Znamienka

llnzzda

ale nieee, čo si, však na tom nemá čo bolieť. to ťa proste ako keby oskenuje ten prístroj a prenesie do počítača všetky tie výsledky a hodnoty a doktor na základe toho vyhodnotí a posúdi, čo ďalej, či je všetko ok, alebo bude treba niektoré znamienka odstrániť.

Tamarka_154

Ale nieee, to nie je dlhé ošetrenie a už vôbec nie, že by si na výsledky čakala do ďalšieho dňa. To máš pekne do hodinky všetko vybavené. A toľko to trvá asi len prvý raz, keď ideš, kým si zapíšu všetko dôležité, povypytujú sa ťa a tak. Potom ide samotné vyšetrenie tým strojom, to je nejakých 15 minút dajme tomu a potom ešte vyhodnotenie.

dratha87

ako dlho trva to vysetrenie? to sa hned aj dozviem vysledky? ci treba potom cakat na mieste alebo az ze behom niekolko dni nebodaj?

vilka214

Co sa tyka kontroly, tak to mozes ist hocikedy. Potom uz keby sa odstranovali nejake, tak to sa planuje tak, aby to nebolo v lete, v horucavach. Cize teraz este taky idealny cas na to by som povedala.

lantalia

To mas ozaj jedno, ja si chodievam davat kontrolovat znamienka uz dlhsie a teda doteraz som nerozmyslala nad tym, ze ci je dobry cas alebo nie. Ani mi zatial nepovedali, ze vtedy a vtedy by sa ist nemalo. Takze podla mna kedykolvek.

llnzzda

keď ide o to vyšetrenie, tak to máš podľa mňa úplne jedno, kedy pôjdeš. však to je čisto len vyšetrenie, to by ti znamienka rovno nevyberali. keby zistili teda, že nejaké musí ísť preč, tak to by ste sa dohodli na termíne až potom. ak plánuješ ísť, tak čím skôr, budeš kľudnejšia.

lantalia

Myslim, ze ano. A asi aj podla toho, ze na akom mieste su tie znamienka a hlavne teda ake maju ti ktori doktori moznosti. Ze ake sa u nich v ordinacii pouzivaju na to metody. Lebo tak nie vsade maju vsetky tie moderne pristroje, vies ako. Ale co chodim na jednu kliniku, ked potrebujem ineho doktora ako obvodneho, tak tam je to krasne a moderne.