Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Platia všetko za mňa rodičia a dávajú mi to poznať

Príspevok v téme: Platia všetko za mňa rodičia a dávajú mi to poznať
abcd_4

Dobrý deň! Mám 15 rokov a snažím si zohnať brigádu, pretože moji rodičia vždy keď mi niečo zaplatia tak povedia, že to platia oni. Je mi to naozaj trápne a hovoria mi, že si nepredstavujem koľko to stálo keď ešte nezarábam. Platia moje knižky a vyučovanie mimo školy (ZUŠ, doučovanie) naozaj draho a potom mi hovoria koľko ich to stálo. Teraz máme mať svadbu a mama povedala, že si mam vybrať šaty pod 60€ a keď som jej povedala že ona má šaty tiež za 60€, odpovedala mi, že si na ne zarobila sama (60€ sa mi zdá veľa). Neviete kde by zobrali na brigádu 15 r. dievča? prosím poraďte, ďakujem

a_dr1a

Praveze by si uz mala dat konecne od chlapov aspon na chvilku pokoj)) Ved nemam cas sem ani poriadne pisavat jak prv :D

Keita. Pouzivaj spravne nicky. Ovecka je totiz niekto uplne iny. Ten originalny nick Ovecka ma aspon daku uroven a vie o com pise, ked uz pise) Ovecky je daky rychlokvaseny prenick (mozno aj niekoho tu z vas pritomnych)) ).

A este nieco. Vulgarizmy nepisem. Aj preto som dala iba to pismeno "s". A moje znamenie je priame a urcite je cele "bojazlive" z dakej anonymmej masy :D Jasne, ze som myslela to co si sem napisala. Len ti chcela ukazat, ze za tym mohli byt aj ine vyrazy. A teraz si doplnaj doplnajte tajnicky kludne dalej co si o vas myslim)) a...b, c, d, e, f, g, h, i, j, k, l, m, n, o, p, q, r, s, t, u, v, w, x, y, z...))

Jetotak

Mne sa zda ze nicolet a adr su jedna osoba nenavist k mladym z nich srsi nadaleko asi su stare skarede ropuchy zavistlive

natalia-7

malá nevďačná s... určite slovenka :-D ... ach jaj.. neviem čo konkrétne malo to "s" znamenať, ale som presvedčená o tom, že nič slušné to nebolo. zbytočne sa tu vykrúcať...

Keita

Napisala si s a bodky cize to mal byt vulgarizmus. Zbytocne sa snazis obhajovat, vsetkym to je jasne. Je uplne jedno co za vulgarne slovo to malo byt svedci to jedine o tom ze nemas uroven a na autorke si vybijas komplexy presne ako pise Ovecka. Agresivne reagujes na kritiku. Nie je to prvy krat.

Ovecky

Co ta trapi, ze ta prekukla aka si vulgarna zena a stupila ti na otlak tak sa teraz snazis siahodlhym prispevkom presvedcit koho o com? Ze si vysinuta? Ano, urcite si myslela slecna :-))) Si zly prehnity clovek ktory v temach uraza ludi. Najdi si chlapa a hopkaj na nom mozno si vyventilujes komplexy :-)))

a_dr1a

Keita. Napisala som iba "s...")
Za tym "s" mohlo nasledovat kludne aj slovo - slecna) Neries teraz fantazijne co som myslela ci nemyslela ale co som konkretne napisala. A to bolo iba pismeno "s". To slovo na "s" si vsak doplnila ty takto. Ved mohlo tam byt kludne aj slovenka soplana striga slecinka skolacka ai ai)) Cize to co si tam za "s" doplnila ty - skor vypoveda o tebe, nez o mne. Vies co je na tomto celom zaujimave? Ludia sa vzdy chytia toho, co ich konkretne a najviac irituje drazdi vytaca a nieco im to pripomina ci uz z minulosti, alebo ze tymto slovom niekto ci niektori ludia, niekoho, castovali. Cize ked ta to "s" tak vytocilo, znamena to, ze si sa s nim zosobnila stotoznila a ze ti to nieco konkretne z tvojho zivota, z minulosti, pripomina. Zatalo to totiz do ziveho. Mala by si to riesit. Lebo takto budes pri tomto spustaci - tomto slove, reagovat rovnako a vzdy. Chce to iba klud a pianko)

Keita

Andy ma pravdu, porovnavat handry a iphone k zakladnym potrebam studujuceho dietata? To kde sme? Mimochodom, mnohym asi uniklo, ze zijeme BOHUZIAL v dobe, kedy ked dieta nema to co rovesnici, je doslova sikanovane. Ked bude mat 30 deti v triede mobil poviete tomu svojmu ze ho nedostane a basta? Budete sa prizerat tomu co bude nasledovat? Kazdeho svedomie.

Andy565656

Simiona, iphone a značkové veci sú oproti knihám a škole dosť rozdielne veci. Načo preboha vyčítať dieťaťu to, že mu platím knihy alebo doučovanie? To nemá zmysel.

simiona

Ja sa tiež priklanam na stranu nicolette12. Mám známe, čo majú pubertačky a tie vedia strašne preháňať, keď im rodičia nechcú kúpiť iphone alebo kúpiť značkové veci ako majú kamarátky. To by bolo na novú tému.