Dobrý večer,
ja už neviem na koho sa obrátiť, v súčasnosti som vystriedala 4 urologov. Mám rec. infekty moč. ciest,samozrejme sledované lekármi. Trpím tým už tri roky,ale kedysi som si dala atb a zabralo to okamžite a bol pokoj zase aspoň na mesiac ,dva, teraz nie.
Prosím pekne od 14.septembra mám zápal v moč. cestách. Najprv to začalo klasikou, rezanie, pálenie, štípanie,rezák v mechúre bedrách, pocit na grcku, klasika vravím si, zašla som za obovodákom, zobral moč- čistý, nasadil Zinat na 2týždne. Vrvaím si prejde to, neprešlo.V októbri som teda zašla za urologom, dal bez mihnutia oka Zinat další, neprechádzalo, o odpalenom žaludku a črevách písať nebudem. V novembri som začala mať tlak bv bedrách, obličkách, po bokoch akoby chrbrice, v močovodoch hore nad mechúrom. Zašla som za dalším urologom (iným)- súkromníkom,že šak hádam pomôže- Nepomohol.nasadil urovaxon nič,spravil kultivačku, našiel iba Proteus mirabilis a enterokok faecalis- Dal lieky znova. Urobil sono- nič čisté( to je VZDY)
Po tom to mierne ustupilo. ALe pocit tlaku hore v bruchu, močovodoch ostal. Povedal,že bude nutná cystoskopia,ale nakoľko mám neustály zápal a baktérie v moči- tak to nejde spraviť. A ani by som na ten zákrok nešla,som mladá baba a nemočím krv.Počula som o rizikách toho vyšetrenia.
V decembri to bolo relatívne oka,aj keď stále boli patálie, palenie, rezanie, občasne pichanie v bokoch, mechuri,aj obličkách- zašla som za tretím urologom- dal mi spraviť kultivačku- stafylok epidermidis iba- vraj normálny nalez. Nedal nijaké lieky. USG spravil negatívne. Viac možností vraj nemá.
V januári - opäť mi bolo chladno, stačí mi troška studenšie nohy, brucho a už to mám v plnej sile, nejaké itimity do toho a už hotovo.Dokonca užívam aj Wobenzym,ale nič.
zašla som opäť za urologom/citim sa tam už ako krepa), spravil kultivacku sono, nič bezvysledne,je to vraj OKA, ale prečo potom mám bolesti? mechúra, a obličiek,a okolia obličiek? niekedy ma v nich strašne zapichá, zareže, a reže ma stále pri močení.!! Nasadený atb Ciprinol, pomohli ale len na tie dni,kedy som ich užívala. Následne na to, po neuspechu liečby nasadený macmiror( vraj posledny liek,kt. mi davaju,ak nezaberie,idem na kapačky do nemocncie) macmiror na 14 dní. Beriem ho už 5 deň a bezvýsledne. Prosím VáááSSSS !! čo toto je za mor ?čo je toto za bilogická zbraň??? Ja strašne trpím,som už ako živá mrtvola, zo sexu nič nemám,už ani neviem,čo to je, zo života tiež nič, partner je sklamn a zúfalý, ja som na tom tiež blbo. Psychika už pracuje.Schudla som 10 kíl od septembra. Konečne som tohto urologa, aspon poprosila,nech mi vezme krv na ureaplazmy. / Na chlamydie vyšla krv negatívne /.
Z moča mi tieto baktérie nechcú zobrať, pýtam sa prečo? nespravili mi doteraz ani výter na urologii, nič,a to som pobehala kadekoho, už asi všetkých v meste.
Dopujem sa wobenzymom, liekmi, brusnicami, pijem už iba vodu a urolog. čaje, nežerem sladké, vitamín C si dávam. prosím,čo mám robiť?Moje potiaže sú hrozné:(
zápal horných aj dolných mč. ciest už od septembra, najvacsie zufalstvo na svete, nic nepomaha, mate skusenost?
defcon uprimne ti zavidim, ze ti robili tolke vysetreniatu na svk nechcu nic robit..:((musime ich prosit a nic..aj tak nedaju,lebo poistovna..takze nenasli bakterie,ani zuzeniny ani anomalie,proste nic..to je nonsens uplny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a ake si mal prejavy ?a roky si to mal,ci?
a dalsia vec, ze ja uz sa zacinam mat taku neblahu predtuchu ze ci nemam nejaky nador dole :((((( alebo co..ked mi to vystreluje ta bolest uz aj do konecnika...a reze ma uz aj tam,aj v hradzi aj posve aj v konecniku, ludia, mali ste to aj vy ????az taketo problemy? bojim sa,ci nemam dajaku uz rakovinu alebo nador :/((ci cystu,co mi tam tlaci. do slaka,,lenze to bez ct nezistia a magori nechcu ho dat !
Viem, ze je to zaberacka na zaludok a cely organizmus. Potom som bral probiotika a detox caje.
Ale vzdy lepsie sa raz riadne priotravit, ako sa trapit pol zivota .
Ludka, lezal som tam 12 dni, spravili mi bambilion vysetreni a nic , vobec nic nenasli. Pritom nic nezanedbali. Bol som tam vip pacient s podporou Siemensu. Predpisali ciprofloxacin ci ako sa to liecivo volalo a naordinovali niekolkomesacnu prolongovanu liecbu. Padla rec aj na vyzivove doplnky. Podla nich su len ciastocne vhodne ako nasledna starostlivost.
