zápal horných aj dolných mč. ciest už od septembra, najvacsie zufalstvo na svete, nic nepomaha, mate skusenost?

Príspevok v téme: zápal horných aj dolných mč. ciest už od septembra, najvacsie zufalstvo na svete, nic nepomaha, mate skusenost?
ludomilka

Dobrý večer,
ja už neviem na koho sa obrátiť, v súčasnosti som vystriedala 4 urologov. Mám rec. infekty moč. ciest,samozrejme sledované lekármi. Trpím tým už tri roky,ale kedysi som si dala atb a zabralo to okamžite a bol pokoj zase aspoň na mesiac ,dva, teraz nie.
Prosím pekne od 14.septembra mám zápal v moč. cestách. Najprv to začalo klasikou, rezanie, pálenie, štípanie,rezák v mechúre bedrách, pocit na grcku, klasika vravím si, zašla som za obovodákom, zobral moč- čistý, nasadil Zinat na 2týždne. Vrvaím si prejde to, neprešlo.V októbri som teda zašla za urologom, dal bez mihnutia oka Zinat další, neprechádzalo, o odpalenom žaludku a črevách písať nebudem. V novembri som začala mať tlak bv bedrách, obličkách, po bokoch akoby chrbrice, v močovodoch hore nad mechúrom. Zašla som za dalším urologom (iným)- súkromníkom,že šak hádam pomôže- Nepomohol.nasadil urovaxon nič,spravil kultivačku, našiel iba Proteus mirabilis a enterokok faecalis- Dal lieky znova. Urobil sono- nič čisté( to je VZDY)
Po tom to mierne ustupilo. ALe pocit tlaku hore v bruchu, močovodoch ostal. Povedal,že bude nutná cystoskopia,ale nakoľko mám neustály zápal a baktérie v moči- tak to nejde spraviť. A ani by som na ten zákrok nešla,som mladá baba a nemočím krv.Počula som o rizikách toho vyšetrenia.
V decembri to bolo relatívne oka,aj keď stále boli patálie, palenie, rezanie, občasne pichanie v bokoch, mechuri,aj obličkách- zašla som za tretím urologom- dal mi spraviť kultivačku- stafylok epidermidis iba- vraj normálny nalez. Nedal nijaké lieky. USG spravil negatívne. Viac možností vraj nemá.
V januári - opäť mi bolo chladno, stačí mi troška studenšie nohy, brucho a už to mám v plnej sile, nejaké itimity do toho a už hotovo.Dokonca užívam aj Wobenzym,ale nič.
zašla som opäť za urologom/citim sa tam už ako krepa), spravil kultivacku sono, nič bezvysledne,je to vraj OKA, ale prečo potom mám bolesti? mechúra, a obličiek,a okolia obličiek? niekedy ma v nich strašne zapichá, zareže, a reže ma stále pri močení.!! Nasadený atb Ciprinol, pomohli ale len na tie dni,kedy som ich užívala. Následne na to, po neuspechu liečby nasadený macmiror( vraj posledny liek,kt. mi davaju,ak nezaberie,idem na kapačky do nemocncie) macmiror na 14 dní. Beriem ho už 5 deň a bezvýsledne. Prosím VáááSSSS !! čo toto je za mor ?čo je toto za bilogická zbraň??? Ja strašne trpím,som už ako živá mrtvola, zo sexu nič nemám,už ani neviem,čo to je, zo života tiež nič, partner je sklamn a zúfalý, ja som na tom tiež blbo. Psychika už pracuje.Schudla som 10 kíl od septembra. Konečne som tohto urologa, aspon poprosila,nech mi vezme krv na ureaplazmy. / Na chlamydie vyšla krv negatívne /.
Z moča mi tieto baktérie nechcú zobrať, pýtam sa prečo? nespravili mi doteraz ani výter na urologii, nič,a to som pobehala kadekoho, už asi všetkých v meste.
Dopujem sa wobenzymom, liekmi, brusnicami, pijem už iba vodu a urolog. čaje, nežerem sladké, vitamín C si dávam. prosím,čo mám robiť?Moje potiaže sú hrozné:(

Moireal

Skus sa dat na tu cytoskopiu. Tam ti mozu zistit tu intersticialnu. Pozerala som teraz na Slovensku ci niekoho nenajdem, ale nic nenaslo. Slovensko je proste diera. :-( A pritom naslo komenty zien, ktorym ju zistili. Ale link na lekara uz nie. Ale hlavne skus tu cytoskopiu. Potom sa uz snad rozhybu a poslu ta na spravne miesto.

