Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Život o samote (a toto fórum

Príspevok v téme: Život o samote (a toto fórum
kokos2333

Ahojte, čítam si tu rôzne fóra komenty a našiel som tu zopár ľudí, ktorí sa sklamali v živote (vo vzťahoch) a teraz tu píšu veci, ktoré si myslím že nie sú myslené úprimne...

Nechcem dopadnúť ako títo ľudia. Mám 23 rokov a v živote som nemal ženu, neviem či to bude mojou trpasličou výškou (170cm, lebo som počul že vraj babám dosť záleží na výške) alebo to bude tým, že nie som zrovna model... dalo by sa toho nájsť strašne veľa.

NA život o samote som si už v podstate zvykol a ani nevyhľadávam vzťah (skôr by som chcel len vyskúšať si sex a nájsť si nejakú babu na pár nocí). Ale nepovedal by som že so veľmi šťastný. Určite nie ako sa tu prezentujú niektorí užívatelia, ktorí tu písmenami kričia že oni už aj tak nikoho nechcú a odpovedajú na KAŽDÝ príspevok. Moji milí, keby vám to bolo jedno a boli by ste šťastní tak by ste na to kašlali a nesnažili sa tu presviedčať pár anonymných ľudí, ktorí vás majú v zadku.

Nechcem prejsť do tej trápnej fázy kde si budem nahovárať aký som "šťastný" a kričať to do sveta. Byť sám nie je sranda. Na všetko je človek sám, musí mať sily za dvoch, musí si byť sám sebe oporou... a to je proste ťažké :( Poviem vám to, že občas sa mi až chce plakať, keď vidím ako každý niekoho má a chodia spolu kade-tade.

Kontrol0r

Na toto fórum sa chodia ľudia vyplakávať. Sám som sa tu roky vyplakával, a v podstate to neviedlo k ničomu. Človek aby sa z toho dostal, musí proste niečo začať robiť. Povedzme si na rovinu prečo sme sami. Prečo o nás baby nemajú záujem. pre výšku? Ale nie, 170 máš super, ja mám 185 myslíš že ma nejaká chcela? Ale nie.

Možnosti sú:

- Nemáme sebavedomie - baby to vycítia, a určite nechcú niekoho kto si o sebe myslí že je nikto. Tu jedine si nájsť sebe rovnú ktorá je na tom rovnako zle. Ale omnoho efektívnejšie by bolo sa dať do poriadku, rozvíjať aktivity ktoré nás bavia a v ktorých sme dobrí a hlavne si treba uvedomiť, že aj keď sú v dnešnej dobe prehnané nároky na človeka, ty nemusíš nikomu nič dokazovať. Treba si začať veriť.

- Sme vychudnutí ako palica alebo tučnía nič s tým nerobíme. Ktorá baba by chcela niekoho kto sa o seba vôbec nestará, život žije v práci a doma za pc alebo pri telke. Treba začať športovať, venovať sa turistike, cvičiť. všetko super aktivity aj na spoznávanie nových ľudí.

- sme prehnane odmeraní k ľuďom, - babu si len ťažko nájdeš ak budeš na všetky pozerať hmuravo a odmerane. Treba sa otvoriť ľuďom, zaujímať sa o ich pocity, zážitky, proste o ich život.

- nič nerobíme pre zmenu, - bez akcie nie je reakcia a tak sa môže stáť že ostaneme sami do konca života - znie to KRUTO

A hlavne , prestať sa robiť že nám je to jedno, že nám to vyhovuje, lebo v samom vnútri dobre vieme že to tak nie je. Vadí to a zožiera ale už sme to vzdali.

Sám som babu nikdy nemal, ale viem si povedať že prečo a viem, že mi to vadí. Teraz už len na mne záleží ako na tom budem pracovať. Sám som ešte na začiatku cesty ale verím, že sa zmením a začnem žiť lepší život :)

Neznamy-THM1986

Ovecka: A čo by si poradila niekomu, čo ma problem nadviazať čo i len kamaratský vzťah so ženou a väčšinou to konči, iba jednostranným prejavovaním záujmu a keby sa na nejakej akcii s nejakou zoznamil - tak dotyčna z veľkou pravedpodobnosťou o ňom na druhy den nebude vedieť, alebo si vymenia fb kotnakty a skonči to pri tom že on jednostranne piše a ona len odpovedá - nič viac

TutanchámonxD

Ja som si tiež na život v samote už zvykol a vieš čo je na tom dosť zaujimavé ?? Že v podstate už od života nič nechcem ako predtým :) Už nechcem nových ľudí do môjho života a ani priateľku ani vzťah ani nič. Jednoducho som si tak zvykol byť sám, že mi je to už všetko jedno. Som neskúsený 23 ročný chalan, ktorý v živote nemal nikdy ozajstný vzťah a ani sex a je toho veľa čo som v živote nemal a už to vôbec neriešim ako dakedy, že som mal depresie a niekedy som si aj vypil, aby som prešiel na iné myšlienky a nebol rozumom vkuse pri týchto "nedostatkoch".

