Bola s chlapcom ktori ma 16 a tlacil na nu a zlomil ju, teraz jej meskaju krami uz dva tyzdne a ona si mysli ze je v tom, on sa z nej smeje ze si nahovara ze ked to robili tesne po kramoch tak nemoze otehotniet ale ju stale picha v bruchu a ma citlive prsia. Dnes sme boli kupit test tehotensky a pisala mi ze mala dva ciarky a pisala aj jemu a neodpisal jej uz nic ani jej nebral telefon. Poznaju sa mesiac a on na nu tlacil stale ze si da pozor aj aj ked mal kondom tak ze sa mu sklzol dole a potom pokracoval bez neho. Este ju to aj dost bolelo lebo to ani nechcela ale nechce ho stratit lebo ho miluje a tak mu dovolila to. Co mame teraz robit mame to nemoze povedat ani otcovi bi ju zabili, ma len 14 ako ja. Nedaju saniekde kupit tablitky na potrat? Alebo nejaku babsku radu nieco zjest alebo vypit zeby skusila neviete? Alebo keby si sla dlho zabehat a robila drepy ci skoky mozno by to pomohlo nie? Proste aby jej to tam trhlo a zrusilo sa to. Nemozeme to povedat jej rodicom. Ani on sa jej uz neozyva a ona doma reve mi pisala ze nevie co robit. Prosim radte nieco.
Mam tehotnu kamaratku ktora ma len 14 rokov, prosím poradte ako jej pomôcť
Najlepsie pomozes, ked pomozes financne a zaroven budes psychickou oporou. Urobila chybu a ponesie si nasledky na cely zivot. Ten chlap sa na nu vysere pravdaze, ale financny by jej pomohlo, keby ho dala na sud a nech sud uzna otcovstvo a nech plati alimenty hajzel krpaty.
Milá maličká.Ku gynekologovi potrebuješ výmenný lístok.Čiže papier od obvodáka.Do 18-tich rokov aj tak musíš chodit z rodičmi.Takže nejaké tajné predpísanie liekov nehrozí.Navyše za antikoncepciu sa platí ,kde by si brala peniaze ?Z mojimi detmi som normálne isiel v 15-tich lekárovi a predpísal im antinu......Nie aby mohi pohlavne zit ale koli nepravidelnej a hlavne velmi bolestivej menštruácii.A navyše zbavenie sa hrozného až hnisaveho akné.A ak by náhodou.Pokial nemáš z rodičmi vytvorený otvorený rozumný blízky vzťah nezmôžeš nič!
Tak toto je naozaj nechutné.
Ja mám 17r a neviem si ani vo svojom veku predstaviť, že by som už začala pohlavne žiť, necítim sa na to vôbec. A tu nejaké dievčatká už riešia tehotenstvo, ach...
Btw. I tak neverím, že toto nie je fake téma, proste sa len niekto nudí, plus je zrejme psychicky nie celkom v poriadku, keď má potrebu si takto vymýšľať... A to je vlastne tá lepšia verzia. Lebo ak je to naozaj pravda, je mi ľúto, že si deti takto ničia svoje detstvo niečim, čo patrí do vzťahu dvoch ľudí, ktorí sú na niečo také mentálne a aj fyzicky spôsobilí.
a vraj že sexuálna výchova školách pomáha predchádzať predčasným sexuálnym stykom a nechceným tehotenstvá u mládeži... HOVNO!
Tým že sa o tom s nimi rozpráva ich to ešte viac láka to skúsiť to je podobné ako s drogami. Napriek tomu že na školách prebieha niekoľko rokov školenie v pobobe prednášok o škodlivosti a nebezpečenstve drog či alkoholu a fajčenia aj tak je viac a viac decák ktoré tie drogy, alkohol a cigarety skúšajú či trvalo užívajú. Tak k čomu je to dobré?
A na vine sú aj samotní rodičia, ja keď počujem rodičom ako vlastným deckám, ktoré nemajú ešte ani desať rokov nechávajú pozerať seriáli ktoré bežia večer v telke a kde sa často prepiera téma sex a vzťahy tak to potom s tou mládežou tak aj vyzerá že len čo začne u nich puberta už chcú všetko skúšať.
Kde ja by som mohla v 9 rokoch pozerať nejaký seriál susedia či burlivé víno ako to raz spomínala moja kolegyňa že jej 9ročnej dcére sa tie seráli strašne páčia. Ale to aké rozhovory tam prebiehajú a ako to môže vplývať na jej 9ročnä dcéru si už nevedela uvedomiť.
