zápal horných aj dolných mč. ciest už od septembra, najvacsie zufalstvo na svete, nic nepomaha, mate skusenost?

Príspevok v téme: zápal horných aj dolných mč. ciest už od septembra, najvacsie zufalstvo na svete, nic nepomaha, mate skusenost?
ludomilka

Dobrý večer,
ja už neviem na koho sa obrátiť, v súčasnosti som vystriedala 4 urologov. Mám rec. infekty moč. ciest,samozrejme sledované lekármi. Trpím tým už tri roky,ale kedysi som si dala atb a zabralo to okamžite a bol pokoj zase aspoň na mesiac ,dva, teraz nie.
Prosím pekne od 14.septembra mám zápal v moč. cestách. Najprv to začalo klasikou, rezanie, pálenie, štípanie,rezák v mechúre bedrách, pocit na grcku, klasika vravím si, zašla som za obovodákom, zobral moč- čistý, nasadil Zinat na 2týždne. Vrvaím si prejde to, neprešlo.V októbri som teda zašla za urologom, dal bez mihnutia oka Zinat další, neprechádzalo, o odpalenom žaludku a črevách písať nebudem. V novembri som začala mať tlak bv bedrách, obličkách, po bokoch akoby chrbrice, v močovodoch hore nad mechúrom. Zašla som za dalším urologom (iným)- súkromníkom,že šak hádam pomôže- Nepomohol.nasadil urovaxon nič,spravil kultivačku, našiel iba Proteus mirabilis a enterokok faecalis- Dal lieky znova. Urobil sono- nič čisté( to je VZDY)
Po tom to mierne ustupilo. ALe pocit tlaku hore v bruchu, močovodoch ostal. Povedal,že bude nutná cystoskopia,ale nakoľko mám neustály zápal a baktérie v moči- tak to nejde spraviť. A ani by som na ten zákrok nešla,som mladá baba a nemočím krv.Počula som o rizikách toho vyšetrenia.
V decembri to bolo relatívne oka,aj keď stále boli patálie, palenie, rezanie, občasne pichanie v bokoch, mechuri,aj obličkách- zašla som za tretím urologom- dal mi spraviť kultivačku- stafylok epidermidis iba- vraj normálny nalez. Nedal nijaké lieky. USG spravil negatívne. Viac možností vraj nemá.
V januári - opäť mi bolo chladno, stačí mi troška studenšie nohy, brucho a už to mám v plnej sile, nejaké itimity do toho a už hotovo.Dokonca užívam aj Wobenzym,ale nič.
zašla som opäť za urologom/citim sa tam už ako krepa), spravil kultivacku sono, nič bezvysledne,je to vraj OKA, ale prečo potom mám bolesti? mechúra, a obličiek,a okolia obličiek? niekedy ma v nich strašne zapichá, zareže, a reže ma stále pri močení.!! Nasadený atb Ciprinol, pomohli ale len na tie dni,kedy som ich užívala. Následne na to, po neuspechu liečby nasadený macmiror( vraj posledny liek,kt. mi davaju,ak nezaberie,idem na kapačky do nemocncie) macmiror na 14 dní. Beriem ho už 5 deň a bezvýsledne. Prosím VáááSSSS !! čo toto je za mor ?čo je toto za bilogická zbraň??? Ja strašne trpím,som už ako živá mrtvola, zo sexu nič nemám,už ani neviem,čo to je, zo života tiež nič, partner je sklamn a zúfalý, ja som na tom tiež blbo. Psychika už pracuje.Schudla som 10 kíl od septembra. Konečne som tohto urologa, aspon poprosila,nech mi vezme krv na ureaplazmy. / Na chlamydie vyšla krv negatívne /.
Z moča mi tieto baktérie nechcú zobrať, pýtam sa prečo? nespravili mi doteraz ani výter na urologii, nič,a to som pobehala kadekoho, už asi všetkých v meste.
Dopujem sa wobenzymom, liekmi, brusnicami, pijem už iba vodu a urolog. čaje, nežerem sladké, vitamín C si dávam. prosím,čo mám robiť?Moje potiaže sú hrozné:(

elis44

mne pomohol wobenzym, riesi totiz oslabenu imunitu, co v tomto priapde urcite mas... nevahaj ani sekundu a skus ho, jto stastie ked mas konecne pokoj je na nezaplatenie

Marosko-n

Ano má ľudomil pravdu, B12, B6 a B9 sú pre človeka najdôležitejšie. Ku ostatným vitamínom sa dá v bežnej strave dostať , ale hlavne B12 v živočišnej forme sa nedá nijakými nahradami nahradiť.
GGW liečivá voda je ako antioxidant v našom tele, pomáha správnemu deleniu DNA, ničí všetky plesne, vírusy, baktérie, lieči rany.
GGW pomáha našemu zdraviu, ale nenahradí B12, ktorú treba získať zo živočíšnej ríše.
Preto nezabúdajte aspoň 1 vajíčko na mäkko denne a raz ,dva x do týždňa hovädziu,kozaciu, pečienku alebo lososa.
A ten čo chce zdravšie žiť a dlhšie žiť, mal by pravidelne GGW liečivu vodu piť !

ludomilka

pre teba-mne sa nezobrazuje tvoj MAIL napis mi ho prosim do koemntara.....ja ho nevidim,ked na teba kliknem, dakujem

ludomil-pocula som o hemocysteine. aj o dr, erbenovi v prahe, citam uz kadeco,...ja mam bolesti a tlaky v oblickach,,,to mi staci, vediet ze mam, len z coho,to je otazka...

