Ahojte mamicky, zistila som ze som tehotna a chcela by som co najlepsie podporit tehotenstvo nejakymi vitaminmi. Ake vam najviac vyhovovali? Dakujem
Vitaminy tehotenstvo - ake vam najviac vyhovovali ?
..klaudusinka podla mna podla zlozenia je potrebne si taketo vitaminy vyberat..pretoze zlozenie je pri nich klucove..tiez som dlhsiu dobu nad tym sedela a pozerala som rozne doplnky..ake maju zlozenie, co by bolo v tehu vhodnejsie..prospesnejsie..no mne sa najviac pozdaval Femibion..tak ten som si kupila..a myslim, ze som dobre spravila..
- najlepšie ti to vyšlo z akého pohľadu? akože zloženie keď si si porovnávala? -
@kuzelnicka Aha tak preto su tak akoby delene, ze jedno vtedy a druhe potom neskor. To som nechapala ako to je, dakujem, ze si mi to objasnila, ze si mi to vysvetlila, lebo by som asi len tapala :)
Dobrý deň, áno, naštudovala som si toho počas tehotenstva dosť :-) najlepšie mi vyšiel sunar gravimilk, má dostatok vitamínov aj potrebných minerálov.
Dobry den, poradite mi prosim, ake su podla vas najlepsie doplnky? Vyznate sa v zlozeni? Dakujem.
U mňa bolo vždy zloženie na prvom mieste, treba si o tom niečo prečítať, a nie zbytočne vyhadzovať peniažky za niečo, čo nefunguje. :-)
Áno, vitamíny treba užívať aj pri snažení aj počas tehotenstva aj po pôrode. Jasné, že počas snaženia a na začiatku tehotenstva je potrebné iné množstvo napríklad kyseliny listovej ako po 13. týždni, preto aj tento doplnok obsahuje iné množstvo v jednotke a iné v dvojke :) Ale obsahuje presne také množstvá vitamínov, ktoré potrebujeme :)
@kuzelnicka Lenze je dobre uzivat tie iste vitaminy v kazdom z tychto stadii??
ano, tento doplnok, o ktorom kuzelnicka pisala ma vplyv na vela veci, napriklad DHA kyselina, ktoru doplnok obsahuje prispieva k normalnemu vyvoju mozgu dietatka a tiez zraku, taktiez napriklad vitamin D3 ma vplyv na kosticky, neskor aj zubky a to netreba zanedbat :) a samozrejme je toho omnoho viac, lebo kazdy vitamin ma vplyv na nieco ine :)
coja pisala si, ze to vie ovplyvnit rast a vyvin, ale realne konkretne ake problemy akoze mozu vzniknut? to akoze telo sa nemusi spravne vyvinut?