Nemajú sa také deti hrať s hračkami než pozerať seriály kde večnou témou je len sex a vzťahy?
Vlastne ten sex je ako mor, všade sa dáva do popredia, televízia, rádio, internet, noviny, hudba....
Je to ako zhubný nádor negatívne ovplyvajúci vývin deti a mládeže!
Ale mnoho rodičov si zato môže samo kam speje budúcnosť ich deti. Jasné chcem mať od decka pokoj tak nech si tú telku pustí a čo už kuká ma nezaujíma. Hlavne že ja ako rodič mám kľud, môžem sedieť na facebooku, môžem telefonovať s kamarátkami, môžem ísť ku kaderníčke a pod.
Nika14- ty chces dopadnut ako tvoja kamaratka alebo co? Si fakt decko sproste, ved rob si co chces, ale ked sa to stane tebe a nebudes mat tolko stastia ako tvoja kamaratka, tak co budes robit? Maj viac rozumu ako ona prosim ta, na sex si pockaj aspon do tych 16tich ked uz ta svrbi, ach deti sprostucke, som zvedava ako sa k tomu vyjadris... a nie gynekolog ti ziadne tabletky neda, a ano musis ist s mamou pretoze este nemas ani 15 rokov a patris k detskemu gynekologovi....
14 rocne deticky ktorym este tecie mlieko po brade riesia na internete sex. Tato doba je uz fakt cela v hajzli. Ona este napise, ze jej frajer chce od dnej este raz sex a ona mu urcite da aj napriek tomu, ze bola z toho cela v zadku, ze je tehotna :D Potom zase bude pisat o tom, ze jej kamoska je asi zase tehotna :D Nezabudajte na to, ze idete do postele s chalanmi, ktori vas skor ci neskor poslu do zadku, pretoze v 14 rokoch silne pochybujem, ze chcu ozajstny vztah a vobec vedia co ozajstny vztah obnasa. Nechodia spolu dlho ale uz su v posteli, takze chlapcovi vyslo presne to o co sa snazil.
Ty kokooooos, takze nakoniec to dopatlo suprovo lebo som ju prehovorila nech si ideme zabehat a tak sme behali dost dlho a este potom robili drepy a ona vecer potom mala bolesti a zacala krvacat a asi to boli krami lebo krvacala ako pri kramoch a bolesti mala trochu silnejsie ale to ona tak ma raz slabe raz silne. A aj keby to bol potrat tak to uz je jedno nie? Ved hlavne ze to vyslo von nie? Ja neviem ale mi si myslime ze to boli krami aj ked po nich ma vraj bolesti obcas v bruchu ale to asi prechladla lebo zvykneme vonku sedavat dlho do noci niekedi.
Da sa nejako zistit ci to boli krami alebo potrat? Robila si testy pred par dnami a boli s jednou palickou takze nieje tehotna nie? Lebo jej frajer zase s nou chodi a chce s nou opat mat sex mi hovorila ale teraz krvacala nie pre krami tak museli cakat. Ze si vraj da pozor a kupi vacsie kondomy. Takze jej foter a matka o nicom sa nedozvedeli nakoniec. Ja mam otazku este ze tiez mam frajera kratko a keby tiez chcel sex ci by som nedostala u gynekologa nejake tablety na ochranu keby som chcela a mozem ist ku gynekologovi bez matky? Aby sa nedozvedela o tom? Predpise mi ked mam 14 rokov nieco? Mi tu pisete o nejakych zakonoch takze asi nie?
keď videla ako jej naložili tak radšej ani neodpisuje :DDD
Nika ako to dopadlo?
Ja byt vasou matkou-otcom taku vam zrafem na zadok a jednu popapuli...
Same ste este decka a uz nohy roztahujete sprostane sprosteee...rozum decky ale do sexu sa to trepe uz.
Hlupane naivne nesvojpravne ...
Vase telo je este vo vyvoji tak ako vase genitalie tak ci mate 14,15,16,17.18stale ste nedovyvijane..a naima rozumovo na nizsej urovni ako taka 25 rocna slecna!
Potom sa nedivte ked budete mat vo vyssom veku zdrav. problemy v zenskej stranke nehovoriac o hpv, ci ak hudete chciet mat deti.