Ono, intersticialka je za posledne roky uz celkom rozsirena. Samozrejme pre zensku anatomiu najma u zien. www.chlamydie.info - tuna spominaju Klubalu z Prahy. Ak sa nebojis cestovat. V tvojej predchadzajucej teme sa tiez jedna ozvala, ze jej to zistili. Preco si ju nekontaktovala? Mam z teba pocit, akoby si sa moc nesnazila a niektore rady, hlavne moje iba jednym uchom dnu a druhym von, pritom som ti pisala, ze ja mavam zapaly od 5 tich rokov a ty len posledneho polroka a ides umriet.

Stale si ale myslim, ze mas aj daky emocny spustac, ktory si mozno naplno neuvedomujes alebo je to zhluk vsetkych tvojich problemov a starosti a ty si velmi nastvana. Ty vies lepsie.

Jes stale ovocie? Lebo to by si mala prestat. Tu mas zoznam, co by si nemala. Vyskusaj, lebo kazdy ma toleranciu niekde inde. (Ja napr. kofein, cokoladu, kakao a niektore druhy ovocia)- -ananásy,aspartám,avokáda,banány,bôby viky,broskyne,brusnice/šťava
cibuľa,čaj,čokoláda,dusičnany/dusitany,fazuľa,granátové jablká,hrozno,jablká,jahody,jogurt,kaviár,korenené jedlá,kyselina citrónová,kyslá smotana,kysnutý chlieb,majonéza,marhule,marinovaná hovädzina,nápoje sýtené CO2,nektárinky,ocot,orechy,pečeň,pižmové dyne,rebarbora,sardely,slivky,sójová omáčka,šalátový dresing,tabak,tofu,umelé sladidlá,upravované mäso/ryby,vysokokalorické nevýživné jedlá,vyzretý syr,ražný chlieb

Daky mineralovy doplnok na alkalizaciu by ti prospel. Ja planujem vyskusat ten Restore.

Defcon

Ludka, wobenzyn a ine vyzivove doplnky su len vyzivove doplnky, presne tak ako to mas na nich napisane.... nie su nahrada liecby. Pomahaju hlavne hypochondrom, ktori potrebuju svoje placebo, nie naozaj chorym.
To zas bude komentov od tunajsich vecne chorych.-)))))

Ludomilka

Ved ake ine vysetrenia su?
Vyter,cystoskopia, ct,moc na urey,mykoo.a chlamky na kvb, rtg,urografia obliciek, krv zObrat na zapal,co este ine?

Ludomilka

Ved ake ine vysetrenia su?
Vyter,cystoskopia, ct,moc na urey,mykoo.a chlamky na kvb, rtg,urografia obliciek, krv zObrat na zapal,co este ine?

ludomilka

defcon ja uz neviem za kym mam ist,chapes ma?sm zufala zo seba, neviem uz komu veerit, ja neviem,kde je najlepsia urologia na svk, ci BB ci BA, snazim a zatial to riesit teraz vo svojom okrese,ale kde nic tu nic. ved urolog ako urolog nie? ved su lekari paneboze. Potrebujem ale aspon aby mi zakadne vysetrenia porobili,ako vytery a ctcko..ved boze :(ak budem mat negativne vsetko, tak potom fajn, pojdem sa past na luku a odstrelim sa,ale preco neskusaju,ved oni sa mi nesnazia pomoctz,a este aj sukromnici,stale iba peniaze do toho vrazam:(a len ma dopuju tonami atb,ktore mi uz skodia na imunitu,aj na zaludok:(aj mykozy z nich mam, na slučku
preco sa smejes z wobenzymu?poznam ludi,co ich vysekal z tychto sialenych chronickych nemoci...

moireal -nastastie prihliadam aj na to psychicke hladisko,ale k nikomu ncitim nenavist :( uz su mi aj ludia lahostani, mozno k istym ludom hnev citim,ale nie az taky,aby mi to robilo toto...a co ine by si mi este odporucila?a kto sa zaobera tym,co si napisala?ja fakt neviem,ved som pochodila cely okres,ale aj ten hnev sa snazim neutralizovat,:/ ale neviem,ako mam zit? necudo, ze mi je zle psychicky a ze z toho uz mam paniku, lebo mi to nie a nie prejst, celeych 5 mesiacov, o chvilka pol roka za mnou a ja nemozem nikam ist, nic sa nepohlo,ziadna liecba,ziadne vysetrania, len dopovanie ATB,proste a mam aj kopec inych starosti,ako riesit iba vysetrenia a doktorov,keby aspon ma dali do nemocnice a ze mi porobia VSETKY vysetrenia, tak prosim ,ale nikto ich nechce robit,si mylsia,ze odobraty moc do skumavky a rychle sono bez pozretia sa na monitor pomaly je alfa omega .da sa mi grcat z ich pristupu ,mladej zeny,co nema este ani dieta a len tťeraz sa vydala.
Zivot mam v troskach kvoli posratemu mechuru a ladvinam, ktore ma obmedzuju uplne vo vsetkom, znicili mi zivot, znicili mna totalne.Nemozem robit nic,aj tak raz z toho scvokatiem a dohrabem sa na psychiatriu,ale co mi pomoze tam,nic. len dopovanie liekmi.ako vzdy a vsade...:(

