19 rokov a stále single nikdy som nemala vztah. Problem je ze mi strasne vadi tato generácia... Všade rap, swag a podobne traposiny... Uz nikto nepocuva riadnu hudbu ako rock metal a podobne. Tvrda hudba vymiera a s nou aj riadni chlapci ktorí neficia na bieberovi alebo rytmusovi, nenosia biele adidasky a každých 5 sekund si neprehrabnu svoj dôležitý účes. Prídu mi teplí... Cíti sa niekto rovnako ci ani nie? Budem rada ak si chlapci ktorych som spominala odpustia detinske komentare a nechaju si nazor pre seba ďakujem
19 a stále single
Mám 20, nepočúvam Biebera ani Rytmusa, počúvam hlavne rock a nemám síce tak dlhé vlasy, ale neprehrabával by som si účes, ale keď to niekto náhodou robí, je to jeho vec, tebe nikto nehovorí, aby si s ním išla do vzťahu a tiež nech si každý počúva, čo sa jemu páči. Ale chcel som povedať, že na svete sú všelijakí ľudia, trebárs aj takí, akých ty opisuješ, ale nie každý je taký, každý je iný, tak o čom je táto téma?
Hudba toho definuje teda dosť, lebo keď rozumieš textom, tak už sa ináč zariadíš, bro. Neviem, či sa dvom, trom ľuďom bude stále chcieť hrať na hrdinov, najskôr nie. Another show?
Len ono pri niektorých kľúčových rozhodnutiach by bolo dobré sa zamyslieť aj nad kolektívnym vedomím a takisto aj psychológiou a zmýšľaním ľudí. Toto nedopadne dobre, netreba mi na to ani guľu.
Hm , od kedy hudba definuje človeka a jeho správanie ? Metal , rock , pop , electro .. je to jedno , ak je pesnička dobrá počúvnem si ju rád.
Mám osemnásť a áno súhlasím s tebou aj z môjho pohľadu je táto generácia dosť o ničom , počúvať dokola o tom ako sa niekto niekde neviem ako moc opil , zdrogoval a neviem ešte čo neberie ani mňa.
Avšak nehádž všetkých chlapov do jedného vreca , to že vidíš to čo vidíš záleží aj v akom prostredí žiješ , myslím že hádam správne ak poviem že veľkomesto. Chce to trocha nadhľad a hlavne neprestať hľadať kedže výnimky existujú. Len si nevyberaj podľa hudby ale podľa správania. Dnes to nie je ľahké ani z strany nás chlapov , poväčšinu dievčat holt viac zaujímajú tí ''drsní'' chlapci ktorí keď príde problém zdupkajú k maminke alebo keď si potrebujú zvýšiť ego tak ponižujú priateľku. Nehovorím že výnimky neexistujú , no taktiež je ich málo. Najlepšia je hláška : Si na mňa moc dobrý ... ach jaj.
Zaujimavé, že nikto nespomína aj dnešné skazené, prefetované, prepité, prefajčené a kurviace sa mladé ženy a dievčatá, ktoré majú od žien spred napr 50 rokov hodne daleko. Trošku objektivity by niektorým slečinkám nezaškodilo...
Ad 1
Ja si pamätám, že rockové pesničky hrali stále menej v rádiu. A jeden čas sa dokonca hovorilo o tom, že rockové pesničky sú nevhodné.
Dnešné pesničky ma skôr uspavaju. Žiadna súčasná na nezaujala tak, aby som si už pri prvých tónoch podupkavala nohou.
Ad 2
Ja keď som mala 19, zaujímalo ma to, či si vôbec nájdem zamestnanie. Vtedy totiž bola tá veľká nezamestnanosť a predávali sa firmy zahraničiu.
Presne tak , ja to uz davno hovorim, ze dnesni muzi su vlastne zeny, pravi chlapi uz vymieraju, Staci sa pozriet na dnesnych muzov, vypasovane rifle, copiky, zensky smiech, jemne rucicky, atd
Len ono si treba tiež uvedomiť, že s tým všetkým je teda riadna babračka, vymysli si text, daj k tomu akordy, nahraj to, fúh, roboty ako na kostole. A keď máš takých piesní 15? A potom ich hraj celý život... A vymyslíš 100 piesní a jedna sa chytí?! "Wow".
Ďakujem za ohlas aspoň viem ze niesom jedina
Mne chýba nejaká brutálna hudba u nás na SK, ale nemusí to byť metal. Ale aj headbanging na e-mol by som ocenil. Ja keby že ma to trochu viac chytilo za srdce, tak by som sa na to dal, ale je jednoduchšie vypočuť si songy iných, to je pravda:-)
www.youtube.com