Ženy si nemajú čo sťažovať...

Príspevok v téme: Ženy si nemajú čo sťažovať...
katalog541

Neustále hovoríte ako si nemôžete nájsť dobrého muža, ale keď takého nájdete tak ho odkopnete... a potom spadnete do náruče nejakému hajzlovi, ktorý vás využije na sex a potom na fórach plačete že muži sú svine a ide im o jedno!

Keby ste dali šancu tým menej výrazným, ktorým nejde len o sex, tak by ste možno mali dobrého muža... ale vy asi len hovoríte... a pri tom robíte niečo iné.

A najhoršie je na tom to, že sa samy dobrovľne nechávate oklamať niekoľko krát a nahovárate si že ho zmeníte, ale to len preto že chcete to "dobrodružstvo", ktoré by vám milý nudný chlapec nedal. OK. Ale aspoň neklamte a nerobte sa nevinné keď samy na lep skáčete hajzlom. O dobrého chlapca žiadna ani nezakopne lebo je vraj "nudný".

A najhoršie je potom to, že keď máte 20-30 rokov a vybláznite sa s tými svojimi úžasnými alfa-samcami tak až potom dáte šancu tým dobrým chlapcom, ktorých ste v mladosti tak veľkoryso ingorovali. A chudáci zúfalí vám skočia na vaše trápne reči a psie oči a usadia sa s vami...
Si predstavte aké to je, žiť v podstate polovicu života sám, lebo vás žiadna nechce lebo nie ste priebojný alfa samec... a potom nejaká prejazdená 40 ročná krava s deckami na krku sa zrazu začne tváriť sväto a zoberie si aj toho chudáka aby sa o ňu mal kto postarať, a postarať sa o mláďatá nejakého hajzla, ktorý vás opustil...
Nadávate že nemôžete mať dobrých mužov, ale to čo im robíte je neodpustiteľné a ani si takého nezaslúžite!!!

Ja som tiež jeden z nich, mám 23 a nikdy som nemal babu ale našťastie som si uvedomil ako to je takže ak by na mňa nejaká stará krava niečo skúšala tak som pripravený... ale tam vonku je mnoho chlapcov, ktorí na to neprídu a keď prídu tak už je neskoro :( Chlapci ak si toto čítate tak si to dobre zapamätajte. Viem, že zo zúfalosti robí človek nerozumné veci, ale je lepšie byť sám než nechať sa využívať nejakou fuchtlou, ktorá vás má len preto že na nič lepšie už nemá a má už veľa rokov. Nenechajte sa takto ponížiť...

Lorna26

Máš úplnu pravdu. Ja sa k tomu priznávam. Toľko chalanov dobrých ma chcelo ja neviem čím to je prečo to tak je že si vyberieme toho ,,zlého". Ja som mala jediné šťastie že môjho manžela s ktorým som už 10 rokov všetci poznali ako zlého frajera a sukničkára a neviem čo, a pritom pri mne je úplne citlivý a potom keď je vonku zasa je to ten frajer. Uvedomujem si ale aké mám šťastie lebo naozaj som šla po takom magorovi, a dostala som poklad. Teraz ale keď mám 26 by ma teda tým že balí toľko žien a chodí na motorke nezaujal. Ide o to že každý človek je úplný hlupák kým sa mu v živote nestane niečo zlé. Mne sa to stalo pred 5 rokmi a dospela som. Lenže väčšina žien a mužov žije v nejakej bublinke kde nikdy nie sú problémy a nikto nerozmýšľa nad budúcnosťou. Priala by som ti veľa normálnych žien čo vedia čo je život a čo je správne. Ale jednoducho je takých málo. Ale máš pravdu.

dobrevamdrbe

ja nie som žena ale muž.. takže takým ako vy sa nesmejú len ženy ale aj muži :)

ste úplne na smiech celému svetu :)

maslozhaslo

premastnemaslo,

viem,ze mi to ide. Vdaka. Ako stylom akym pises sme sa naposledy bavili v skolke. Mylil som sa v tebe. Ty by si nola najstasnejsia s formickami na piesok.:-)))))))))

maslozhaslo

prejamyslim,

nedomyslaj si o sebe, 12-rocny by sa s tebou ani nebavil, lebo by si mu pripadala rozumovo zaostala. Hladaj si v osobitnej skole, ak chces rovnocenneho manzela a byt s nim stastna.

premastnemaslo

ani spolovice nie je taky zufalec ako ty :)) jaaj super su tieto utazky na urovni 7. rocnika ZS... esteee daj nejake.. ze ty mas 12 rokov? :)

maslozgaslo

prejamyslim,

spi dalej a snivaj o manzelovi. To by musel byt teda riadny zufalec, co by si ta na krk zavesil.