Ahojte mamicky, zistila som ze som tehotna a chcela by som co najlepsie podporit tehotenstvo nejakymi vitaminmi. Ake vam najviac vyhovovali? Dakujem
Vitaminy tehotenstvo - ake vam najviac vyhovovali ?
..kotricka, ale to si nevycitaj hlavne, ze nejes akoby si mala..maloktorej zene chuti vsetko, co by bolo dobre aby jedla..viem to aj ja podla seba, ked som bola tehu tak vacsinou som sa riadila tym na co som mala chut..
coja ano...len niekedy to nejde ani skor...je dobre dat sa vysetrit ked sa dlhsie nedari...ja som dlho nevedela kde je problem a potom sa ukazalo, ze u mna je problem ta pestrost stravy...teraz sak uz je to niekolko mesiacov co uzivam Femibion...co ho beriem denne a konecne citim, ze som na dobrej ceste...
tamirilka je to tak, cim neskor tak tym vacsi problem s tym moze byt, chybou je to, ze chceme najskor vsetko stihnut, karieru, dom a vsetko a az ptoom deti :/
...mali mali...pre kazdeho rodica by mala byt priorita zdrave dieta, aspon ja to tak mam...u nas v tom mame proste jasno...a to sme mali uz v obdobi, ked sme este len planovali...len co by som asi tak odporucila buducim maminkam, ze neotalat so snazenim...:)
- jo jo, aj v škôlkarskom veku, aj v puberte bude sa to niesť, keď dieťatko bude mať nedostatok vitamínov, tak sa to potom aj na tom zdraví odrazí a pritom malé deti by mali byť plné energie a zdravia -
zadorka jo jo je to tak :-) na dieťatko treba brať ohľady od prvého dňa ako začne v brušku rásť, hneď ako vieme, že v nás vznikol nový život :-) lebo to ho potom ovplyvní aj v budúcnosti ;-)
..bronicka to dam ruku do ohna za to ze pre kazdu matku je priorita to aby sa dieta narobilo zdrave a aby nemalo ziadne problemy..predsa len dietatko si zasluzi uzivat si zivot..uzivat si detstvo nie sa trapit hned po prichode na tento svet..preto je podstatne na to zdravie mysliet uz v brusku..:))))
..kazda sme uplne ina a kazda aj inak tieto veci prezivame..a to sa netyka len tehotenstva, ale potom nasledne aj porodu..hlavne myslim, ze prioritou pre nas by malo byt zdravie nas a nasho maleho zrniecka..
..ked niekedy je lepsie sa na to pripravit, ze aspon keby to pride tak to tak fajn vezmes..ze by ta to nezaskocilo nejako a ked ti bude pocas tehu dobre tak budes stastna, ze jak to zvladas..je podla mna lepsie takto akoby ocakavat a predpokladat..