Bola s chlapcom ktori ma 16 a tlacil na nu a zlomil ju, teraz jej meskaju krami uz dva tyzdne a ona si mysli ze je v tom, on sa z nej smeje ze si nahovara ze ked to robili tesne po kramoch tak nemoze otehotniet ale ju stale picha v bruchu a ma citlive prsia. Dnes sme boli kupit test tehotensky a pisala mi ze mala dva ciarky a pisala aj jemu a neodpisal jej uz nic ani jej nebral telefon. Poznaju sa mesiac a on na nu tlacil stale ze si da pozor aj aj ked mal kondom tak ze sa mu sklzol dole a potom pokracoval bez neho. Este ju to aj dost bolelo lebo to ani nechcela ale nechce ho stratit lebo ho miluje a tak mu dovolila to. Co mame teraz robit mame to nemoze povedat ani otcovi bi ju zabili, ma len 14 ako ja. Nedaju saniekde kupit tablitky na potrat? Alebo nejaku babsku radu nieco zjest alebo vypit zeby skusila neviete? Alebo keby si sla dlho zabehat a robila drepy ci skoky mozno by to pomohlo nie? Proste aby jej to tam trhlo a zrusilo sa to. Nemozeme to povedat jej rodicom. Ani on sa jej uz neozyva a ona doma reve mi pisala ze nevie co robit. Prosim radte nieco.
Mam tehotnu kamaratku ktora ma len 14 rokov, prosím poradte ako jej pomôcť
povedať to jej rodičom, ak si v jej veku tak jej nemáš veľmi ako pomôcť..
opravujeeeeem nika14 nie lolkaaa...
halo čitaš to tu lolkaaa ? šup šup povedať mame a potom sa to bude riešiť, fakt....
Tutanchámon, koľko máš rokov?
Toto je problém.
Ako jej pomôcť?
Podľa mňa niet ako.
Sa uvedomte niektori, dievca je v dost velkom prusvihu a vy tu pisete o tom ako by ste ju prefackali. Pritom ma rodicov zrejme podobne typy ako ste vy ked Nika pise ze ju zabiju. Si uvedomte ze to dievca je teraz psychicky na dne a ak bude mat pocit ze je jej situacia neriesitelna si to moze aj hodit. Iste ze to mudre nebolo liezt do postele s chlapcom v tom veku, ale stalo sa, co sa ma teraz obesit alebo ju budu fackovat vsetci? Ja to viem pochopit ze sa k tomu nechala dotlacit od chlapca ktoreho lubila a ked im sklzol kondom ani nevedela ako ma reagovat. V tom veku su dievcata este dost naivne. A ten hajzel si chcel len zasunut a potom sa tvari ze neexistuje, no nie je prva ani posledna co takto naletela. Nika potratove tabletky u nas nie su schvalene a babske recepty nie su moc ucinne. Neodporucam skusat nejake drasticke metody, moze si poskodit zdravie a sposobit dozivotnu neplodnost. Najlepsie bude ked pojde ku gynekologovi, chod tam kludne s nou ako moralna opora. Nech to potvrdi alebo vyvrati, tehotenske testy su sice dost spolahlive ale v niektorych pripadoch sa moze stat ze sa mylia. Ak by sa to potvrdilo tak neostava ine ako povedat to rodicom, lebo oni musia s potratom v tomto veku suhlasit. Nadseni asi nebudu ale urcite ju maju radi tak sa s tym nakoniec zmieria. Bud pri nej co najviac, nech ma pocit ze aspon niekto pri nej stoji a podporuje ju. Bude to mat teraz tazke.
najlepšia a najrozumnejšia možnosť je povedať to mame, a riešiť to potom cez gynekológa, viem, že je to nemožné, ale presne tak všetko povedať mame, úplne do bodky... tak ako si to tu popísala
NaRovinu jojky sorry, že som dal nechtiac Y za slovo "po narodeni" :DD a čo sa mám ukludniť ? Je to jej chyba, keď je hlúpa a ide do postele v 14 rokoch s chalanom. Rodičia sú určite pyšní na svoju dcérku.
Ahoj, ja mam 20 teraz a mám tiež kamarátku, ktorá má teraz tak isto, ale bola tehotná na začiatku 15, jej mama ešte aj pila v tom čase a otec od nich odišiel davno, takže ona to ani nemala komu poriadne povedať. Tiež naletela jednému chlapcovi, ktorý ju zmotával na klamstvá a ona sa s nim deň po 15 narodeninách vyspala, lebo vraj už môže. No on sa s ňou potom náhle rozišiel, už sa s nou ani nestretol, ale potom prišiel šok keď zistila že je tehotná. No aj tak išla s pravdou von a hneď to povedala mame, musela isť na zákrok veď by to nezvládla ani porodiť. Bola v tom čase aj velmi chudunka
No tak to ma podrz co to citam prave?!!! Ihned to povedzte jej mame, rodicom, kde su??? Nehaju 14 rocnu aby chodila randit s chlapcami???!! Ved ma na to este kopec casu, ona si za to moze sama, bohuzial..... toto kebyze ja mam taku dceru tak ju tak prefackam ze by ani nevedela kde je...... fuj zle mi je