Snažila som sa ich mať rada, ale po tom, ako som zistila, čo sú zač, je to hrozné a pre mňa nepredstaviteľné, že do takej rodinky mám patriť.
Sme zasnúbení s partnerom, sme spolu 4 roky aj viac.
Nechodievam našťastie k nim, pretože od začiatku mi to tam bolo proti srsti. Chodievam raz za rok, na Vianoce, a raz na Veľkú noc. Inak nie. Desí ma to tam.
To, že si radi vypijú obaja a kvalitne,(rozumej alkoholici), a majú tam doma (rozumej v malom byte pre ani nie dvoch ľudí,žijú 6 ), ako v džungli. Neupratané, nevymenené linoleá, staré na rozpadnutie okná, špina, humáč, nič tam neladí, všetko je nejako prekryté niečím, len aby bolo, polepené páskou, okná na špagáte, nezarábajú samozrjeme ani jeden už desať rokov nerobia. Sú na polov. invalidných, akože OK, nemajú prachy,ale tiež ich synovia by im mohli pomôcť.
majú starý nábytok, hádam ešte z po vojny, staré koberce, prach, špina, bordel, starina tam páchne. No ako žijú v čistej katastrofe a špine. Ja neviem,ako tam raz dopracem svojich rodičov, a ten deň sa nezadržateľne blíži, kedže sa chceme vziať s partnerom. Ale štve ma aj partner, nedokáže im dohovoriť, zmobilizovať sily, peniaze, ani s ostatnými súrodencami.leniví sú všetci koľko ich je. Partner robí na týždnovkách v Rakúsku,tak preto chodieva domov iba na víkendy.( bývať spolu ideme až po svadbe,aj to u mňa doma). Rozumejte, u nás doma: všade čisto, moderne zariadené, obrovský dom s veľkou záhradou, skalky všade, bazén,( no nie sme chudobní, povedzme si narovinu). Udržiavaný moderný dom.Hoci má ten dom 20 rokov.
ja si ani netuším,čo bude,keď naši prídu do tej katastrofy k nim, na zásnuby a na svadbu, nedokážem si predstaviť, o čom sa takí ľudia budú baviť. Naši ich zatiaľ nepoznajú, lebo však svatovci až tesne pred svadbou sa vídavajú. Je to niečo strašné, v akých pomeroch žijú. Hrpzné, aj baktérie aj plesne tam všelijaké žijú, potom je partner stále chorí. Nedokážem si predstaviť, že deti by som budúce k nim dala, čo i len na hodinu. Boli takí vždy, ale myslela som si,že časom sa spamätajú,a začnú trošku aspoň sa kolo seba riadiť, dajú dokopy ten slávny byt dvojizbový, a prestanú byť takíto benevolentní a leniví.
Nemám ich vôbec rada, a prenáša sa to aj na partnera. keď s predstavím,že raz by som mala tak žiť aj ja s mužom,tak sa chcem zabiť. Čo mám robiť ? veľmi sa bojím, čo bude. Takáto rodina budúca mi teda naozaj nie je proti srsti a po vôli. A vravím, nedokážem si predstaviť mojich rodičov, normálnych vzdelaných, moderných ľudí-keď ich proovnám s bud. svokrovcami, sa mi chce plakať. Poraďte, čo robiť. Keď si predstavím,že do hentakej rodiny sa idem privydať, tak mi je zle, už váham aj so svadbou.
nedokážem prekusnúť bud. svokrovcov,
Ja len tolko v ziadnom pripade ziadna svadba a rozchod lebo tak ci tak to dlho nevydrzi nema sancu
:-DD jasne moja a toto, co si napisala nie je povysovanie? Ved to iste naisala ona a pustila si sa do nej, ze sa povysuje.
Otrasne prispevky tu mas, viacerim tu vadis, do kazdeho len pindas.
strachahroza - ano tebe kazdy zavidime iba, lebo nemame nic ine na praci :D si smiesna a povysenecka... ved raz padnes na hubu :)
* 4 izbovom
Jakubecferi- prepac, oprava - dve sliepky a chudery....
Jakubecferi - tym vyrokom "dve trubi" ak si myslel tou jednou mna, tak partnera mam 9 rokov, zijem si vo vlastnej usporiadanej domacnosti, v 4 velkom byte, v centre mesta, pracujem v rakusku na velmi dobre platenej pozicii a aj tak sa tu nepotrebujem povysovat ako tato podla teba "normalna zena" :) este nieco?
For nicolete - haha :D tak toto ma pobavilo... mam vychodenu prestiznu vysoku skolu ale to neznamena ze sa idem povysovat nad ludmi, ktori ju napriklad nemaju... a ty? Nevies napisat ani moje meno, tak sa odmlc laskavo :)
Preco by sa mala povysovat? To, ze ziju ako lenive prasce a hnusi sa jej tam chodit je normalne. Taki ludia sa este povysuju. Neber si ho, lebo skoncis v rovnakom chlieve. Ked uz vidi, ze sa rodicia nezmenia, tak tam neberiem partnerku. Este sa tam niecim otravi. Poznam takych ludi, doma chliev a druhym budu vycitat, ze nemaju upratane, alebo maju niekde spinku. Oni neupracu, potrebuju zenu, rozumej sluzku a upratovacku, ktora to bude robit za nich. Si ho vezmes a budes musiet ten chliev jeho rodicov upratovat ty.
Normalna baba. Nechapem, co ta pritiahlo k tvojmu uplnemu opaku.
Tiez nechapem tie dve sliepky, co ti tu nadavaju. To su take chudery, ktore chcu strasne chlapa a zavidia a nedopraju inym. Urazaju zeny, ktore maju partnera, lebo ony by brali vsetko aj to tvoje prasa v chlieve a este by ho chvalili, ze ako si lenivo krochka vo svojej spine.
Tiež sa bavím a baví ma vytáčať ta do nepríčetna :D strašne sa povysujes, ale väčšinou takí ľudia často padnú na hubu alebo na najhlbšie dno, aby našli v sebe tú pokoru a prehodnotili svoj doterajší život. Aj keď ti nič zle neprajem. A v skutočnosti ti moja milá nemám čo závidieť, pretože ja si tiež žijem určitým standardom, ale neodsudzujem niekoho preto že žije ináč. To mi príde strašne povrchné z tvojej strany, ale na to prídeš až časom...
Jasne, ze z nej 2 vysoke skoly robia inteligentnejsiu. Aj 1 vysoka skola robi cloveka inteligentnejsieho. To tvrdia truby ako ty, co neboli schopne si ziadnu skolu urobit.
Hlavne, ze chodite vyblakovat po namestiach, ze tu chcete zit, chcete mat lepsie a slusnejsie Slovensko a zavistlive, zakomplexovane mrchy ste.