Ludomil

Ľudstvo stojí pred hľadaním prijateľného prispôsobenia sa nezmeniteľnému zákonu prírody. K pochopeniu tejto nevyhnutnosti prispelo štúdium zmien zdravotného stavu u jedincov, ktorí trpeli veľkými zdravotnými problémami a zbavili sa ich až po prijatí zmien životného štýlu, ktoré viedli k sníženiu hladiny homocysteinu v ich krvi. Vďaka ním dnes vieme, že bolesti hlavy, ľahká unaviteľnosť a malátnosť, nervozita, depresie, bolesti v krčnej oblasti alebo bedernej chrbtici, bolesti kĺbbov, šliach a väzov, poruchy spánku, poruchy trávenia, žlčníkové problémy, nadváha, kolísavé zvyšovánie krvného tlaku, vznik varixov, hemoroidov a ďalšie príznaky sú varovným signálom oznamujúcim zvyšovanie hladiny homocysteinu. Významným upozornením je tiež zmena výrazu tváre s rýchlou tvorbou vrások. Sú to známky deštruktívneho pôsobenia homocysteinu na väzivové vlákna spevňujúce kožu. Preto mají investice do kosmetických prostriedkov a procedúr bez zásahu do látkovej premeny homocysteinu len krátky efekt. Závažné je, že okrem viditeľných nepríjemností prebiehajú v postihnutom tele pod vplyvom homocysteinu ďalšie skryté procesy, ktoré sú prípravou na vážnejšie poškodenie zdravia a môžu ohroziť aj život človeka. Sú to jednak vnútrobunkové zmeny, ktoré vyúsťujú do vzniku nádorového ochorenia, a tiež ateroskleróza tepien končiaca mozgovou príhodou alebo infarktom. Prítomnosť ohrozenia silne naznačuje obezita sústredená v oblasti pásu a hýžďov. Ide nie len o estetický defekt, ktorý kazí ženský pôvab a mužský vzhľad, ale hlavne o známku dispozície k vážnej poruche látkovej premeny homocysteinu, ktorá býva pre svojho nositeľa často osudová. Homocystein je príčinou mnohých civilizačných chorôb, infarktu a ďalších cievnych ochorení, ale aj rôznych nádorov, predčasného stárnutia, zápalových revmatických ochorení kĺbov, predčasných pôrodov a potratov a niekterých vrodených vývojových vád nervového systému novorozencov, depresie, demencie vrátane Alzheimerovej choroby a chronického únavového syndromu. Stále prebieha výskum, či táto toxická látka nespôsobuje aj vznik niektorých ekzémov, kožné alergie a prieduškoú astmu. Očakáva sa, že ďalší výskum potvrdí súvislosť s nárastom civilizačných chorôb v posledných päťdesiatich rokoch minulého stročia a že výskum objasní aj vznik ďalších chorbných javov.

Homocystein, ktorý lekári nachádzajú v krvi pacientov s vymenovanými stavmi, vzniká ako medzičlánok v dôležitom biochemickom cykle ľudského vnútrobunkového metabolismu, ktorého úlohou je dodávať pre chemické procesy v bunkách nenahraditeľné súčiastky, podmieňujúce udržanie života. Životnosť častíc homocysteinu je pri správnej funkcii cyklu veľmi krátka. Pri poruche tejto zložky metabolismu sa homocystein v bunkách hromadí, prechádza do krvi a začne vyvolávať uvedené poškodenia. Na to je vybavený veľkou toxicitou, chemickou agresivitou a premenlivosťou na dcérske produkty podobných vlastností. Zdravotné problémy civilizovanej časti ľudstva vznikajú preto, že biochemický cyklus, v ktorom homocystein vzniká, je starší ako ľudstvo samé a vznikol pre úplne iné podmienky života, v akých žijeme dnes. Chemický cyklus premien homocysteinu je spoločný všetkým cicavcom, a musel teda vzniknúť o miliony rokov skôr ako ľudský rod. Riadenie tohoto cyklu je pevne geneticky zakódované a vďaka svojemu veku nemá schopnosť prispôsobenia sa novodobým nárokom, ktoré se na neho pokúšame klásť.

Tisícročné zmeny v stravovaní človeka sa vystupňovali hlavne v posledných desaťročiach výrazným zvýšením podielu živočišných bielkovín, z ktorých samotný homocystein vzniká, a poklesom príjmu troch vitamínov – B6, kyseliny listovej a B12, které podmieňujú výkonnosť systémov zaisťujúcich jeho premenu na neškodnú látku. Preto dnes vzniká v metabolizme homocysteinu trvalá porucha, ktorá sa stupňuje s vekom a má podobu chronickej, väčšinou prehĺubujúcej sa intoxikácie organismu. Tá sa prejavuje navonok chorobami, ktorých príčinu sme do včerajška nechápali. V tom je všeobecný princíp vzniku civilizačných chorôb.

ludomilka

LION mas pravdu,aj mna slak trafi,ale nevedia z coho mam zapal, vraj je moc sterilny, bez znakov bakterie, aj vyter z posvy....takze nevedia,ale chlamky nemam- dala som si ako samoplatca robit testy :(Takze nevedmo z coho to je, a doktori mi nechcu dat nic spravit, ziadneine testy,ani len na pojebane CT ma nevedia poslat, ze co mam teda do pi s tymi ladvinami

Lion7895

Aka nejaka bakteria ked ti dali zinat, tipujem Ecoli, v horsom pripade chlamydia trachomatis. Dopujes za samymi picovinami len nie tym co je treba. Sup na chlamydie.info a studuj bo ma slak trafi.

Lion785

Slak ma trafi.... mas zistene z coho je ten zapal ? Aka bakteria ? Ak ano zameraj sa na tu bakteriu a neries picoviny bo ma slak trafi :D Ak zistene nemas z coho je zapal tak naklusaj k dr, niekoho tam pekne slusne posli do pi... a ziadaj si zistit z coho ten zapal mas.