Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

19 a stále single

Príspevok v téme: 19 a stále single
Arya_Stark

19 rokov a stále single nikdy som nemala vztah. Problem je ze mi strasne vadi tato generácia... Všade rap, swag a podobne traposiny... Uz nikto nepocuva riadnu hudbu ako rock metal a podobne. Tvrda hudba vymiera a s nou aj riadni chlapci ktorí neficia na bieberovi alebo rytmusovi, nenosia biele adidasky a každých 5 sekund si neprehrabnu svoj dôležitý účes. Prídu mi teplí... Cíti sa niekto rovnako ci ani nie? Budem rada ak si chlapci ktorych som spominala odpustia detinske komentare a nechaju si nazor pre seba ďakujem

Angelika3

Ahoj, rozumiem ti, aj keď mám približne o nejakých desať rokov viac. Neviem presne ako sa medzi tým zmenila doba a čo presne fičí u mladých, ale niekedy tiež zíram s otvorenými ústami na háro a polobuzerantské oblečenie niektorých mladých chlapcov.

Ako tu však už bolo spomenuté, zrejme navštevuješ nesprávne miesta a nie si obklopená spoločnosťou, ktorá by ti vyhovovala a taká vždy existuje. Ver že nie si jediná vo vesmíre so svojimi pocitmi.

V tvojom veku som tiež patrila akože k menšine, biely make up, čierne vlasy, čierne oblečenie plus tomu zodpovedajúca hudba a prisahala som si, že už nikdy, nikdy nebudem iná (teraz mám blond vlasy a najradšej nosím kvetované šaty, chech) a samozrejme páčili sa mi aj chlapci, ktorí sa prezentovali podobne, no a chodievali sme do jedného podniku, kde chodili podobné typy. Aj teraz viem, že stále existuje pár takých podnikov, takže tento "životný smer" celkom určite nevymrel. S pár takými typmi som sa zoznámila vtedy aj cez pokec, v dnešnej dobe sociálnych sietí a podobných hovadín, určite nie je problém sa s podobne zmýšľajúcimi ľuďmi dať dohromady.
Hlavne zostaň taká aká si, správny rebel :-)
Musí niekto ostať pri rozume keď sa nám tu prezentujú samé tupé hlavy ako cez kopirák a označujú sa za niečo dobré a akože naše vzory ako by sme mali žiť, vyzerať a správať sa.

Bnb

Nemyslim si, ze iba to jedno je to dobre a spravne, to co ty pises. Ziadni pravi chlapi neexistuju, pravi chlap bude vzdy iba tvoj subjektivny nazor.
''Swag'' uz mimochodom davno vymrel, nie? Vzdy tu bola proste nejaka moda, ktoru nosili takmer vsetci, s tym sa asi neda nic robit, len akceptovat tych ludi ktori sa po tej modnej vlne vezu.
Ked ti srdce pisti po takomto cloveku, tak chod na miesta kde ho mozes stretnut.

HippieChild

Len ono sa tie staré vecičky pomaly ale isto vytrácajú a je len málo ľudí na Slovensku, ktorí by počúvali Elvisa a pod...myslím, že určitú rolu to zohrávajú aj rodičia, ktorí môžu svoje deti k dobrej hudbe doviesť. Mňa otec zoznámil s kapelami ako Metallica, Megadeth, s českými vecami typu Katapult, Olympic, Fleret a zvyšok som si nachádzala sama, našla som si cestu a rozvíjala svoj hudobný vkus. Skôr si myslím, že staršia generácia má k tejto hudbe stále blízko, niektorí ľudia v dnešnej dobe si ale skôr pomýlili niektoré názvy kapiel s módnymi značkami, viď Ramones alebo Nirvana. Ale live and let live samozrejme. :)

if

Aj Beatles, aj Elvis, aj Guns n roses, to sa vzdy pocuvalo a aj sa bude pocuvat. Mnohí z nich uz zomreli, ale ich hudba nikdy nezomrie. Vzdy sa bude predavat a vzdy sa bude pocuvat. Co je dobre, je dobre a na Biebera si o takych 20 rokov uz nikto ani nespomenie. Ze taky vobec existoval.

HippieChild

Ahojte,

no ja mám 18 a tiež veru moc ľudí v mojom okolí nepočúva kapelky, poprípade umelcov akých počúvam ja.

Ale ja si vypočujem aj o niečo staršie vecičky, taký blues, jazz, Elvis je veľmi dobrý a celkovo 50-te roky v hudbe ..napríklad Johnny Cash taktiež. :)

A zo 60-tych rokov britskú inváziu typu Stones, Beatles, Animals...samozrejme nesmiem zabudnúť ani na slávnu hippies éru a ani na psychedéliu v podaní Doors alebo Joplinky. Joj, úplne mám náladičku na nejakú starú kapelku teraz. :) Ste ma inšpirovali...

A ty mojko, nerieš generáciu, pekne počúvaj čo sa tebe páči a máš pokoj. :) Maj sa pekne a verím, že raz nájdeš rovnako naladených ľudí, ako si ty. Nech sa darí!

ped

Každý si povie to svoje a každý si ponadáva, ale nikto si nevie predstaviť, koľko námahy a úsilia je za akoukoľvek piesňou. Och, chcem to, chcem hento, chcem tamto, mám peniaze, tak si to kúpim?! Wow, aké simple. Skúste si to Vy, čo sa týka hudby a potom uvidíte, čo je to za makačka, babračka a je.ačka. Ale vy si to neskúsite. Skúste sa naučiť celú pentatonickú stupnicu. Však vy ani neviete o čom točím. Weak like tea, f.

Aliss

V 19 mas hypo? Fuha...Ja teda nemam hypoteku, ani auto a na 90% metalovych a punkovych koncertov maju zeny vstup zdarma...ale ok, ked na to nemas tak nemas. Ja som ti dala len navod kde mozes stretnut rovnako "orientovanych" ludi. Avsak vo svojom veku by si uz mala vediet, ze ludia sa nerozdeluju podla toho, aky zaner pocuvaju. Ale podla toho, aki su vo svojom vnutri. Nie je to ziadne klise. Ja sice pocuvam od decka tvrdsiu hudbu, ale mam kamosky vysadene na pop, s nimi si idem sem tam zatancovat na discu. Dlhe roky som tancovala v roznych tanecnych skupinach a zrovna na Metallicu sme "nedensili" :D Nebud vyhradena jednym smerom a uz vobec neodsudzuj ludi, co pocuvaju nieco ine ako ty. Lebo vo svojom vnutri mozu byt daleko lepsi ludia ako ty (to netvrdim, to je priklad).