Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zoznámenie po 40-tke

Príspevok v téme: Zoznámenie po 40-tke
Johny40

Zdravím všetkých čitateľov tohoto fóra. Začiatkom roka som sa prehupol cez 40-ty rok života a stále bez partnerky. V minulosti nejaké vzťahy boli, nevyšli....a tak som sa trochu zaťal a povedal si nikdy viac. Ale nikdy nehovor nikdy, všakže. No a je to tu. Až teraz som absolútne pripravený na rodinný život, deti a všetko čo s tým súvisí, ale problém je že akosi nie je možnosť s niekým sa zoznámiť. Snažím sa viac chodiť do spoločnosti, ale to zoznamovanie už nie ja také spontánne ako v mladosti kedy sa dievča dalo bezstarostne do reči s hocikým.

Bol by som preto nesmierne rád keby ste mi, milí čitatelia, dali nejaké tipy na zoznámenie, ako postupovať. Vekom je človek aj viac opatrnejší a rozumnejší, preto sa aj tie prvé oslovenia dlho predierajú vonku z úst.

Ďakujem.

a_dr1a

A ked milujem, milujem az prilis, privelmi. Ale aby clovek vedel milovat inych a vedel lasku city dobro ai odovzdavat darovat ci zdielat s inymi ci pre inych, musi najskor milovat aj sam seba. Ale narcizmom netrpim) Viem o com je narcizmus, tam nespadam

grckagrc

Filip o tebe je zname, ze sa Adrii zastavas. Nepodporuj ju v jej narcizme, tym jej viac ublizujes ako pomahas.
A mozno to bude tym, ze si uz dost stary clovek a nevidis velmi na tie jej prispevky ;)

a_dr1a

grckagrc) uz sem chodievam pomenej, ale normalne si mi (tu) chybal) Pozri, pisala som o inych ludoch, ktorych znam. Ty si to hned nasil na mna, ze tocim sama o sebe) Kazdy si to vsak vysvetli po svojom. Pekny den ti inak prajem*

Filip, dakujem ti velmi pekne. Ale neries to, obuju sa este aj do teba a to by som bola nerada

Filip TT

grckagrc - ja som tu síce niekoľko posledných mesiacov nebol, ale predtým som tu bol dosť dlho a nikdy som nezaregistroval, že by sa Adria vyjadrila k svojmu vzhľadu, intelektu, úspešnosti a iné čo spomínaš. Keď opisovala seba, tak len v tom zmysle, že je spoločenská a komunikatívna. Ale to je aj poznať.

grckagrc

Ano, strasne vela mudrych, fajn, krasnych a uspesnych ludi je single a aj zostanu, lebo miluju iba sami seba a nie su schopni dat svoju lasku a pozornost aj niekomu inemu.
Miluju a obdivuju, len seba a dokonca ziarlia na pozornost inym. V tom je ich problem. Jednoducho narcizmus.

grckagrc

Adria ja napriklad davno viem, v com je u teba problem a uz som ti tu radil, aby si to odstranila, ale stale sa toho nevies vzdat :)
Strasne sa vychvalujes. To mnohim vadi, zenam a muzom duplom. Nikdy by som nechcel zenu, ktora neustale basni o sebe, aka je krasna, uzasna a nikto nechape, ako moze byt single. Robis to v kazdom svojom prispevku. Vedome, mozno nevedome a je to odpudzujuce.
Pekny den Adria :*

a_dr1a

wudia) ja som medzi ludmi nonstop, az som uz niekedy rada, ze nevidim ziadne ludske tvare :D a ver, vsetko je super, ale napriklad ked pride rec na vztahy ai a poviem, ze som single, tak reakcia vacsiny je, ze to by nikdy nepovedali alebo ze by si to o mne nikdy nemysleli :D pripadne hned fantaziruju v com moze byt problem)) Vsak kto ma na cele vytetovane ze je zadany alebo single? A poznam vela mudrych fajn aj uspesnych ci atraktivnych sympatickych ludi co nikoho nemaju a nik by to o nich nikdy nepovedal. A zas vonku maju niektori ludia problem nadviazat uplne obycajnu nezavaznu konverzaciu, jednoduche vety, nieto este hodit rec na vztahy ci niekoho niekam na nieco pozvat zavolat ai)