19 rokov a stále single nikdy som nemala vztah. Problem je ze mi strasne vadi tato generácia... Všade rap, swag a podobne traposiny... Uz nikto nepocuva riadnu hudbu ako rock metal a podobne. Tvrda hudba vymiera a s nou aj riadni chlapci ktorí neficia na bieberovi alebo rytmusovi, nenosia biele adidasky a každých 5 sekund si neprehrabnu svoj dôležitý účes. Prídu mi teplí... Cíti sa niekto rovnako ci ani nie? Budem rada ak si chlapci ktorych som spominala odpustia detinske komentare a nechaju si nazor pre seba ďakujem
19 a stále single
Tak ja mám tiež podobný pohľad na vec, len ja som chalan a tiež som stále single ...ja to mám opačne ...mňa nebavia baby, čo majú radi tie sladké veci typu ako Beyoncé, Patrícia Vitteková, Ben Cristovao, Justin Bieber, One Direction (veď chápeme sa určite).. ...no proste to isté čo ty hovoríš u chlapcov, len ja by som radšej u dievčat videl, že by sme sa vedeli rozprávať aj o hudbe a v aute by sme si spokojne mohli počúvať moju rockovú hudbu, keď by sme niekam išli a nikto by sa nehádal o to, čo kto chce pustiť ...ja by som tiež rád spoznal nejakú milú rockerku, lebo mňa osobne baví rock a je to môj najobľúbenejší žáner, čiže by som v tom videl pozitíva a ešte som aj pre babu dosť pracovitý, tak by som sa postaral o ňu :)
Arya, podla mna to nebude tak hrozne ako si myslis :) Chodis von? Na koncerty? Festival nejaky? Ja som tot bola na metalovom koncerte, aj som sa cudovala, kde su ti metlaci zalezeni v biely den, tolko ich tam boli :D Posledne dva roky som nebola, no inak som pravidelnou navstevnickou TopFestu. Chod s kamosmi/kamoskami. Spoznas tam straaasne vela fajn ludi. Existuju aj rozne podniky zamerane vyslovene na tvrdsiu hudbu...Ak chces byt v spolocnosti ludi, co pocuvaju taku hudbu ako ty, musis ich vyhladat. Nikto za tebou nepride. A az budes v takej grupe ludi, moze vzniknut aj vztah z nejakeho priatelstva :)
www.youtube.com
God save the Queen, she ain´t no human being:-)
Čo sa týka tých obrázkov, dajte tu nejaké semafóry alebo kvety, ja vôbec neviem, čo je to prečelie!
ped: Brutalnejšej hudby je na Slovensku kopu (dokonca hlavne brutalnejšej..... melodickejšich odnoží jetu pomenej) len asi hľadaš na nespravnom mieste (v rádiach? :D :D :D )
Arya_Stark: Bieber to je ten najmenší problem ohľadom metalu... Na Slovensku je problem to, že sa napr. ignorujú koncerty a domace kapely (t. j. mnohí rozmýšľajú štýlom tu nič neni, keď im dačo v meste hra - ja to nepoznam tak tam nejdem... ked im povieš šak si to vypočuj a uvidiš - ne nevypočujem lebo to nepoznam).. Pri takom pristupe proste je problém aby vyrastli nejaké nové bandy (veď ako by to asi vyzeralo keby sa tak ludia spravali v 80tych rokoch a viedli by diskusie typu - V klube xy dnes hra daka nova kapela Iron Maiden.... ja nejdem ved ja to nepoznam - joooooooj mam od nich kazetu ti pustim - neeee mna to nezaujima ja to nepoznam tak to nebudem počuvať)....
Osobne mam rad metal, no dvihaju mi tlak ľudia čo vedia len pisať že šade bieber a rap, no keď im hra v meste daka zaujimava banda ostanu pekne sedieť doma a max tak maju v pc nasťahované gigabajty muziky.(Osobne mam pre nich termín - pseudometalisti)
BielyTesak4,
Dakujem za odpoveď, je jedna z tych múdrejších :). Ak by si bol ako ja tak by pre teba hudba človeka definovala.. Pretože hudba je celý môj život... Ale jasne su aj dôležitejšie veci. A ano viem o ničom téma len som chcela vedieť ci som vážne jediná kto vidí dnešnú generáciu takto. Diky vsetkyym ;)