zápal horných aj dolných mč. ciest už od septembra, najvacsie zufalstvo na svete, nic nepomaha, mate skusenost?

Príspevok v téme: zápal horných aj dolných mč. ciest už od septembra, najvacsie zufalstvo na svete, nic nepomaha, mate skusenost?
ludomilka

Dobrý večer,
ja už neviem na koho sa obrátiť, v súčasnosti som vystriedala 4 urologov. Mám rec. infekty moč. ciest,samozrejme sledované lekármi. Trpím tým už tri roky,ale kedysi som si dala atb a zabralo to okamžite a bol pokoj zase aspoň na mesiac ,dva, teraz nie.
Prosím pekne od 14.septembra mám zápal v moč. cestách. Najprv to začalo klasikou, rezanie, pálenie, štípanie,rezák v mechúre bedrách, pocit na grcku, klasika vravím si, zašla som za obovodákom, zobral moč- čistý, nasadil Zinat na 2týždne. Vrvaím si prejde to, neprešlo.V októbri som teda zašla za urologom, dal bez mihnutia oka Zinat další, neprechádzalo, o odpalenom žaludku a črevách písať nebudem. V novembri som začala mať tlak bv bedrách, obličkách, po bokoch akoby chrbrice, v močovodoch hore nad mechúrom. Zašla som za dalším urologom (iným)- súkromníkom,že šak hádam pomôže- Nepomohol.nasadil urovaxon nič,spravil kultivačku, našiel iba Proteus mirabilis a enterokok faecalis- Dal lieky znova. Urobil sono- nič čisté( to je VZDY)
Po tom to mierne ustupilo. ALe pocit tlaku hore v bruchu, močovodoch ostal. Povedal,že bude nutná cystoskopia,ale nakoľko mám neustály zápal a baktérie v moči- tak to nejde spraviť. A ani by som na ten zákrok nešla,som mladá baba a nemočím krv.Počula som o rizikách toho vyšetrenia.
V decembri to bolo relatívne oka,aj keď stále boli patálie, palenie, rezanie, občasne pichanie v bokoch, mechuri,aj obličkách- zašla som za tretím urologom- dal mi spraviť kultivačku- stafylok epidermidis iba- vraj normálny nalez. Nedal nijaké lieky. USG spravil negatívne. Viac možností vraj nemá.
V januári - opäť mi bolo chladno, stačí mi troška studenšie nohy, brucho a už to mám v plnej sile, nejaké itimity do toho a už hotovo.Dokonca užívam aj Wobenzym,ale nič.
zašla som opäť za urologom/citim sa tam už ako krepa), spravil kultivacku sono, nič bezvysledne,je to vraj OKA, ale prečo potom mám bolesti? mechúra, a obličiek,a okolia obličiek? niekedy ma v nich strašne zapichá, zareže, a reže ma stále pri močení.!! Nasadený atb Ciprinol, pomohli ale len na tie dni,kedy som ich užívala. Následne na to, po neuspechu liečby nasadený macmiror( vraj posledny liek,kt. mi davaju,ak nezaberie,idem na kapačky do nemocncie) macmiror na 14 dní. Beriem ho už 5 deň a bezvýsledne. Prosím VáááSSSS !! čo toto je za mor ?čo je toto za bilogická zbraň??? Ja strašne trpím,som už ako živá mrtvola, zo sexu nič nemám,už ani neviem,čo to je, zo života tiež nič, partner je sklamn a zúfalý, ja som na tom tiež blbo. Psychika už pracuje.Schudla som 10 kíl od septembra. Konečne som tohto urologa, aspon poprosila,nech mi vezme krv na ureaplazmy. / Na chlamydie vyšla krv negatívne /.
Z moča mi tieto baktérie nechcú zobrať, pýtam sa prečo? nespravili mi doteraz ani výter na urologii, nič,a to som pobehala kadekoho, už asi všetkých v meste.
Dopujem sa wobenzymom, liekmi, brusnicami, pijem už iba vodu a urolog. čaje, nežerem sladké, vitamín C si dávam. prosím,čo mám robiť?Moje potiaže sú hrozné:(

Najčítanejšie články