19 a stále single

Príspevok v téme: 19 a stále single
Arya_Stark

19 rokov a stále single nikdy som nemala vztah. Problem je ze mi strasne vadi tato generácia... Všade rap, swag a podobne traposiny... Uz nikto nepocuva riadnu hudbu ako rock metal a podobne. Tvrda hudba vymiera a s nou aj riadni chlapci ktorí neficia na bieberovi alebo rytmusovi, nenosia biele adidasky a každých 5 sekund si neprehrabnu svoj dôležitý účes. Prídu mi teplí... Cíti sa niekto rovnako ci ani nie? Budem rada ak si chlapci ktorych som spominala odpustia detinske komentare a nechaju si nazor pre seba ďakujem

if

Je ale pravda, ze dobry rock v sucasnych hitparadach chyba ako sol. Kde je Aerosmith, kde je Guns n roses.....no na policke medzi cdckami predsa, dobry napad, idem pocuvat :)
Hej, chcem ale povedat, ze aj ta Barbara a ostatne tanecne boli 100x lepsie ako to, co sa hra teraz, lebo malo to aspon melodiu. Ktora sa da spievat, piskat. A Bieber co ma? Ziadnu melodiu, len blabotanie. To potom mozme urobit velikansku hviezdu aj z hocijakeho chudacika z hviezdnej roty. Dame mu mikrofon a ked nevie spievat, nech brble.

NeznamyTHM1986

IF: Amerika nám diktuje... A čo ostatní nemajú vlastne mozgy? To že niekto počuva daku kokotinu je jeho problem... Píšeš, že ako by dopadol Bieber keby prišiel v 94? No poviem ti, v 94tom existovali iné ,,kktiny" napr. všade hrali tanečné bludy a na túto vlnu sa chytilo aj Slovensko aj Česko vtedy (Lunetic, MC Erik a Barbara atd)... Čo mnohí mladší (a aj niektorí starší), keď si to dnes pustia tak sa z toho max smejú.

A nechapem, čo mate šeci s tym Bieberom.... Ja mam v pc hudbu ktorá sa mi páči, mám nejake tie cd, chodím na koncerty a o Bieberovi viem viac z toho, že na pod. forach jak toto každy rieší jaky to je kkt a pri tom ani neviem poriadne čo spieva (ani o tom rozhodne netúžím)... Dokonca sa ani už v bulvári neobjavuje...

if

Vo vseobecnosti: Je to smutne, ze Amerika nam diktuje, co sa nam musi pacit a co sa nam pacit nesmie. A kolki z toho ohlupli a nechali sa zmiast? Len tak schvalne: objednaj si cd najväcsich hitov z roku 1994. Rockovych tam zopar najdes, nebude ich sice vela, ALE AJ TIE OSTATNE SA DAJU POCUVAT A SU SUPER!!! Rychle, rytmicke, ma to stavu, ma to co do seba :) V devätdesiatom stvrtom, haloooooo, keby bol prisiel Bieber a zaspieval by cosi, co sa ani na spev nepodoba, len na blabotanie v agonii akehosi chudacika, ktory prave sfetovany kdesi bojuje o zivot... neexistovalo by, aby sa dostal do europskych radii, do hitparad, do sluchadiel vymetencom. Kdesi bol raz clanok, ze hudbu Biebera pocuvaju prevazne psychopati. Ty si normalna, lebo mas svoj vyhradeny styl a vkus a co pocuvas, je aj pekne. Pocuvat hudbu neznamena povedat na skaredu hudbu, ze je pekna, lebo to povedalo stado sprostych oviec. Skaredu hudbu treba za skaredu aj oznacit a peknu zase za peknu.

Arya_Stark

Aliss mam prácu ale aj hypotéku, auto a jedlo ktoré musím jest. Vela mi toho nezostane na koncerty. A okrem toho som už bola na par koncikoch

NeznamyTHM1986

Ja len dúfam, že Arya_Stark nie je jedná z tych, čo mína peniaze po vonku, no koncerty podstivo ignoruje a len počuva stiahnutú hudbu v PC a rieši vkuse Biebera a jeho fans

Aliss

Arya, a co takto brigadovat? Myslis, ze mne niekedy dali rodicia 50 eur na vstupenku na festak? :D Alebo bars len 5 eur na vstup na koncert? Od 15 som brigadovala a vsetky volnocasove aktivity som si platila sama......

JEyr

Skor mas okolo seba nespravnych ludi. Nie vsetci su takyto existuju aj chalni ktorí maju radi normalnu hudbu. Kazdemu sa paci nieco ine. Len skartka asi chodis do nespravnej spolocnosti. Skus navstivit Randal club pochybujem ze tam najdes nejakych belieberov...;)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.

Arya_Stark

Swift, najradšej mám Slash and the conspirators, album World on Fire, potom niečo z hevay metalu ako Bullet for my Valentine, Slipknot ale aj Metallica takže skôr klasika. Guns ani nehovorím to je klasika

Omen

Spravila si chybu, keď si začala vzťah so ženatým. Sama vidíš, ako to dopadlo. Nemala by si vo svojich chybách pokračovať, preto to s ním raz a navždy skončí.