Defcon

Zevraj, ked uz ani wobenzyn nezabera.....-)))) taketo vyzivove doplnky ani nemaju co zabrat, len vybrat peniaze z tvojho vrecka.
Prestan nahanat babske a laicke liecenia ako akupunktura, a podobne sracky, sadni na vlak a chod na poriadnu urologiu. Co tak Kramare, alebo Banska Bystrica.
Tvoja chyba je ,ze stale cosi skusas a nevies ist k poriadnemu lekarovi. Za poriadneho lekara neberiem debilkov v okresnej nemocnici, alebo n3jakeho hlupeho sukromnika.

Moireal

Ono aj by som ti dalej odporucala veci ale ked ti to nezaberie, ja budem za zlu. Tebe to hlavne ovplyvnuje psychika a naopak. Je to zial taky zacarovany kruh. Je mozne, ze prezivas silny hnev a nenavist k niekomu. A ta sa ti prejavuje takto. Porozmyslaj nad tym.

Ak nechces ist cestou alternativy, lebo nikomu neveris, co aj chapem, skus najst lekara, co sa zaobera tou intersticialnou cystitidou, kedze ju na 100% podla priznakov mas.

ludomilka

ten extrakt som brala ale ako dlho ho mmam brat?mne nijak nepomohol, brala som ho cca mesiac a pol,ale ucinok som nevidela,ibistek deto, biorezonancia a akupunktura= sarlatani co tahaju z vacku posledne zvysky penazi, Ja neverim uz v nic, kedysi som mala zapaly iba obcasne, raz za mesiac, dva. teraz nonstop taham snury, a kedysi to boli zapaly iba moco. mechury a dole rury,ktoru cikam, ale teraz sa to presunulo hore(:(na ladviny...uplne mi az citim take stahy,ci co to je, ci tlak,alebo pichanie pri konecniku..akoby stade z mechura, sono nic neukazuje, bola som na sone vajecnikov, maternice niiičččč, mozem si nakreslit,uz ani ked wobenzym nezabera, tak co potom? ani akupunktura do tej som vkladala najvacsie nadeje. Uz miznuaj tie, bolieva ma chrbat, od kzirov hore, az k olbickam a vyssie, cele tkanivo kolo obliciek, tlaci , stahuje sa, citim pichanie v nom,a mam tlak, lekaris uz ani nereaguju na moje problemy, vravim vsetkych urologov v okrese som vyskusala,nikto nic.A ani sa neunuvali mi spravit ct, alebo urografiu !!!!!!dementi jedny, vsetko aby som sa prosila a div nie klanala im ani tak to nedaju, ked ani posrate vysetrenie na chlamky a urey nechcu spravit,co si musim sama riesit,tak to uz je moc vazne..citim aj take divne akoby " pulzovanie" v oblickach, alebo ja uz neviem ako to nazvat.Mam s toho take ataky panicke, ze sa blizim k tetanii, neda mi dychat, dusim sa najma v noci, uz si aj liham totalne ze zas nebudem moct dychat a budem sa dusit, mam nervy v pi,
keby som nebrala atb, tak uz asi nezijem, tak sa citim, nemozem rpejst na wc co ma klati k zemi od bolesti v mechure niekedy, (zacne to hocijako z nicoho nic), a najhorsie !!! ze ani bakterie ziadne nenachadzaju v moči,ked im ho odovzdam v skumavke,asi maju posrate labaky nepresne alebo...uz dva mesiace mi nic ziadneho koka nenasli tam:( a ja uz sa dusim od nervov, chodim od doktora k doktorovi, a nic ziadny vyznamto nema.chcela som,ze to vytrestam bez liekov v decemebri,tak som jediny mesiac ATB v decembri nemala, a jeb hned 2.1. taky zapal,ze som nemohla curat a museli mi odoberat moč...mam bolesti pri moceni, nielen v mechuri a rure,ale aj v oblickach, mocovodoch, (tam kde sa spaja mechur s olickami), v nadoblickach...
som povedala muzovi, ze ked ma raz najde podrezanu tak nech sa necuduje.nemam sancu :(

Najčítanejšie články