Asexualita ?

Príspevok v téme: Asexualita ?
nepotrebujemto

Dobrý večer.
Keď som do niekoho zamilovaná (vždy tajne), tak ma aj sexuálne priťahuje, vzrušuje.
No nikdy som nemala sex a nikdy som si nerobila "dobre". Ani teraz to nerobím a nejak mi to nechýba.

Znamená to že som asexuálka ? Je tu niekto taký, kto nemá sexuálny život ani nemasturbuje ?

Nastenkaaa

Ja som bola do 25 rokov celkom normalna hetero a milovanie s manzelom ma bavilo, aj ked niekedy ma bolelala hlava ...:-) Potom som prezila tazive obdobie. Syn ochorel na rakovinu a mne je odvtedy sex uplne hnusny. Nemam ziadnu potrebu. Samozrejme, vztah sa rozpadol, lebo manzela nikdy nezaujimalo ... preco? Lahsia cesta bola milenky, ci frajerky alebo lasky... neviem, ani ma to uz nezaujima. Bola som dlho zmatena a zahanbena o tom s kymkolvek hovorit a dnes to uz riesit nemam silu ani dovod. Takze aj asexualnym sa clovek moze stat. Ano.

TibusBenedicto

Ja som nikdy nemal ten pocit že mám priateľa nakoľko si musím priznať že so homosexuálne doslova fanatický.Milovať ľudí a chcieť im dobre to je GRO môjho poslania na zemi.Mne by nevadilo kebyže mám aj mám aj priateľa z basy.Len nech ukojí moje sexuálne chute a radovánky.Mne nevadí či by bol podnikateľ cigán arab terorista vrah alebo
tyran.Mňa vzrušuje predstava že ma homosexuálny partner bičuje po zadku a chrbte a práve takéto typy ma neskutočne vzrušujú.Skúšal som nejaké finty na chlapov po dedine ale nič.....nikdy som neuspel.Posielal som milostné listy do schránok chlapcom po dedine a zase nič....Skúšal som predávať huby cez facebok a nájsť si homosexuálneho partnera a zase nič.Facebok je to pravé miesto ,človek' nikdy nevie na aké krásne chlapčenské riťky naďabí....Potom som nadával chlapom po dedine do vrahov-nechceli ma vyplatiť.Ďalšieho som skúšal pobozkať za kulturákom v parku...dopadlo to zle prefackal ma.Potom som skúšal obchytkávať ďalšieho nevyšlo to....tak aj tomu som vynadal do sadistov satanov a vrahov že keď mi nepodrží že pôjde do pekla...ale zase nič....nechcel ma??nie som atraktívny???alebo vzdelaný???alebo zlý??BOH vie...potom som si povedal serem na homosexualitu.No tak som sa priplichtil ku skupinke dôchodcov že budem s nimi chodiť na čurbesy s palicou a ruksakom.Zatiaľ mi to ide dúfam že tam zapadnem sme vekovo približne rovnako starý tak mi držte palce

in blossom

Bola som na tom podobne, tak ti opisem moje nazeranie. Nemala som potrebu si to robit sama ani nic. Az ked som sa zalubila, tak vtedy som to pocitovala. Rozhodne nie som asexual a ty tiez nie, lebo inak by si nemala nikdy tuzbu. Naozaj uprimne mozem povedat, ze som si to sama zacala robit az ked som mala skoro 22 (a okolo 10 ma to zaujimalo, vtedy som skusala tiez ale prestala som s tym potom nejak samo od seba).

V niecom ale suhlasim s BJ, nie som puritan, mam to rada, ale oral sa mi hnusi a vzdy bude a nikdy som ho nerobila ani neplanujem. Naozaj je to propaganda a tym ludom uz z toho sexu ebe na hlavy riadne. Co myslite, preco je tak na vzostupe rakovna krcku maternice a teraz uz aj hrtanov a kadecoho? Presne preto, promiskuitni ludia si robia hore dole fajky s hocikym a veselo si prenasaju hpv a ine lahodky. Penis proste patri do vaginy, nie do ust a zadku, dovidenia. Ved ked to robite z lasky, tak vam to prinesie dokonale uspokojenie, ale ked je niekto zdegenerovany z porna od 12tich rokov, unudeny a neviem aky, tak ho uz nestimuluju prirodzene veci ale vymyslaju cim dalej vacsie perverzity a nutia to aj ostatnym, ze to je normalne. Nie je.

