Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Posmrtný život, duchovná problematika

Príspevok v téme: Posmrtný život, duchovná problematika
FoundSoul

Zdravím všetkých diskutujúcich ľudí.

Zaujímal by ma váš názor na posmrtný život. Ako k tejto veci pristupujete? Skutočne veríte, že po smrti duša stále ostáva nesmrteľná? Myslíte si, že mŕtvi sú tu stále s nami?

Ako pristupujete k anjelom a iným duchovným bytostiam? Veríte v nich? Máte aj osobné zážitky?

Ďakujem za akýkoľvek názor.

Jana Lukacova

FoundSoul: pokojne mi napíšte (ak si kliknete na červenú obálku pri mene mala by sa dať skopírovať emailová adresa)

Elise: počet "duší" nie je obmedzený...Boh, vedomie (nazvite si to ako chcete) sa individualizuje toľko, koľkokrát "chce" a v rôznych podobách, (aj vo zvieratách).

Preteba

Myslíš, že by som nepochopila? Ktovie:)
Chceš byť umelec a si unavený? To sa bije. Umelec má mať mnoho elánu, aby to prejavil vo výsledku. Nechcel by si sa porozprávať?

Pedag

Nie, nerezignoval som, len som unaveny. Mna aj tak nikto nepochopi, este ked hovorim so synom alebo s nejakym vituozom, tak este najdeme spolocnu rec, ale inak to je o nepochopeni, netolerancii a peniazoch. To je na dlhe vypravanie. Chcel som robit umenie, a aj budem.

Defcon

Elise, vsetko je jednoduchsie ako si myslis. Ludi pribuda a zvierat ubuda, vsak ? Preco si myslis, ze clovek moze reinkarnovat zas len do cloveka ? Co ak su v tomto kolobehu zapojene vsetky zive organizmy ?
Neusilujem sa tu niekoho presviedcat o svojej pravde, preto su tam tie otazniky.......

Apokryft

Kumari Kandam,Lemúria,Atlantída.Niezme prvá"civilizácia" prvé tvorčie obdobie boha na zemi.Teraz zme v polovici zhruba Zeb_Tepi.