Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Život o samote (a toto fórum

Príspevok v téme: Život o samote (a toto fórum
kokos2333

Ahojte, čítam si tu rôzne fóra komenty a našiel som tu zopár ľudí, ktorí sa sklamali v živote (vo vzťahoch) a teraz tu píšu veci, ktoré si myslím že nie sú myslené úprimne...

Nechcem dopadnúť ako títo ľudia. Mám 23 rokov a v živote som nemal ženu, neviem či to bude mojou trpasličou výškou (170cm, lebo som počul že vraj babám dosť záleží na výške) alebo to bude tým, že nie som zrovna model... dalo by sa toho nájsť strašne veľa.

NA život o samote som si už v podstate zvykol a ani nevyhľadávam vzťah (skôr by som chcel len vyskúšať si sex a nájsť si nejakú babu na pár nocí). Ale nepovedal by som že so veľmi šťastný. Určite nie ako sa tu prezentujú niektorí užívatelia, ktorí tu písmenami kričia že oni už aj tak nikoho nechcú a odpovedajú na KAŽDÝ príspevok. Moji milí, keby vám to bolo jedno a boli by ste šťastní tak by ste na to kašlali a nesnažili sa tu presviedčať pár anonymných ľudí, ktorí vás majú v zadku.

Nechcem prejsť do tej trápnej fázy kde si budem nahovárať aký som "šťastný" a kričať to do sveta. Byť sám nie je sranda. Na všetko je človek sám, musí mať sily za dvoch, musí si byť sám sebe oporou... a to je proste ťažké :( Poviem vám to, že občas sa mi až chce plakať, keď vidím ako každý niekoho má a chodia spolu kade-tade.

Aleprd

Prosim vas, kedy uz konecne pochopite, ze nikoho nezaujima, ci ste single, alebo zadani, ci ste panny, panici, ci nieco ine a prestanete tu zakladat dokolecka svoje narcisticke temy o VAS a VASICH zivotoch?
Ja neviem, ci si tu robite dennicek, alebo co. Koho zaujima, ze ma niekto 25 rokov a este si nevrzol???
Kristepane ved to je intimna zalezitost. Vy sa tu odhalujete dusevne aj fyzicky (fotky vasich genitalii) a myslite si, ze to niekoho zaujima?

Tomas12345

(Určite nie ako sa tu prezentujú niektorí užívatelia, ktorí tu písmenami kričia že oni už aj tak nikoho nechcú a odpovedajú na KAŽDÝ príspevok. Moji milí, keby vám to bolo jedno a boli by ste šťastní tak by ste na to kašlali a nesnažili sa tu presviedčať pár anonymných ľudí, ktorí vás majú v zadku.)

A teba nenapadla aj taká moznost že sme stastný a objavili sme ako toto stastie ziskat a chceme sa s tou radou podelit aj s ostatnymi a hlavne dobre poradit nestastnym ludom ako byt stastny?

A osobne si nemyslim ze by nase nazory mali ostatný na háku. Keby tomu tak naozaj je tak by sa nas tu nepytali na nazory.

(Nechcem prejsť do tej trápnej fázy kde si budem nahovárať aký som "šťastný" a kričať to do sveta. Byť sám nie je sranda. Na všetko je človek sám, musí mať sily za dvoch, musí si byť sám sebe oporou... a to je proste ťažké :( Poviem vám to, že občas sa mi až chce plakať, keď vidím ako každý niekoho má a chodia spolu kade-tade.)

Každý si je strojcom vlasného stastia, kazdy bude stastny podla toho ake si dá zivotne priority. Cloveku ktoremu ku stastiu staci Boh, prístresie, jedlo, zdravie tak takýto clovek stastny bude. A na druhej strane clovek ktoremu tieto veci nestacia ale potrebuje ku stastiu to a tamto tak stastny pravdepodobne nebude.
Ono nie je zle mat vztah, len to treba brat skor nieco ako bonus, ktorý aj nevyjde tak sa nič nedeje.

jozefa20

ale prosim vas pisete tu o tom ako o nejakej tragedii ked sa niekto rozhodne zit single.. a je podla vas hrdinstvo zobrat sa mat deti lebo to tak kaze spolocnost a potom sa na nich vykaslat pre mladu milenku roky ich nevidet nechat zenu nech sa sama trapi s deckami v tejto tazkej dobe? V zivote su ovela horsie veci nez byt slobodny....

