Vitaminy tehotenstvo - ake vam najviac vyhovovali ?

klaudusinka

- kotricka to je pravda, pritom to je taká maličkosť ale pre mňa to tiež znamená veľa, minimálne myslím, že to každej mamine vyčarí úsmev na tvári, kuzelnicka tak to môžeš byť rada, že takto s prehľadom to šlo, ono je asi aj lepšie, keď sa na to tak nejako psychicky pripravíš -

kotricka

dievcata tak z toho som prekvapena...som nevedela, ze k Femibionu takto byvaju aj nejake darceky...ale tak milo prekvapena, ba az zaskocena...ved malokedy k niecomu dostanes nejaky darcek a este taky, co sa zide...:)

kuzelnicka

Tak ja som bola napríklad pripravená na to, že by mi bývalo zle a tak, lebo od kamošiek som veľa o tom počúvala, ale napokon u mňa to bolo úplne iné, bezproblémové, hovorím že priam som si to tehu užívala :)

zadorka

..hlavne z nicoho netreba robit paniku..treba sa snazit si to uzivat aj tak..podstatne je ale to aby dieta bolo zdrave..aby malo vsetko co potrebuje..

coja

ked tehotenstvo je u kazdej ine, niekedy aj tie zaciatky su problemove, ze byva zene zle, ale napriklad mam kamosku, co ani len nevedela pomaly ze je tehotna, nemala ziadne chute, ani zle jej nebyvalo ani nic, ale potom postupom casu vsetko prichadzalo, ked uz bola vo vyssom stadiu tehu, tak jej napriklad nohy opuchavali, no je to rozne

kuzelnicka

Tak mali radosť, keď videli ako drobec rastie a ako máme radosť celá rodina z toho. Ja by som nikdy nepovedala, že si budem až v takej miere užívať tehotenstvo, ale našťastie som mala tú možnosť :)

bronicka

..presne tak..niekde ani nieco take nedostanes..toto je take prijemne..tak si mala z toho velku radost hovoris hej?..a kamosky zrejme tiez, ked im take mile fotky chodili..:)

kuzelnicka

Tetovačky som mala aj ja v balení, keď som si kúpila, už som len mužovi a kamoškám fotky posielala, tie tiež boli unesené z toho, že čo to mám kde som to vzala.
Ja to mám rada takéto drobnosti :) Ako sa hovorí, že treba sa tešiť aj z maličkostí a toto je jedna z nich :P