Dnes keď si predstavím, že by som mal ísť do vzťahu, tak sa mi to až hnusí, pretože dnešné vzťahy stoja za tak veľa asi ako to "kvalitné" mlieko čo kupujeme v Jednote :D Jednoducho ma do takéhoto stavu priviedol život a možno som predurčený žiť v samote. Skús aj ty brať život aký je a možno ho budeš vidieť z toho krajšieho uhľa pohľadu.

denisaf

preco kazdy riesi to ze nema partnera a nie to ci je v prvom rade sam zo sebou spokojny ci ma dobru pracu ci ma podmienky nato co chce?

Modra vlocka

Hlavne neprepadni obavám, že budeš sám. Vraj je veľa ľudí vo vzťahu iba kvôli strachu zo samoty a to je veľmi, veľmi nesprávny druh vzťahu.
Pedag ty si moja terapia, najviac sa mi páči, keď píšeš o doktoroch a zvieratkách. Vtedy sa vždy cítim...lepšie ako pred chvíľou :D

0vecka

kokos2333 o vysku az tak nejde ja mam 195 . Na tvojom mieste sa normalne bavim so zenskymi obcas si dam nejake rande tak raz za mesiac a ono sa to zmeni. Si uvedom ze tak nejak do 25 si zenske mozu vyberat a chlapi to maju tazsie ale cim starsi je chlap tym viac si moze zase vyberat on. Najme po 30tke uz zeny nerobia take fory a ty si kludne mozes najst partnerku a zalozit rodinu aj ako 35 rocny. Akoze je dobre mat nejake vztahy cim skor ale neber to tragicky, hlavne nebud nasrany na vsetky zeny a nemaj k nim odpor. Ak ides na rande tak to vobec tak neber ze nieco bude ale ber to uplne v pohode. Ked mas pocit ze slecna nema zaujem tak to uz nesil a chod za inou. Imho najhorsie je to ked ti nejako jemne naznaci ze ne a ty sa snazis dalej, tam uz fakt nemas sancu.

pedag

Keď niečo píšeš alebo hovoríš, tak ide aj o to, že čím si ovplyvnený, či frustráciou alebo depresiou alebo radosťou. Ber to aj tak, že keď tu niečo napíšeš, tak je to tiež forma terapie, že niekomu niečo povieš, čo ťa ťaží.

nicollette12

A tie zeny co riesia taketo hovadiny, tak nad takymi iba mavni rukou, ja sa na tom iba zasmejem :D to su presne tie, ktore hladaju najkrajsieho modela , aby sa mohli ukazovat a v sukromi na seba vrieskaju, biju sa atd, ale "dokonaly par" - hmmm mozno vzhladovo :)

nicollette12

Len ci nahodou nemas na zenu prehnane naroky, myslim to tak, ze ci nie si prilis vyberavy co sa tyka zien.... lebo aj to moze byt problem... a co je zle na tvojej vyske? Ved su aj nizke zeny, pri ktorych sa budes citit vysoky, dalsich ludi neries... ja mam 165-67 cm a priatel ma 173 a vobec nepocitujem ze by bol nejaky trpaslik...

kokos2333

a to som dosť odolný človek a len tak ma nič nerozhodí. Takže neviem čo tu tí údajne šťastní týpci píšu. Ak ste naozaj tak veľmi šťastní tak mi povedzte ako to robíte.

Pretože JA spokojný SOM! Ale šťastím by som to nenazval. SKôr žijem v pohode, a na tú pohodu a finančnú/časovú nezávislosť som si zvykol. Ale keď sa zapozerám do nejakej ženy a viem, že ju nikdy mať nebudem, tak mi dá dosť zabrať sa cez to dostať.

Je to ťažké, ale dá sa to zvládnuť, ale že by som skákal od radosti, tak to nie. viem že vzťahy tiež nie sú len o tom peknom a byť sám má nespočet výhod, ale veľmi ťažko sa žije o samote (nie že by som každý večer plakal do vankúša ale viete ako to myslím)