Dobrý večer,
ja už neviem na koho sa obrátiť, v súčasnosti som vystriedala 4 urologov. Mám rec. infekty moč. ciest,samozrejme sledované lekármi. Trpím tým už tri roky,ale kedysi som si dala atb a zabralo to okamžite a bol pokoj zase aspoň na mesiac ,dva, teraz nie.
Prosím pekne od 14.septembra mám zápal v moč. cestách. Najprv to začalo klasikou, rezanie, pálenie, štípanie,rezák v mechúre bedrách, pocit na grcku, klasika vravím si, zašla som za obovodákom, zobral moč- čistý, nasadil Zinat na 2týždne. Vrvaím si prejde to, neprešlo.V októbri som teda zašla za urologom, dal bez mihnutia oka Zinat další, neprechádzalo, o odpalenom žaludku a črevách písať nebudem. V novembri som začala mať tlak bv bedrách, obličkách, po bokoch akoby chrbrice, v močovodoch hore nad mechúrom. Zašla som za dalším urologom (iným)- súkromníkom,že šak hádam pomôže- Nepomohol.nasadil urovaxon nič,spravil kultivačku, našiel iba Proteus mirabilis a enterokok faecalis- Dal lieky znova. Urobil sono- nič čisté( to je VZDY)
Po tom to mierne ustupilo. ALe pocit tlaku hore v bruchu, močovodoch ostal. Povedal,že bude nutná cystoskopia,ale nakoľko mám neustály zápal a baktérie v moči- tak to nejde spraviť. A ani by som na ten zákrok nešla,som mladá baba a nemočím krv.Počula som o rizikách toho vyšetrenia.
V decembri to bolo relatívne oka,aj keď stále boli patálie, palenie, rezanie, občasne pichanie v bokoch, mechuri,aj obličkách- zašla som za tretím urologom- dal mi spraviť kultivačku- stafylok epidermidis iba- vraj normálny nalez. Nedal nijaké lieky. USG spravil negatívne. Viac možností vraj nemá.
V januári - opäť mi bolo chladno, stačí mi troška studenšie nohy, brucho a už to mám v plnej sile, nejaké itimity do toho a už hotovo.Dokonca užívam aj Wobenzym,ale nič.
zašla som opäť za urologom/citim sa tam už ako krepa), spravil kultivacku sono, nič bezvysledne,je to vraj OKA, ale prečo potom mám bolesti? mechúra, a obličiek,a okolia obličiek? niekedy ma v nich strašne zapichá, zareže, a reže ma stále pri močení.!! Nasadený atb Ciprinol, pomohli ale len na tie dni,kedy som ich užívala. Následne na to, po neuspechu liečby nasadený macmiror( vraj posledny liek,kt. mi davaju,ak nezaberie,idem na kapačky do nemocncie) macmiror na 14 dní. Beriem ho už 5 deň a bezvýsledne. Prosím VáááSSSS !! čo toto je za mor ?čo je toto za bilogická zbraň??? Ja strašne trpím,som už ako živá mrtvola, zo sexu nič nemám,už ani neviem,čo to je, zo života tiež nič, partner je sklamn a zúfalý, ja som na tom tiež blbo. Psychika už pracuje.Schudla som 10 kíl od septembra. Konečne som tohto urologa, aspon poprosila,nech mi vezme krv na ureaplazmy. / Na chlamydie vyšla krv negatívne /.
Z moča mi tieto baktérie nechcú zobrať, pýtam sa prečo? nespravili mi doteraz ani výter na urologii, nič,a to som pobehala kadekoho, už asi všetkých v meste.
Dopujem sa wobenzymom, liekmi, brusnicami, pijem už iba vodu a urolog. čaje, nežerem sladké, vitamín C si dávam. prosím,čo mám robiť?Moje potiaže sú hrozné:(
zápal horných aj dolných mč. ciest už od septembra, najvacsie zufalstvo na svete, nic nepomaha, mate skusenost?
dobre teda, PrE TEBa a kadee vedie cesta,co mam robit?
dneska som volala s primarom na urologii, co som bola naposledy unho a dal mi macmiror a opat potvrdil sterilny moc, vraj tam nic neni,o com teda pochybujem,a povedal,zemusim macmiror jest aj mesiac, dva, kazdy vecer 400 mg, davku,aby sa to zaliecilo,co sa mi zda nechutne vela, ved sa bojim,ze sa otravim, jem cely rok prakticky atb kazdy mesiac aspon tyzden:( ale on nereagoval:/macmiror na co je vobec ucinyn? vygulila som,kedze mi nebol schopny odpovedat, ze co lieci macmiror, tak je tam napisane,ze aj urey, mykoplazmy, a stafyloky, streptkoky, enterokoky,ale vraj je slabo ucinny na proteusy a klebsiely, a ecoli, no dakujem pekne, to neexistuje nejake vsestrane univerzalne atb ktore zabije vsetky mrchy,ktore tam mozu zit ???
