Ako sa zmieriť s tým, že som škaredá?

Príspevok v téme: Ako sa zmieriť s tým, že som škaredá?
Nenavidim sa

Ako sa s tym zmierit? Ako zit stastny zivot napriek vsetkymi tymi ich pohladmi a s tym, ze o mna nikdy nebude zakopnuté?
Som skareda a ludia mi to aj povedia. Mam dlhy nos, vysusenu plet a mierne vrasky, asi z trapenia sa alebo ja neviem. A proste tak hnusne skaredý ksicht. Ja viem ze su ovela horsie problemy lenze vzhlad je v zivote dolezity- je dolezite citit sa dobre vo svojej koži, ci ja sa tak vobec necitim. Ešte aj utlej a vychudnutej postavy som. Mam 19 ale podla postavy vyzeram na 10 a podla ksichtu na 30. Nebola som pekna ani ked ma kozmeticka namalovala, nikto si ma nikdy nevsimol ziadny chalan. Snazila som sa najst si niekoho normalneho. Pisala som si s vela chalanmi, rozumeli sme si ale na stretko, ked ma videli tak "nenapadne" si cosi vymysleli ze musia odist. Dokonca som sa stretla aj s takymi co uz su zufali ze nikoho nemaju. Vtedy moje nulove sebavedomie kleslo este viac. Aj som si pekne vyzehlila moje otrasne ježibabské vlasy, ked su rovné su pekné ale to nemeni nic na tom, ze pekne vlasy nezachrania skaredť ksicht + ziadne prsia a zadok. Poradte mi aki sa prijat a zmierit sa s tym.

malapehana

mozno je to cele len v tvojej hlave a skareda vobec nie si. mala by si si doprat wellnes, zmenu ucesu, nejaky ten make up. proste sa zverit odbornikovi, ktory by ti proste ukazal, ze vobec skadera nie si

brohnislav

človek sám seba vidí v mnohých prípadoch inak ako okolie a to často krát zbytočne kriticky. Takže v prvom rade popracovať na sebavedomí a všetko sa tým pohne k lepšiemu

Mawarick69

Ahoj, už ubehol nejaký čas, čo si príspevok uverejnila. Možno si už aj šťastné zadaná a tieto veci ťa už prešli. Chcel som ti napísať to, že zúfalec nie som, starám sa o seba a pracujem na sebe mentálne i fyzicky. Potrpim si aj na kvalitné oblečenie. Píšem to preto, lebo ti chcem dať najavo, že aj pre nás chlapov-na ktorých by si to nepovedala, môžeš byť atraktívna. Keď som čítal tvoj opis, tak som si povedal: bože, však to je žena, ktorú by som hneď oslovil, ak by som mal tú možnosť. Nerozlisujem ľudí podľa výzoru, no mňa presne priťahujú a zaujímajú také typy, ako si ty. Rád by som ťa spoznal, ak by bola tá možnosť. mawarick69 @azet.sk Ahoj

vestica lubomira

Tvoj problém nie je to že vraj si škaredá, ale to, že sa nemáš rada. A tvoje okolie Ti to len zrkadlí. Čím viac sa nebudeš mať rada a cítiť sa škaredá tým viac ti to ľudia ukážu. Na Zem je jeden najsilnejší zákon príťažlivosti, ktorí je zároveň aj zákonom lásky, ktorý hovorí : Miluj bližného tak ako seba. Takže to v preklade znamená , že všetci ľudia nám majú radi len do tej miery ako máme radi sami seba... Treba aby si začala pracovať s podvedomím a prijala sa takú aká si. Ak si ty začneš Vážiť samu seba a budeš sa cítiť peknou tak Ti to povedia aj ostatný. Tu je moja stránka tam je vysvetlené. vesticalubomira.wixsite.com

Nenavidim sa

A inak uz je to so mnou po psychickej stranke dobre. Som s ttm zmierena uz niekolko dni a citim sa super. Uvedomila som si ze nemozme mat vsetko co chceme. Zameriam sa na veci ktore su možné ze ich budem mat :) myslim ze uz som stastna.

BJ_2

Nenavidim sa... bud rada, ze sa ti muzi vykrutili.... stastie by ti nepriniesli, len dalsie slzy, ver mi. V dnesnej dobe treba ostat sam, alebo najdi si takeho dobreho chalana, ktoremu nejde o vyzor. Viem, ze sa tazko hladaju, je ich coraz menej. Ale nevzdavaj sa.
A inak, zi duchovne. Bez Boha tazko budes zit, aj by som ti doporucil ist za mnisku, ale pri tychto cirkvach radsej nie, zi duchovne na vlastnu past. Tam najdes stastie. Zistis, ze sa ukryva priamo vnutri, v Tebe. Nepotrebujes nikoho dalsieho.

Itinu

nanavidim sa ja viem, ze je to neslusne sa pytat. Mozes nejak dat svoju fotku, alebo aspon nejaky obrazok, ako priblizne vyzeras?