Ahojte mamicky, zistila som ze som tehotna a chcela by som co najlepsie podporit tehotenstvo nejakymi vitaminmi. Ake vam najviac vyhovovali? Dakujem
Vitaminy tehotenstvo - ake vam najviac vyhovovali ?
*Renculaa*
Keď sme sa začali snažiť..Vtedy som si ho nasadila..Poviem ti, že mne sa Femibion pozdával najviac z pohľadu zloženia..Pretože obsahuje presne tie vitamíny, ktoré sú potrebné..A tiež v množstve, aké potrebuješ..Že nemusíš riešiť, či dvojitú dávku, alebo koľko toho a toho vitamínu..Ale proste to mať všetko v jednom.. :)
Dakujem za tip, popytam sa u nas v lekarni ci maju, znie to zaujmavo.
Ja som skúšala rôzne, ale nakoniec sa mi najviac osvedčil Gravimilk sunar drink, pretože mal naj zloženie a pila som ho aj po pôrode, na posilnenie m. mlieka:)
Mne sa osvedčil Jodis koncentrát pre tehotné. Ovplyvňuje vývoj štítnej žľazy, vývoj pohybového aparátu, a vývoj mozgu ešte v raných fázach vývoja organizmu. Jeho nedostatok počas tehotenstva môže negatívne ovplyvniť plod. Pri výraznom nedostatku jódu hrozí dokonca potrat, prípadne fyzické alebo mentálne ochorenia bábätka... A taktiež sú veľmi dobre tabletky MamaVit ktoré obsahujú všetky vytaminy na ktoré si len spomenieš. Ako ja osobne som počas tehotenstva nemala práve najlepšiu životosprávu ale bábätko je zdravucke , šikovne.
vitamínov je síce mnoho, ale treba sa zamerať na zloženie doplnku, ktorý by si chcela užívať, aby v zložení bolo všetko, čo to dieťa potrebuje, tiež som to nevedela a dozvedela som sa len pred časom, ale teraz kedže sa snažíme o ďalšie dieťatko tak vitamíny nezanedbám ;)
@tutri
Kedy si ho začala užívať? Mňa by celkom zaujímalo aj to, že prečo si sa práve preň rozhodla. Vitamínov je predsa už mnoho.
*alenka_radska*
Mne sa osvedčil Femibion..Obsahuje všetky vitamíny, ktoré sú pre dieťatko podstatné..Taktiež v takom množstve v akom je treba, čiže nemusím sa stresovať, či je dosť tých vitamínov..A hlavne, keď ho beriem nemusím sa nútiť do jedál, ktoré neobľubujem, len kvôli vitamínom..:)