howling

Tiež prispejem, niektoré príspevky sú dobré, je pravda, že ak len plačeš do vankúša, nič s tým nezrobíš... a kto nechce ženu tak nech nechá tak, je to každého vec, mne sa napríklad stalo, že som bol akivny športovec a došlo k zraneniu ramena a bohužiaľ po 2 operáciach, bolo skonštatované, že posilovaniu je koniec, bola to pre mňa strašná rana, dokonca ani beh už nemožem prevádzkovať...Všetko čo som budoval roky, sa mi zosypalo a zostalo som ako som zostal... a veľa ďalších vecí, to sú jednoducho rany od života, ale musel som sa schopiť a ísť ďalej a dúfať v lepšiu budúcnosť, aj keď je to veľmi ťažké, chodím aj na turistiky, čo jedinne možem, ale večšinou chodím sám, lebo moji kamoši majú svoje polovičky, a priznám, že mňa to moc nebaví chodiť niekde turistikovať sám... a to mám 34 rokov, tak tiež strácam nádej, že si vobec niekojho najdem, a aby bolo jasno, chodím aj na socialne siete, aj sa vonku prihováram, ale bez výsledku a btw. bez priateľky som 5 rokov ...

TutanchámonxD

Nie vždy je to o výške. Chodieval som pred nejakým časom každý piatok do jedného podniku pri ktorom som býval pár metrov a skoro vždy sme tam stretli párik. Dievča mohlo mať cca 20-23 rokov a malo výšku cca 165-170cm a mala za frajera chlapa, ktorý bol o niečo starší ako ona, mohol mať tak 30 rokov a meral asi 150cm bez srandy. Jednoducho mal asi problém s rastom a bol veľmi malý a chodieval tam s ňou skoro stále, keď sme tam boli aj my a normálne sa spolu rozprávali aj všetko a nikto na nich nehľadel a neriešil ich, takže nejde vždy o výšku.

MmBb

O tej výške táraš sprostosti. Nie každá baba chce mať pri sebe o neviem koľko vyššieho chlapa. A vieš prečo? Lebo je veľa takých,
ktoré si rady občas idú zatancovať. Nie na diskotéky, ale vo dvojici.

Kontrol0r

kokos2333 - No s výškou nesúhlasím, dám príklad

kamarát číslo 1 - Okolo 160 cm, jednoduchý, pracuje manuálne. Postava silnejšia. - Nemá problém nájsť si dievča, najčastejšie cez internet. S babami vie veľmi dobre komunikovať takže o nich nemá núdzu.

Kamarát č 2. Váška okolo 160, chudý , pár sivé vlasy, dosť pije alkohol.
To nechápem ale vždy mal nejakú celkom peknú babu.

Kamarát č 3. - pod 160, chytrý, postava dobrá. Pracuje stará sa o seba. Má dlhodobé vzťahy. Aktuálne baba vyššia ako on.

A to len čo ma teraz napadlo z môjho okolia, sorry ale nie

kokos2333

Kontrolór - dobrý príspevok. Máš určite pravdu v mnohých veciach.

Som síce sám, ale nepovedal by som že ma to až tak veľmi zožiera. So životom som úplne spokojný (ako som písal). Ale nie šťastný, neskáčem od radosti ako ľudia, ktorí majú partnerov.

Je pravda, že za ten čas o samote som si vybudoval odmeranosť voči ženám, a pred pár rokmi som bol doslova urazený na celú ženskú populáciu za to, že všetkým ostatným dávajú a mne nie. Ale cez tieto pocity som sa už dostal, už mi to že mi žiadna nedá nelezie na nervy. Ale tá odmeranosť vo mne zostala. To si zo sebou už nosím ako jazvu z boja, nedá sa toho zbaviť.

Nie som hnusný k ženám, ale ani sa ich nesnažím baliť, pretože viem, že aj tak by ma žiadna nechcela už len kvôli výške - takže v tomto nemáš pravdu. Veľmi im záleží na výške, pretože sú primitívne a riadia sa hlavne zvieracími pudmi. Takže ak by som si mal ísť hľadať ženu, tak maximálne do 155 cm, tým pádom môj výber je strašne obmedzený, keď väčšina ktorú stretávam je síce nižšia odo mňa, ale nie natoľko aby to akceptovali (väčšina je okolo 165-170 cm a pre tie sú vhodní tak 180-195cm chlapi)...

Preteba

Kontrol0r, máš úplnú pravdu, ženy potrebujú muža, ktorý bude hlavou rodiny, nie chlapa do počtu. A ako hlava rodiny a opora žene, by mal vedieť, čo chce a aj s tým niečo robiť. Muži boli dobyvatelia, teraz sú väčšinou len obyvatelia. Žiaľ.