up in the air...
www.youtube.com

netradicnazena

Grckagrc ja sa musim Adrie zastat. Citavam ju tu vo vela prispevkoch a jej nazory a rady su fajn. Je to zena ktora vo vsetkom vidi riesenie nie problem a to sa mi paci . To len u nas na Slovensku zijeme nasilu v tom modeli ze musime byt nesebavedome udupane ovce v stade nikto tu nesmie byt sikovny a sebavedomy alebo sa odlisovat od tuctovej vacsiny lebo ho spolocnost nasa zial bohu neprijmne. Len sa pozri ako slovaci reaguju na niekoho kto nieco dokaze alebo ho niekto pochvali za sikovnost proste ho zdrbu pod ciernu zem a budu sa k nemu chovat otrasne . Toto je u nas doma strasne zle. Zijem v UK a ten rozdiel je strasne moc citit. Ludia sa tu vedia usmievat ludia tu maju sebavedomie. Vobec tam nepanuje taka nevrazivost ako na SLovensku.

grckagrc

Lebo sa mi chcelo Filip, ty invektiva :))
Vecne diskutovat nie je o tom, ze slecinka v kazdom prispevku opisuje aka je uzasna :))

kubita

v takomto veku to uz napriklad velu ludi skusa aj cez zoznamky a viem, ze niektorym to vyslo ale zase je tam aj to riziko, ze kym sa s tym clovekom nestretnes tak si nemozes byt isty ci si nepises s nejakym psychopatom

grckagrc

To bola az druha cast malicka :)
Mam robotu, nemienim svoju pozornost venovat nejakej narcistke a bohuzial uz aj klamarke a jej ritkolizacovi.
Pekny den :*

a_dr1a

Grcka) skor ty uz ok nevidis))
"A poznam vela mudrych fajn aj uspesnych ci atraktivnych sympatickych ludi co nikoho nemaju a nik by to o nich nikdy nepovedal."