Inak,zeny, otazka na vas- akoze nechcem byt indiskretna,ale aj vas ori zapaloch mechura a naslednom doliecovani, ako mam ja, tak pichalo vas v konecniku a v okoli hradze,? tak ze steani sediet nemohli? ci to len mne sa uz nieco deje ?
ale jak to alberrtova lieci,cim?
ano,to co tu pisu muzi, to ja nemam vobec take priznaky, to je nieco celkom inaksie:( zial..
alternativam uz moc neverim, nemam na ne peniaze a cestovat stale do BA za albertovou, to nie je vychodisko, jednak ani peniaze nie su a jednak casovo to nepripada do uvahy,nemam auto,takze to by bolo narocne,
moireal ale ved klubal je infektolog, nie? co lieci borely, chlamky a take parazity, nie moc mechur? ci chapem zle?
ja som chodila k alternativnemu liecitelovi, akupunkturistovi, naozaj dobremu,a nepomohlo mi to, chodila som tam viac nez rok,to ze mi to z vacku vybralo penazi po milu jarmilu radsej nehovorim,lebo by ma asi slak porazil
Rozmyslam este nad prof. mudr. klimentom v MT..vraj je to spickovy odbornik v urologii, znamy aj v zahranici..tak posnazim sa tam ist.
Gretka31, Ty uz nemas ziadn choroby?
Nasla som tvoju prvu temu: www.zdravie.sk
A ten liek:
www.dinarin.cz
Ludomila, no ja si uz nepamatam co si pisala. Takze v BB nie, tam som si tiez niekto chvalil urologa ale uprimne, ja som stale presvedcena ze ty mas tu intersticialku a co tu pise Ehmo a Defcon nieje tvoj pripad. Pochop, ze oni maju penis a tam je to hlavne o prostate a panve celkovo. Ved aj pisu, ze im tam daka cievka praskla. Tebe sotva pomoze brat cely zivot ATB. Ale ked chces, tvoje rozhodnutie. Intersticialka sa zistuje hlavne cytoskopiou, biopsiou, cytologiou mocu a este vraj senzitivitou na potassium.
Po tomto vsetkom ti asi poradim uz len dakoho v Cechach, najlepsie v Prahe. Toho Klubalu mozno. Dalsie alternativne veci ti asi radit nebudem, lebo v to neveris. Ak by si sla Albertovej a nebudes tomu verit, tiez ti to nebude zaberat. To je zial tak.
Pomoze ti, ze to prijmes, aj ked sa to zda neprijatelne ale pamataj, ze ja som mala a mam to iste. Vraj sa to neda vyliecit ale potlacit symptomy sa daju slusne. Urcite chod do Prahy. viac uz asi neviem co ti poradit. Urobila som najviac co som mohla. Kazdy mame svoju zodpovednost za svoje telo a zivot. Aj tak ti ale drzim velmi palce a ked by si sa mozno aj u Albertovej neliecila, minimalne ti psychiku ti to zmeni. Ja som odvtedy naozaj zacala na sebe pracovat a prestala hladat vinnikov vonku.
Ja som tu už písala viackrát na témy o takýchto problémoch že som si to raz a navždy vyliečila u pani Albertovej. Možno som na tom nebola až tak zle ako píšeš ty ale ani mne nebolo dvakrát do smiechu. Ked som ale videla že zbytočne sa budem unúvať za doktorom aj tak mi nepomože tak som zvolila súkromnú liečbu aj ked za to bolo treba zaplatit. Ved v lekárni som dala za brusnice a wobenzym viac peňazí aj tak a nič nepomohlo. Wobenzym mi to len na chvílku stlmil ale zas sa to vrátilo a dokonca ešte to bolo horšie. Nakoniec to človeka aj tak donúti íst tam kde to má zmysel. Sa čudujem že to ludia stále nechápu. Ved Albertová neni na konci sveta a zakým ešte robí treba to využiť.
Ludka, viem ,ze sa to zvykne vracat.-((
Co sa priznakov tyka, pri moceni som mal pocit akoby mi do penisu niekto vrazil hrdzavy klinec. Bolest na omdletie, mocil som v sede, knucal od bolesti ako pes a drzal som sa zeme, aby som nerachnul na drzku. Fuj. Plus krvwvy moč, uplne cerveny. Co ma presne bolelo ? Netusim, asi vsetko, aj klucka na zachode ma bolela..
Defcon no dakujem hah,ze sa zbalil a odisiel..inak to si mimoriadne dobre povedal,ze ked si videl zlu predpoved poacsia ja mam detto! Ked uz vidim,zd bude skaredo tak som v strese,co zas bude
A skutocne je...enprivolavam to ale deje sa to. Kebyze kurnik viem ze ten ciplox mi pomozr akp tebe na tie mesiacs tak sinho nasadim aj sama bez mihnutia oka podplatim niekoho nech mi ho prrdpise ale priotavit sa tym,ze to nebude mat efekt np bojim sa popravde..a ten liek mi teda moc nepomaha uprimne amla som ho uz asi cca trikrat a nic nepomohol...
Imak rozmyslam ze podjem aj za dakou kapacitou v urologii v cr alebo sr..ja nsviem kliment trebars v mt..ale bude to na nieco dobre vobec?povie mi,ze je to chronicke ..dovidenia...ale ja uz na to nemam ani sil avzne...l
A ake si mal prejavy?palenie rezanie,bolenie stipanie?v rure a ladvinach aj mechure ci?iba stipanie?mal si myslim obrovske stastie ...bodaj by ti to vydrzalo uz natrvalo lebo tieto kurvy sa zvyknu vracat
Zacalo to narazovo, ako keby mi pri moceni praskla nejaka cievka v mocovej rure a potom sa to nechcelo zahojit. Stale sa mi vracal zapal.
..... sa vedel vratit hadam aj ked som sa vyzleceny doma len pozrel na zlu predpoved pocasia. Po tej prolongovacke sa ten zapal nadobro stratil. Zbalil sa a odisiel za tebou. Sorry.