Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zoznámenie po 40-tke

Príspevok v téme: Zoznámenie po 40-tke
Johny40

Zdravím všetkých čitateľov tohoto fóra. Začiatkom roka som sa prehupol cez 40-ty rok života a stále bez partnerky. V minulosti nejaké vzťahy boli, nevyšli....a tak som sa trochu zaťal a povedal si nikdy viac. Ale nikdy nehovor nikdy, všakže. No a je to tu. Až teraz som absolútne pripravený na rodinný život, deti a všetko čo s tým súvisí, ale problém je že akosi nie je možnosť s niekým sa zoznámiť. Snažím sa viac chodiť do spoločnosti, ale to zoznamovanie už nie ja také spontánne ako v mladosti kedy sa dievča dalo bezstarostne do reči s hocikým.

Bol by som preto nesmierne rád keby ste mi, milí čitatelia, dali nejaké tipy na zoznámenie, ako postupovať. Vekom je človek aj viac opatrnejší a rozumnejší, preto sa aj tie prvé oslovenia dlho predierajú vonku z úst.

Ďakujem.

Jana Lukacova

Johny40:

je skvelé, že ste pripravený na zmenu, rodinný život...ale to, že už ste pripravený, neznamená, že dnes či zajtra musíte hneď stretnúť manželku a matku svojich detí, nesnažte sa kontrolovať svoju spontannosť...prijmite to, že zoznamovanie už nie je ako za mladi (Vy ste už iný), užívajte si toto obdobie...nechajte veci diať sa, nech Vám život sám postaví vyvolenú do cesty a možno to bude práve v situácii, kedy to budete čakať najmenej...

metallica20

Nechapem preco sa dnes musia ludia preberat az vo vyssom veku ze chcu rodinu a vztah. Riesit nieco skor ich ani nenapadne vsetko si nechavaju na poslednu chvilu. Nechcem autora temy odsudzovat kazdopadne drzim palce no uvedom si ze uz nemas 20 a zoznamovanie asi nebude take lahke ako si predstavujes...

Mrauka

Hmmm, tak to si mu mohol rovno napisat, ze uz je stary a na rodinu moze zabudnut.
Niekoho nespoznas ani za 10 rokov a niekoho kludne aj za par mesiacov.
Ano, peniaze sa daju ziskat aj inym sposobom, nez skreckovanim dlhe roky.

0vecka

Mrauka ano a Richard Wahl vyhral 500 melonov ako 47 rocny. Kebyze niekomu kto je cely zivot nezamestnany s dlhmi poviem v 46tke ze uz sa k peniazom nedostane tak by si vytiahla presne tohto chlapa ze pozri co kecas blbosti. Richard Wahl to dokazal?

Pisal som ze su aj vynimky. Akoze mat s niekym deti koho nepozname nejaky cas je minimalne velmi nezodpovedne. Po 40tke splodit 3 deti mi tiez pride nezodpovedne ale to je jedno. Super ze jej to vyslo ale v praxi to pre vecsinu vyzera trosku inak.

Mrauka

0vecka, ty si mozno zivot linajkujes a striktne planujes, len nie vzdy nam tie plany vyjdu.

Nesuhlasim, ze muz, ci zena, v 40tke musia uz byt rozvedeni, mat deti, byt karieristi, ci nestat za vela.
Nesuhlasim, ze musia spolu chodit 2 roky a otehotniet, ci porodit sa nemusi podarit na prvy sup.
Mam znamu, nikdy nemala vztah, az si vsetci mysleli, ze je divna. V 40tke stretla toho praveho, do pol roka sa vzali a pekne po sebe nasupali 3 deticky.
Ako sa hovori, zivot sam pise velke pribehy a clovek mieni, ale ten najvyssi meni.

0vecka

Podla mna neni problem sa zoznamit aj v 40tke. Problem je len ten ze vecsina zien uz ma v tom veku deti a ja osobne nejaku rozvedenu 40tnicku s dvoma detmi v pripade ze ja som bezdetny by som asi nebral. Tie co deti nemaju budu bud karieristky alebo nestoja za vela. Samozrejme su aj vynimky ale tie hladat neni vobec lahke.

Ak by si ale akceptoval cudzie deti tak si myslim ze zoznamit sa neni fakt problem. Pojdes na net s par si popises a min raz za tyzden si das jedno rande a ak si takymto sposobom ziadnu do pol roka nenajdes tak je chyba niekde inde. Bud vysoke ocakavania alebo posobis nejako odpudivo/divne.

Co sa rodiny tyka tak nevim ci je to naj napad. Musis ratat s tym ze ak si pohnes tak nejaku najdes ked budes mat 41 potom s nou aspon 2 roky chodit to uz mas 43 v takom veku neotehotnie po prvom pokuse to mas tak 45, 46 kym sa dieta narodi. Kym vypadne z domu tak uz budes na dochodku. Podla mna decko treba mat cim skor, Napr ak by si mal v 20tich tak by teraz akurat vypadlo z domu. :)

Filip TT

Povedal by som, že 40roční už nejaké hry nehrajú, záujem o vytvorenie rodiny môžeš deklarovať otvorene, tomu každý porozumie. Ja som nemal ani 30, keď som jednej dievčine, ktorú som už ale dlho poznal a mal ju rád otvorene povedal, že by som ju chcel za manželku, ona tomu dala šancu a sme manželia. Spoznať sa najlepšie môžeš pri nejakej záujmovej činnosti. Tam môžeš tie dievčatá pozorovať a neoslovovať náhodne, ale už cielene.