Mam tehotnu kamaratku ktora ma len 14 rokov, prosím poradte ako jej pomôcť

Príspevok v téme: Mam tehotnu kamaratku ktora ma len 14 rokov, prosím poradte ako jej pomôcť
Nika14

Bola s chlapcom ktori ma 16 a tlacil na nu a zlomil ju, teraz jej meskaju krami uz dva tyzdne a ona si mysli ze je v tom, on sa z nej smeje ze si nahovara ze ked to robili tesne po kramoch tak nemoze otehotniet ale ju stale picha v bruchu a ma citlive prsia. Dnes sme boli kupit test tehotensky a pisala mi ze mala dva ciarky a pisala aj jemu a neodpisal jej uz nic ani jej nebral telefon. Poznaju sa mesiac a on na nu tlacil stale ze si da pozor aj aj ked mal kondom tak ze sa mu sklzol dole a potom pokracoval bez neho. Este ju to aj dost bolelo lebo to ani nechcela ale nechce ho stratit lebo ho miluje a tak mu dovolila to. Co mame teraz robit mame to nemoze povedat ani otcovi bi ju zabili, ma len 14 ako ja. Nedaju saniekde kupit tablitky na potrat? Alebo nejaku babsku radu nieco zjest alebo vypit zeby skusila neviete? Alebo keby si sla dlho zabehat a robila drepy ci skoky mozno by to pomohlo nie? Proste aby jej to tam trhlo a zrusilo sa to. Nemozeme to povedat jej rodicom. Ani on sa jej uz neozyva a ona doma reve mi pisala ze nevie co robit. Prosim radte nieco.