Po nej moje problemy skoncili. Nic som na svojom zivote nemenil. Davam si vacsi pozor na prechladnutia.
Ak by som zas nachladol, tak nebudem nic riesit. 14 dni ciplox 3x1 tabletka a nasledne 3-4 mesiace jedna tabletka obden.
defcon no pecka..a ake vysetrenia ti robili? btw, aku si mal bakteriu,?ci nic nenasli?
co si zmenil vo svojom zivote , vymenil partnerku, ci zacal inak jest?pripisujes tu velku zmenu,ze mas roky pokoj iba ciprinolu??
Hm, moc ti to nepomoze, ale budiz. Lekari v tej novej nemocnici v Strasburgu. Sme im tam predvadzali par masin a uzavreli dobry kseft, tak som to hned zneuzil a sprosto otravil vedenie nemocnice. Porobili milion odberov a nic nezistili, ale doporucili prolongovwnu liecbu.
pedag a na aky mail ti mam napisat? Vsak napis,ozvem sa.
už skusam vsetko.
Defcon a prosim ta, ale ciprinol,co si uzival na prolongovanu liecbu,tak akoze ty si mal e coli? v moči?lebo to atb co si bral, tak to posobi na to, mne v moči nikdy nezistili tuto bakteriu,ale vacsinou ine, a ciprinol mi nepomaha, ja mam take zapaly,kde sa kombinuju rozne bakterie alebo ziadne, ale nie e coli. Ciprinol posobi na gram negativne bakterie,pokial viem. A ktory urolog v zahranici, ti odporucal tuto liecbu niekolko mesacnu?prosim ta.AKo si to riesil?
A inak-toto mi spominali kreteni v martine, ze na tri mesiace kazdy vecer budem jest biseptol, ale na biseptol mam silnu alergiu, o inych atb mi neppovedali,ze sa to da.
MOireal v BB som nebola,ale zase,na akeho urologa sa tam akoze obratit ??ja uz neviem, existuje nejaky najlepsi na svk? ved vsetci maju tie iste skoly, tie iste konferencie organizuju, cystoskopiu nechcu momentalne robit, lebo nemozu, kvoli zapalu, ked budem mat niekkedy po nom ( HAHAHAHHAHAHAHHA ), tak potom snad mi ju urobia, Ale na druhej strane, dvojsecna zbran asi- mozu mi riadne poskodit,podla ich slov,ze sa nevyhrabem uz z tych zapalov, lebo pri chron. zapaloch sa to vraj nerobi, kedze cloveku to tou metodou mozu zaviest az do oblicky, resp.
ja mam niekedy bakterie v moči,pri zapale- a niekedy nenajdu(ale tak mi uz aj napada,ze ti kretenis mudris asi ten moc bohvie kde maju a kedy ho dorucia do labaku, a skreslene to je!!, neverim totiz tomu,ze existuje zapal bez infektu-primar v martine mi to povedal, vraj to neni caste... btw. ja to mam roky, nie pol roka ( pol roka to je akutne iba)kurva..mozem vobec povedat,ze pol roka je nieco akutne ????? je toto vobec mozne ?:( uz sa hnevam na cely tento zivot posraty
ake vysetrenia podla vas by some ste mala chciet a trvat na nom???
Moireal, zapal bez bakterii je jasna interc......? Asi nie, ja som to mal tiez. -) dementi v Trencine ,kde som dosiel mociaci krv mi porobili miliardu hnusnych vysetreni a uzavreli to : nebakterialna infekcia neznameho povodu. Tiez jedine co mi pomohlo bola prolongovana liecba. Ja si myslim, ze mi tam praskla nejaka kokotna cievka malicka. Podobne ako ked niekomu praskne cievka v nose.
Dobre ale ja jej vravim o intersticialnej cystitide, co je trosku ine ako obycajny zapal, aj ked z tych sa to neskor vytvori. A je rozdiel ako to postihne chlapa a ako zenu. Ako nechcem zlahcovat, vas chlapov to musi tiez boliet ale u zien je to tak povediac samozrejmost, lebo vsak anatomia.
Ked navrhujes prolongovanu liecbu, daj aj meno lekara, lebo co ona pisala, bola uz aj v bystrici a pod.
Aj tak si ale myslim, ze tu cytoskopiu by si mala dat urobit. Ma zapaly a ziadne bakterie. To je jasna intersticialka. Len nech uz vie, s cim bojuje. Potom to uz bude lahsie.
Moireal, a vies, ze som si tym presiel ? Par rokov trvalo, nez mi mudrejsi lekar ako slovenski trulovia poradil tu prolongovanu liecbu a odrazu mam uz par rokov pokoj. Tiez som najprv skusal chujoviny, aby som nakoniec skoncil na cyploxe, ktory mi to vyliecil. Klop klop na tu moju dutu hlavu.
Inak Defcon, neviem co trepes. Nikto jej tu neradi wobenzym, to ma z milionov inych tem tu na zdravi. Logicky asi najlepsie budu vediet poradit ti, co si tym presli (prechadzaju) nemyslis? :-)