Ako sa s tym zmierit? Ako zit stastny zivot napriek vsetkymi tymi ich pohladmi a s tym, ze o mna nikdy nebude zakopnuté?
Som skareda a ludia mi to aj povedia. Mam dlhy nos, vysusenu plet a mierne vrasky, asi z trapenia sa alebo ja neviem. A proste tak hnusne skaredý ksicht. Ja viem ze su ovela horsie problemy lenze vzhlad je v zivote dolezity- je dolezite citit sa dobre vo svojej koži, ci ja sa tak vobec necitim. Ešte aj utlej a vychudnutej postavy som. Mam 19 ale podla postavy vyzeram na 10 a podla ksichtu na 30. Nebola som pekna ani ked ma kozmeticka namalovala, nikto si ma nikdy nevsimol ziadny chalan. Snazila som sa najst si niekoho normalneho. Pisala som si s vela chalanmi, rozumeli sme si ale na stretko, ked ma videli tak "nenapadne" si cosi vymysleli ze musia odist. Dokonca som sa stretla aj s takymi co uz su zufali ze nikoho nemaju. Vtedy moje nulove sebavedomie kleslo este viac. Aj som si pekne vyzehlila moje otrasne ježibabské vlasy, ked su rovné su pekné ale to nemeni nic na tom, ze pekne vlasy nezachrania skaredť ksicht + ziadne prsia a zadok. Poradte mi aki sa prijat a zmierit sa s tym.
Textová Inzercia

Doprajte si CBD so zložením, ktoré je vytvorené prírodou a podložené vedou.