Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Posmrtný život, duchovná problematika

Príspevok v téme: Posmrtný život, duchovná problematika
FoundSoul

Zdravím všetkých diskutujúcich ľudí.

Zaujímal by ma váš názor na posmrtný život. Ako k tejto veci pristupujete? Skutočne veríte, že po smrti duša stále ostáva nesmrteľná? Myslíte si, že mŕtvi sú tu stále s nami?

Ako pristupujete k anjelom a iným duchovným bytostiam? Veríte v nich? Máte aj osobné zážitky?

Ďakujem za akýkoľvek názor.

Preteba

zuzazuza, prečo sa urážaš? Ja som sa len opýtala, nevybehla som na Teba. Toto je dôvod nevýhody písania, že nevidíme, že niekto sa len pokojne pýta. Len som chcela vysvetliť, že Tvoja mama ako každá iná verí, že jej priniesli jej dieťa.

Kafe, ten boh čo si napísala je všade, ale Boh je len jeden, tí všetci veria, že im pomáha ich boh, ale Boh Ťa nenechá, len aby si verila, ale aby si vedela. A z toho nebudeš nikdy unavená, lebo to nie sú len príkazy a zákazy. Je to život plnosti a v radosti.

kafe

Preteba, koľko detí si porodila? Lebo ja ked som po pôrode videla 40 novorodencov, fakt ma chytila panika, že ja to svoje nijako nepoznám. A keby nebolo označené, neviem, ktoré deculo je moje. Takže toto niekto cítiť môže a niekto to necíti vôbec. Si ešte nikdy nepočula o tom, ako zamenili bábätká v nemocnici? Asi nie.

Tvoja viera je len a čisto tvoja viera. Pocit "pravej viery" majú rovnako moslimovia, jehovisti, hinduisti i kresťania. V každej viere máš "dôkazy" pravosti a plnosti - uzdravenia, zázračné, neuveriteľné zhody náhod, vo všetkých vierach "boh" ľuďom odpovedá (alebo aj nie, zažila som budhistu, čo bol znechutený z budhizmu). Lebo neni obmedzený vierovyznaním ani koránom, bibliou či talmudom.

pedag

Ono, teraz je to o nejakej depresívnosti a bez nálade, ale o niekoľko rokov sa to dá do poriadku. A potom sa budeme už len smiať, žiadne slzy.

Preteba

zuzazuza, ako vedela
Tvoja mama, že je po pôrode doniesli správne jej dieťa, nie iné? Nemusíš mi odpovedať, opýtaj sa sama seba.

pedag

Ok, ide však o to, že tu stále ktosi píše o tom, že má depresie:-) Ja som posledne zistil, že aj moje zajace majú depresiu, dnes bol u nás zverolekár, ale potom, čo mu povedal hlavný samec, tak si sám šupol AD-čko a odišiel. Všetci sme potom plakali, zajac, zajačice, dokonca aj malé zajačiky, ktoré sú ešte nemluvniatka.

pedag

Today, I will speak to them again, they know me, very well, who I am. I tell them that they have to come. I have got my own interest, my family. I want to make the music and I don´t want to solve the spiritual things, enough.