Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam tehotnu kamaratku ktora ma len 14 rokov, prosím poradte ako jej pomôcť

Príspevok v téme: Mam tehotnu kamaratku ktora ma len 14 rokov, prosím poradte ako jej pomôcť
Nika14

Bola s chlapcom ktori ma 16 a tlacil na nu a zlomil ju, teraz jej meskaju krami uz dva tyzdne a ona si mysli ze je v tom, on sa z nej smeje ze si nahovara ze ked to robili tesne po kramoch tak nemoze otehotniet ale ju stale picha v bruchu a ma citlive prsia. Dnes sme boli kupit test tehotensky a pisala mi ze mala dva ciarky a pisala aj jemu a neodpisal jej uz nic ani jej nebral telefon. Poznaju sa mesiac a on na nu tlacil stale ze si da pozor aj aj ked mal kondom tak ze sa mu sklzol dole a potom pokracoval bez neho. Este ju to aj dost bolelo lebo to ani nechcela ale nechce ho stratit lebo ho miluje a tak mu dovolila to. Co mame teraz robit mame to nemoze povedat ani otcovi bi ju zabili, ma len 14 ako ja. Nedaju saniekde kupit tablitky na potrat? Alebo nejaku babsku radu nieco zjest alebo vypit zeby skusila neviete? Alebo keby si sla dlho zabehat a robila drepy ci skoky mozno by to pomohlo nie? Proste aby jej to tam trhlo a zrusilo sa to. Nemozeme to povedat jej rodicom. Ani on sa jej uz neozyva a ona doma reve mi pisala ze nevie co robit. Prosim radte nieco.

Ciernabrada

Tak jej treba. Piča sprostá. Dúfam,že to budú aspoň trojičky. Aby si uvedomila,že má vlastnú hlavu,a o akého chlapca by mala stáť. Odkaž jej,aby si užila niekoľko-hodinový porod.

Lollka

Nika tebe a tvojej kamoske mozem tiez poradit, skus si dat vyhladat "linka detskej dovery" alebo nejaka podobna linka co pomaha detom, je ich viac. Mozte tam zavolat alebo napisat mail alebo chatovat, tam vam urcite lepsie poradia ako tu laici. Vzdy existuje riesenie.

Omen

@ Chlapec nie je síce dospelý, ale je už dva roky trestne zodpovedný, a tak ho budú stíhať za trestný čin sexuálneho zneužitia. Hrozí mu basa v rozmedzí tri až desať rokov, ktorá sa v jeho prípade kráti na polovicu. A v Registri trestov bude mať doživotný zápis! To, čo spáchal, patrí totiž medzi obzvlášť závažné zločiny!!!

@ Tutanchámon, tak kto je hlúpejší? Mládenec, dievča - ešte dieťa alebo ten, kto sa z nej smeje??? Kto si to viac odskáče? Dievča nemusí byť tehotné, môže potratiť, môže porodiť a cvakať na dieťa budú zatiaľ jeho rodičia! Na akú VŠ sa dostane, do akej práce ho s takýmto registrom príjmu? Kto bude mať VIAC pokafraný život???

Noneviem

Bleskozvodny: no neviem,ja som mala prveho chlapca v 16.tich a na sex si musel pockat 2 roky a to mnou hormony riadne trepali.

Tasty

14 rocna je pod zakonom, takze mozu ho obvinit zo zneuzitia, ale ma 16 nie je plnolety, takze ho asi obvinit nemozu?

tasty

ešte ma napadlo :) nechcem byť blbá, ale nemohlo sa Vám stať, že ste namiesto tehotenského testu kúpili ovulačný?

blezkozvodny

navyse v tomto veku dievcata a mlade zienky nemaju az take zdrave sebavedomie aby razne chalana stopli a povedali ze nie nic nebude a vyhrazaj sa kolko chces je to moje telo a je na mne kedy to urobim a ty ma do nicoho nenut!
Alebo ak by si ma lubil naozaj tak budes cakat do 18-19-20 ale tebe ide len o jedno vyprazdnit zasoby...
Ktora v tomto veku bude mat taku guraz?

bleskozvodny

Dievca je hlupe a naivne ale povedzte ktora v tomto veku nieje hlupa a naivna? Kazda jedna, hormony sa buria a chlapci naliehaju a naslubuju... a potm to dopadne takto...
Chyba je aj u rodicov, nevychovavaju sebavedome a odolne dcery proti nastraham muzskych klamstiev a oblbovakov, nestaraju sa kde ich dcery su a s kym travia cas, nechavaju ich bez dozoru do neskorych nocnych hodin behat po vonku s partiou ci pustaju na chatovacky s kamaratmi a tam staci alkohol ci drogy a uz ma chalan iutam kde chce, dobra hudba, atmoska, reci oblbujuce hlavu mladych dievcat, promile v krvi a uz to jede.
Rodicia by sa.mali viac starat kde a s kym ich deti su. A kontrolovat mobily ci soc. siete. A najma vysvetlit vcas ake rizika su v tomto veku najvacsie a ako vedia nadrzani mladenci tahat medove motuzy mladym dievcatam popod nos....
Vina je na strane rodicov a sposobe vychovy. Ak nechaju decka behat bez kontroly kade tade dopadne to casto tak ze este deti maju sex ci rodia uz deti...

Lollka

Ja si pamatam v tom veku som bola tiez riadne naivna, som mala nezmyselne romanticke predstavy ze na mna niekde caka princ na bielom koni ktory ma bude lubit az do skonania sveta a podobne hluposti. O panenstvo som teda prisla az tesne pred 18-tkou ale nesudim, viem pochopit ked mlada naivna zabka, zalubena a s romantickymi predstavami podlahne. V tom veku v puberte su zase chlapci zvacsa obvzlast necitlivi a jedine o co im ide je zasunutie. Cest vynimkam ale tych je malo.