19 rokov a stále single nikdy som nemala vztah. Problem je ze mi strasne vadi tato generácia... Všade rap, swag a podobne traposiny... Uz nikto nepocuva riadnu hudbu ako rock metal a podobne. Tvrda hudba vymiera a s nou aj riadni chlapci ktorí neficia na bieberovi alebo rytmusovi, nenosia biele adidasky a každých 5 sekund si neprehrabnu svoj dôležitý účes. Prídu mi teplí... Cíti sa niekto rovnako ci ani nie? Budem rada ak si chlapci ktorych som spominala odpustia detinske komentare a nechaju si nazor pre seba ďakujem
19 a stále single
Ano mas pravdu, ja mam 25 a vidim to podobne. Dokonca aj muzi(chlapci) v tomto veku su detski. Ani by mi nevadilo to ich obliekanie a pocuvabie pesbiciek, ale spravanie. Nemyslia na to aby si nasli priatelku, budovali rodiny a spravne hodnoty. Radsej pojdu na pivo, na diskoteku s kamosmi., namiesto toho aby boli s rodinou. Ale existuju aj rozumni ludia. Nezufaj
Ty čo trepeš ? Čo má nejaká hudba spoločné s tým, akí "drsní" sú muži ? Ty si mimo...
Arya aj ja mam rovnaký pocit... Vy stašie metalistky to máte ešte fajn ale v mojom veku... 16 roční chlapci sami buzeranti nenajde sa jediný normálny chalan... Fakt neznasam tuto dobu. Nemam moc kamošov mojej vekovej kategórie skôr bratovych 20+ to sa da ešte zniesť ako tak...závidím ti, že ešte aspoň okrajovo stíhaš ľudí z doby rocku a metalu... Môžem len smutne pocuvat ako sa bratovi kamosi bavia o tom ako bola Bratislava kedysi plna ludi ako my... Samy punk rock a koncerty. Všetko zaniká a ľudia hlupnu... Nikto nevie co je hudba uz dnes. Je to smutne.