Odhliadnuc od fyzickeho zdravia, takyto nestriedmy sexualny zivot, caste menenie partnerov ludom velmi znizuje zivotnu energiu, kazdy taky sex bez skutocneho prepojenia s partnerom je neskutocnym plytvanim zivotnej energie. Pozrite sa ako vyzeraju vyziti, presexovani ludia, rychlo starnu, zeny maju coraz chlapskejsie crty tvare po rokoch takehoto sexovania hore dole (zvlast, ked beru hormonalnu atk, nechaju kazdeho chlapa sa do nich "vystriekat", nesu jeho informacie v sebe, nielen energeticke, ale aj fyzicke, ostava v nich to muzske DNA, konecne to aj veda vidi, nielen vychodni mystici). Co myslite, ked je sex taky omladzujuci a zdravy, preco rozne pornoherecky v rokoch a podobni ludia vyzeraju nie omracujuco mlado, ale naopak vyzito, staro? Zdrave je milovanie s milovanym partnerom, nie taky ten instantny sex, co dnesa doba glorifikuje a je uplne, ale uplne mimo.

BJ 2

adria- viem o tych veciach, dokonca viem, ze nerestince boli aj v minulosti, dokonca sa o tom remesle hovori ako najstarsie. I tak svoj nazor nemenim. Poznam tie zeny a zakladali si na mravnosti a slusnosti. A boli to veriace navyse. Zena, ktora si tu vec dala do ust, bola povazovana za prostitutku. Nemylim sa moja, ver mi, ze mylia sa zeny, co si to pchali do ust, a budu este lutovat. Velmi. Pretoze pravdu mali tie babicky. Uvidis.

Defcon

Aby som si to rozriesil ohladne onanie nasich mamiciek a babiciek, tak som sa nadychol, vzal vsetku odvahu a predlozil cely problem svojej mame s tym, ci jej generacia masturbovala. Kukla na mna , ze samozrejme, kazde dievca aj chlapec jej generacie v mladosti onanoval, ved to je samozrejme......Mama ma 75 rokov.
Tolko na margo tunajsich inkvizitorov tvrdiacich ze starsie generacie neonanovali. -))))

a_dr1a

BJ_2, pises, ze si jednoznacne za to, aby zeny nerobili oralny sex, lebo sa im to hnusi a musia sa lamat, aby to vobec robili ai. A co take zeny, ktorym sa to nehnusi? Poskytovat, ci prijimat oralny sex od ich priatelov snubencov manzelov, lasky? Casto spominas a odvolavas sa na babicky prababicky. Sorry. Ale mohol si mat neviem aky skvely vztah s babickou, no ver, o intimnom zivote co robila-nerobila by ti zrejme nikdy nepovedala narovinu pravdu. A ten pripadny "odpor" mohol okrem ineho u nej pramenit aj z vychovy, vierovyznania ai. Inak ked uz spominame tie babicky a prababicky, tak vedel si, ze prvy vibrator v historii bol zaznamenany uz z cias egypta, konkretne Kleopatry?) A co sa tyka mechanickeho vibratora, tak ten bol vynajdeny uz okolo r.1880. Ludska sexualita bola je aj bude. Inak by sme tu ani my neboli

Pag

A keď Ti niekto povie, ok, tak Ty predsa si na našej úrovni a Ty im povieš, áno, ale ja tých peňazí nemám toľko ako Vy. A oni povedia: óu, ale ako to? A Ty im povieš: Pech. Stáva sa, ale s.ať na to:-)
www.youtube.com
ha, ha, ha.