Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zoznámenie po 40-tke

Príspevok v téme: Zoznámenie po 40-tke
Johny40

Zdravím všetkých čitateľov tohoto fóra. Začiatkom roka som sa prehupol cez 40-ty rok života a stále bez partnerky. V minulosti nejaké vzťahy boli, nevyšli....a tak som sa trochu zaťal a povedal si nikdy viac. Ale nikdy nehovor nikdy, všakže. No a je to tu. Až teraz som absolútne pripravený na rodinný život, deti a všetko čo s tým súvisí, ale problém je že akosi nie je možnosť s niekým sa zoznámiť. Snažím sa viac chodiť do spoločnosti, ale to zoznamovanie už nie ja také spontánne ako v mladosti kedy sa dievča dalo bezstarostne do reči s hocikým.

Bol by som preto nesmierne rád keby ste mi, milí čitatelia, dali nejaké tipy na zoznámenie, ako postupovať. Vekom je človek aj viac opatrnejší a rozumnejší, preto sa aj tie prvé oslovenia dlho predierajú vonku z úst.

Ďakujem.

0vecka

Zuzazuza nehovorim ze nemaju ale ze to maju fakt dobre zvazit a hlavne si nemysliet ze co sak mam cas. To je dnes bohuzial celkom bezne ze aj 30 rocni co maju partnera s ktorym pocitaju si povedia ze co sak mam cas do 40tky este chcem po cestovat a potom sa uvidi. Pritom je to blbost. Uz podla mna v 30tke je mierne neskoro ja osobne kebyze to mozem vratit tka do toho idem uz v 25. hned ako som dostudoval.

Zuzazuza

Nielen muzi, aj zeny su v tom veku v sucasnosti nezadane. Castejsie ako v minulosti su v tom veku aj slobodne a bezdetne. Takze sanca je dost velka, len ti ludia o sebe nevedia, lebo v tom veku uz ma mnoho ludi rodiny. V 20-tke clovek skor predpoklada, ze ten druhy je nezadany.

realistka00

Ahoj je to sice pekne ze chces zenu a deti ale v 40tke to nebude take jednoduchce uz ako ked mas 20-30. Toto je výsledok dnesnej doby. Kazdy si mysli ze ma na vsetko cas chlapi maju v mladosti kedy su este pekny len kamaratky s výhodami zavazky nechcu ziadne a potom sa v 40Tke preberu ze nic nevytvorili nemaju deti rodinu ani ziadne zazemie. Neber moj komentar zle nechcem ti nim ublizit no chcem nim povedat aby sa spolocnost troska zamyslela nad tym ako dnes zije. Samozrejme ti drzim palce v zoznamovani :)

Zuzazuza

Preco je laska v uvodzovkach? V tom veku si myslis, ze sa laska najst neda? Ak si chcu v 55-ke adoptovat dieta, tak preco by nemohli?
Nerozumiem, preco je to vsetko na smiech. Adoptovat sa da aj 10 rocne alebo starsie. A tvoj prispevok nedal odpoved na moju otazku.

zoom

Mojnazor,

muzi v 40tke, aj neskor mavaju deti uplne bezne. Nie je to vobec nic neobvykle. Za rodicov sa moze hanbit len uplny hlupak, lebo bez nich by si tu nebola.

mojnnnazor

zuzazuza-a ak človek najde svoju "lásku" až okolo 45-50 popripade 55-60roku života tak čo ma robiť? :D :D ma si decko adoptovať alebo čo? :D : D aj to je reálny život :D

Zuzazuza

Stava sa to, nie je to hlupost, je to realny zivot. Takze podla tvojho nazoru by si mali to dieta odopriet a nemat ho.

Johny40

a_dr1a :

V dnešnej dobe je už problém aj tipnúť si vek ženy alebo dievčaťa. Mladé vypadajú o dosť staršie než v skutočnosti sú a naopak. Práve v takom prípade sú dobré online zoznamky alebo Net všeobecne.

Inak samozrejme že facebook a zoznamky na Nete sú súčasťou mojeho zoznamovania, je taká doba , treba sa prispôsobiť. Takéto zoznámenia vôbec neodsudzujem, práve naopak - človek ktorý sa takto aktívne snaží , sa aj zoznámiť reálne chce a robí pre to niečo.

mojnnnazor :

Hanbiť sa za rodičov kôli veku ??? Prepáč ale toto asi nie...... Stále je to Tvoj rodič .

mojnnnazor

neviem no ja mam 18 a hanbila by som sa trochu za rodičov keby teraz mali 60..takže reči že čo ak stretne človek svoju lasku okolo 35-40 su hluposť...čo ak nestretne nikdy?.som rada že môj oco ma 40 rokov a to sme toho už vela dobreho zažili a verim že aj zažijeme..je ešte vždy vitálny ale určite o takych 15 rokov už moc nebude..takže problem neje splodiť ale treba aj vychovavať a detom rozumieť...ako nech to nikto neberie osobne je to moj nazor