Mam tehotnu kamaratku ktora ma len 14 rokov, prosím poradte ako jej pomôcť

Príspevok v téme: Mam tehotnu kamaratku ktora ma len 14 rokov, prosím poradte ako jej pomôcť
Nika14

Bola s chlapcom ktori ma 16 a tlacil na nu a zlomil ju, teraz jej meskaju krami uz dva tyzdne a ona si mysli ze je v tom, on sa z nej smeje ze si nahovara ze ked to robili tesne po kramoch tak nemoze otehotniet ale ju stale picha v bruchu a ma citlive prsia. Dnes sme boli kupit test tehotensky a pisala mi ze mala dva ciarky a pisala aj jemu a neodpisal jej uz nic ani jej nebral telefon. Poznaju sa mesiac a on na nu tlacil stale ze si da pozor aj aj ked mal kondom tak ze sa mu sklzol dole a potom pokracoval bez neho. Este ju to aj dost bolelo lebo to ani nechcela ale nechce ho stratit lebo ho miluje a tak mu dovolila to. Co mame teraz robit mame to nemoze povedat ani otcovi bi ju zabili, ma len 14 ako ja. Nedaju saniekde kupit tablitky na potrat? Alebo nejaku babsku radu nieco zjest alebo vypit zeby skusila neviete? Alebo keby si sla dlho zabehat a robila drepy ci skoky mozno by to pomohlo nie? Proste aby jej to tam trhlo a zrusilo sa to. Nemozeme to povedat jej rodicom. Ani on sa jej uz neozyva a ona doma reve mi pisala ze nevie co robit. Prosim radte nieco.

NaRovinu

TutanchámonxD - Ukľudni sa dobre ? A tvoju gramatiku nekomentujem.

Nika14 - Ona ho miluje ? :D Toho hajzla ? To sa dá takého človeka milovať ? Mala ho kopnúť do rozkroku vtedy, keď naliehal, nie s ním liezť do postele. Tie dnešné decká sú strašné.
A inak, úmyselný potrat je vražda. To si uvedom.
Povedzte to jej mame. Keď je sprostá a liezla s ním do postele, nech nesie následky.
Tvoju gramatiku tiež nekomentujem.

debilneotazky

ako ju zlomil?! čo je doska alebo čo ?!
je nesvojprávna,?! alebo ako tu bolo písané nižšie asi to bude nejaka ciganka z osady...
tak asi bude zbytočné písať aby to povedala mame a šla s nou na gyndu a riešili potrat, čím skor nech dievčina nečaka kým jej začne brucho rasť potom sa už na potrat neda isť..
len do 12 týždna... ! tak aby to neprešvyhla...

TutanchámonxD

Ona ho miluje po mesiaci :DDDDDDDDDDDDDDD To som nedočítal ani do konca ale dobre som spravil, že som to nakoniec dočítal. Pobavilo ma to neskutočne: Bola by to náhoda, keby to dievča čo je tehotné je cigánka ? Podľa mňa určite nie.

TutanchámonxD

Bože môj tieto deti sú tak sprosté, že to až zabolí. 14 ročné dieťa, ktoré vie hovno o živote čaká dieťa. Dúfam, že tomu dieťaťu čo čaká poserie život tým, že sa po jeho narodený bude správať ešte hlúpejšie. Keby som bol jej otec, tak ju tak vyfliaskam, že by na to nezabudla.

Omen

Mandolínka, dobre píšeš, tu ide o život a možno aj o dva životy. Korzár však uviedol nesprávnu trestnú sadzbu,
sú to tri až desať rokov!

mandolinka

Ešte som zabudla dodať - kto vykoná súlož s osobou mladšou ako 15 rokov alebo kto takú osobu iným spôsobom pohlavne zneužije, potrestá sa odňatím slobody na jeden až osem rokov.

Čítajte viac: korzar.sme.sk

mandolinka

Žiadne tabletky z čierneho trhu, žiadne skoky, drepy , beh, žiadne jedlo ...... Je potrebné sa obrátiť na rodičov – matku, či priamo gynekológa, aj keď si myslíš že je to nemožné, je to tá najdôležitejšia vec. Nejde o fazuľky, ide o život.

Omen

Musí to bezpodmienečne povedať rodičom! Ak nie ona, potom to sprav ty, aby si dievča neublížilo. Neboj sa, nik ju nezabije, ale hubovú si vypočuje. Odporúčam to povedať najskôr mame, tá s ňou zájde za gynekológom, ktorý tehotenstvo potvrdí alebo vyvráti. A na mladého pána, čo sa jej prestal ozývať, treba podať trestné oznámenie!!!