katalog541 mas uplnu pravdu, je to tak. Krajsie a vystiznejsie sa to ani napisat neda, ibaze - neplati to pre vsetky zeny, snad len pre väcsinu. Ale rovnako by sa to dalo aj otocit. Zasrati pubertalni chlapci spratkovia, namyslenci a nafukanci struhaju machrov, ze kolko dievcat vo veku 12 az 14 pripravili o poctivost, pripadne sa s niektorou aj vlacia par mesiacov, aby nevyzerali, ze ju chceli len na sex, ale odkopnu ju, presvedcia na potrat, pripadne vyseru sa starat sa o deti, a tak. Berme do uvahy dievcata, ktore niekoho chceli, chceli chlapa...sadli na lep namyslencom, nafukancom a alfasamcom. Nafukanci alfasamci popretahovali pol mesta, nakazili pohlavnymi chorobami seba a hlupe naivne zeny, co im sadli na lep, lebo v telenovelach videli, ze jednoducho Maria dokazala zmenit Chuana Carlosa, tak si mysleli, ze aj im sa to podari a ze realita je to iste, co telenovela, sklamanym dievcatam a zenam asi tak do 30 zostali len oci pre plac, v lepsom pripade zostali este bezdetne, co bola vcelku dobra vychodiskova pozicia na prehodnotenie svojich nazorov a na dostatie rozumu a na pochopenie, ze práve tí skromnejsi muzi, nevyrazne sive mysky, panici okolo 30 s velkym srdcom tuziaci po laske, to su ti najlepsi do manzelstva, do vztahu, poslusni, pravdovravni, snaziaci sa vycitat zene, co jej na ociach vidia a to pre nu aj urobit. Stastne su tie zeny, ktore si vzali prave takych muzov. Horsie dopadli ti muzi, pretoze PANNU SI ZASLUZI IBA PANIC. A PANICA IBA PANNA A v tomto pripade panici si vzali stare ojazdene a kto vie, ci nie aj nakazene.... presexovane... zo zufalstva a lepsie je zostat sam pre chlapa ako taku nejaku si vziat. Takze pravda je, ze zeny presexovane po 30 pokukuju po tych slusnuckych a dobruckych sivych myskach, ktore celu pubertu trpeli a vtakov honili, bez vztahu osameli boli. A vyseru sa uz na namyslencov a nafukancov, hlupakov, ktori ich pritahovali a hlavne teda popretahovali v puberte, panenske blany si ako skalpy div, ze nie vesali po stenach, chvastajuc sa pred kamosmi. CHapem, ze je to pre tych chlapov krute. Byt chlapom po 30 a panicom, nekuknem po inej ako po panne a radsej volim rozhodnutie zostat sam ako starat sa o suku nakazenu a este aj o jej stenata. Ktora ma deti a je normalna, tak sa stara uz len a len o deti a nezhana chlapov!!! IBa nenormalna s detmi bude este chlapov zhanat!!! Aby jej dospievajuca dcera v puberte od strachu umierala, ci ju neznasilni nejaky mamin uchyl novy, ktoreho si kurva matka zase do bytu nastahovala? Ako sa moze citit pubertalna dcera takej kurvy, suky, stetky??? A co namyslenci a alfasamci po 30? Nevedia si nikoho najst. Najdu na sex este stale dost zien, ale nevedia najst ziadnu do manzelstva, na rodinu a na deti. Manipulatorski boli a rozkazovacni, podcenovacni, ponizovacni a opovrhovacni voci zenam, namysleni a povysenecki, preto sa ne nich tie zeny vysrali, okrem toho popretahovali kazdu, iba kostolne panny nie. Tak zacnu chodit do kostola a struhat velikansku falosnu a hranu svätost najsvätejsiu tam kazdu nedelu. A zameraju sa na panny a just sa im podari nejaku pannu tam ziskat, to je ten paradox. Ale zasluzi si panna byvaleho kurevnika, hajzla, namyslenca? NIE!!! Panna ma ist len s panicom a panic len s pannou, tak by to malo byt. Ale v zivote to vzdy tak vypali, ako si ten zly zakon schvalnosti zela, ze panna si vezme byvaleho kurevnika a dobrucky a slusnucky poslusny panic si vezme byvalu kurvu. Keby som bola chlap, nekukla by som po xy-krat mnohymi muzmi popretahovanej a este aj s deckami od ineho chlapa na krku,pripadne aj xy krat rozvedenej. A ako zena zarucene nekuknem po hajzlikovi rozvedenom, ktory ma deti. Nech si chova svoje a nech si plati alimenty na ne a nerobi deti este aj mne, ked ani len o tie svoje vlastne sa postarat nevedel. Aj deviate bozie prikazanie hovori, nepoziadas manzelku blizneho svojho. To znamena rozvedenu a s detmi aby si niekto bral. Lebo pred Bohom rozvedeni nie su, co Boh spojil, clovek nech nerozlucuje. Takze este aj hriech z tvojej strany by to bol, keby si si taku vzal. Preto dobre rozmyslas. Je mi luto aj slusnych a dobrych muzov a je mi luto aj slusnych a dobrych zien. Ze nikomu z nich nebol dopriaty slusny a dobry partner, ale ze sa pritiahli protiklady typu ze velke dobro pritiahlo k sebe velke zlo. Nehovoriac o tom, ze ani len v tom kostole nema clovek istotu, ze tam najde partnera na stastny zivot, co plati pre obe pohlavia. Napriklad na dedinach chodia do kostola vsetci miestni alkoholici a co je to za manzelstvo, ked si nabozenska fanaticka vezme ozrana? Najlepsie riesenie a najväcsia istota stastneho zivota je ZOSTAT SAM. Ako pre slusneho a dobreho chlapa, tak aj pre slusnu a dobru zenu.