Ahojte mamicky, zistila som ze som tehotna a chcela by som co najlepsie podporit tehotenstvo nejakymi vitaminmi. Ake vam najviac vyhovovali? Dakujem
Vitaminy tehotenstvo - ake vam najviac vyhovovali ?
- aj tieto nálepky som videla ako darček, ale tiež som videla aj balenie a k nemu bol bi-oil, podľa mňa ozaj tieto veci sa oplatí sledovať a prípadne si kúpiť aj také zvýhodnené balenie s darčekom, to človeka zaručene poteší :) -
..bronicka tie su pekne...ono to podla mna potesi taky darcek dostat k vitaminom...ked to necakas...:)
akcie?...a s darcekom?...aky darcek by uz k takymto vitaminom mohol byt??...
..kotricka myslim, ze po financnej stranke sa to zvladnut da..dokonca daju sa kupit aj v mnohych vyhodnych baleniach..napriklad aj s darcekom..ked budes sledovat akcie, cize z tohto by som si nejako tazku hlavu nerobila..a do takychto veci sa tie peniazky oplati dat..lebo ide o dietatko..
...jasne, dlhodobe uzivanie je potrebne...pocas celeho tehotenstva a vitaminy su dobre este aj potom po porode ak teda budes kojit, aby dieta malo aj potom tie vitaminy...
tak zelenine ja teda moc neublizim, ale tak snad nieco by som mohla...aspon trosku viac ju zaradit do jedalnicka...ako cenovo vychadzaju taketo vitaminy?...neni to nejako financne narocne, ked by bolo treba ich uzivat dlhsiu dobu?...
...nie to by si nemusela lebo v podstate v tom mas vsetko co treba...nic viac nemusis riesit nicim sa trapit...jedine este mozno ze proste zaradis do jedalnicka viac ovocia a zeleniny...aby bolo este lepsie aby si to este podporila...:)
takze keby som si kupila takyto doplnok tak by som uz nemusela rozmyslat ze co este viac alebo tak jo?...
..nie nie..je ho treba uz skor..mas pravdu, ze aj pri malych detoch, ale taktiez uz aj v tehotenstve..femibion s ktorym mam ja skusenost obsahuje vitaminy, ktore zena v tehotenstve proste potrebuje..kazdy jeden ten vitamin ma vyznam a velky!..