Priateľka sa obzerá po iných mužoch (vyhľadáva rovnakých pohľadom)

Príspevok v téme: Priateľka sa obzerá po iných mužoch (vyhľadáva rovnakých pohľadom)
Peter1888

Ahojte, potreboval by som poradiť od Vás žien ako si mám vyložiť správanie mojej priateľky.
Máme obaja skoro 30 sme zaľúbení, aspoň to tak cítim zatiaľ, ja ju ľúbim.
Po istom čase som si všimol že keď sme spolu niekde tak pokiaľ je tam nejaký chlap a zrejme ju zaujme tak celý čas čo sme v blízkosti ho ako keby vyhľadávala pohľadom a pozerá na neho.
(napr. boli sme vo wellnese a pohľadom ho vyhľadávala nie stále alebo medzičasom sledovala kde je a pozerala na neho aj dlhšie ako je "normálne" pohľadom nie pre mňa zrovna príjemným (3dni). Podobne sa stalo aj nedávno na verejnom priestranstve)

Som vadný že to riešim? neviem čo si mám o tom myslieť. Nie som žiarlivec, malý možno ale nie je mi to príjemne. O tom wellnesse som je povedal lebo mi to nebolo príjemne, sa rozplakala a povedala ako si to môžem myslieť aj keď nič iné k tomu nepovedala. Robí to podvedome a vôbec si to neuvedomuje?

chichina

no ono to je diskutabilne preco tak hladi po muzoch.osobne si myslim ze to je tym,ze ju to bavi :-)
vie,ze je pekna,pritazliva a chce to vidiet aj od inych chlspov ze je stale sexy.ja si myslim,ze to robi preto jednoducho flirtuje.je rada obdivovana...

Alkaaa

Lollka: toto je problem, ze na kazdeho je dvojity meter. Zena si nemoze proste dovolit taku vec ale u muza je to ok :D kazdopadne zhodneme sa, ze dlhe ocumovanie je dokaz neucty lebo len retard si to neuvedomi, ze cumi na niekoho 3 dni.

Lollka

No zasnem co tu niektori pisete. Ked podobnu temu zalozi zena, tak jej nadavate do zakomplexovanych stihaciek a obhajujete chlapa, ze to je normalne. Ked to iste robi zena tak zas je len vinna ona lebo je to zakomplexovana k...a. A pritom jedini zakomplexovani su ti uboziaci co toto pisu.

alverde

píšeš že sa rozplakala???? kristepane!!! z toho mi je hned jasné že je to psychicky nevyrovnané decko..!
ak by sa nerozrevala a normálne to vyargumentovala tým, že sa rada pozrie na pekne veci, aj chlapi sa pozraju po inych zenach a čo...?!
ale ze sa rozreve ako soplave decko? - to OK neni...!
bud je labilná alebo ta manipuluje, citovy vydierač... - vyber si možnosť ktora sa ti páči viac :-D

tento vztah dlhe trvanie mať nebude... ver tomu... nie je to zena do zivota,...

LienockaLenka

to nicoletta: Tato tema je o muzovi, ktoremu vadi, ze jeho zena si vyhliadne objekt a v jeho pritomnosti mu prejavuje privysoku pozornost a jeho to zranuje. Ty si tu zacala bluznit o nejakej nevere a o tom, ako je v poriadku, ked sa nieco take deje. Po 1. obvinila si nas, ze my ostatni to vnimame ako neveru, pritom tu nikto nic take nespomenul (prva tvoja fantasmagoria), po 2. obvinila si ludi z toho, ze je to znak totalnej ziarlivosti.. tak kto tu potom presadzuje krvopotne svoj pohlad na situaciu ak nie ty? Ked tebe nic z toho nevadi, tvojmu priatelovi tiez nie, tak v poriadku, lenze si zabudla na jednu vec, ze ty niesi on, ani ja niesom ty a kazdy z nas to vnima inac a kazdy je na urcite situacie inac citlivy.. lenze ty si tu prisla so svojim podivnym vyjadrenim o totalnej ziarlivosti a o nevere... ale tak s pamatou skrecka asi ani paru nemas o tom co pises.. lebo tvoje prispevky sa navzajom vylucuju. V jednom tvrdis, A a v druhom B, v jednom prejavujes odporny, sposobom svoj nazor, ktory ma byt predlohou pre ludstvo, v druhom prispevku si vyzadujes toleranciu inych nazorov, ale ty sama pluralitu nerespektujes.. Seres si do huby moja.. ale ze silno

LienockaLenka

Marhula a ty o com melies? Pripadne si ta ista osoba jak senorita nicolleta.. no to je jedno, pointa je, ze ked niekto tu bude rozpravat ako to ma byt a ako to je podla neho spravne, tak nech radsej nevypisuje. Ona nenapisala svoj nazor, ona napisala, ze vsetko ostatne je nespravne, tak ja neviem ci mas v hlave ciernu dieru, alebo aky iny problem.. ale osviezim ti pamat..

nicollette12 13.02.2018 14:45:36
LienockaLenka- ja bluznim? Ja som napisala, ze vo svojom vztahu to neberiem ako neveru, ako vy tu vsetci asi ano... a ano je to prejav ziarlivosti ale totalnej.... aby sme si zakazovali kam sa pozerat a kam nie... co je toto za doba

tak a tu mas prispevok, v ktorom tvrdi ze len pozerat sa je spravne, lenze v jej svete, toto neni nazor, toto je kazen, nerobis tak ako si myslim, tak si retard.. ale retard je tu niekto iny..
a v kazdom pripade si myslim, ze ste jedna a ta ista osoba :)))