Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

TRÁVENIE

Príspevok v téme: TRÁVENIE
sunnyball13

...ahojte...rád by som sa poradil...starám sa o staršieho človeka a zle mu trávi...dávam to za vinu že mu praskol vred pred rokom a mal operáciu....sťažuje sa že mu už strava ide zo žalúdka...preto nechce jesť....ale sa aj nakoniec naje...ale nenaberá kilá..akoby tie živiny nešli tam kde majú....máte nejakú radu?...stolicu má tvrdú ako plastelína...čo by mal viac jesť, prípadne užívať?..teraz som skúšal psýlium čo je fajn vec len , dostať to do neho je problém....a chcem skúsiť zelený jačmeň..to som ja užíval a je to dobrá vec...čo myslíte?

ujoJuro

Dobrý deň. Čo sa týka trávenia ( má to aj priamy vplyv na stav imunity organizmu ), tak sa mi svele osvedčila veľmi jednoduchá vec. Ráno 30 minút pred jedlom a večer 30 munút pred jedlom si dať roztok v 2,5 dcl vlažnej vody rozmiešanú 1 čajovú lyžičku soda bikarbóny. Táto triviálne jednoduchá vec dostane po pár týždňoch užívania tenké črevo do normálu a keďže s tenkým črevom a jeho schopnosťou správne stráviť potravu priamo súvisí aj imunita, tak sa celkovo musí človeku stav zlepšiť. Mimochodom, toto užívajú aj onkologickí pacienti pri chemoterapii, aby sa im imunita nezosypala úplne a je to dlhými rokmi overená vec. Len teda sa to nikde nejako extra verejne neprezentuje, lebo to nie je dobrý biznis pre farmamafiu.
A to úplne najhoršie, čo sa môže stať pri požití tohto roztoku je, že človeka preženie. V každom prípade skúste a myslím, že mi dáte potom za pravdu.

sunnyball13

...pekný deň prajem....chcel by som si vypočuť nejaký názor...čo by ste odporučili vy....starám sa o mamu...4 roky po operácii..mala silný zápal pankreasu a problém s dvanástorníkom....chceli by sme u nej ten pankreas pošetriť vhodnou stravou prípadne niečím prospešním....mama má trvalú zápchu...už 3.5 roka...vyzerá to na to, že jej v pankreasi netrávia enzými potravu...niečo sme už poskúšali....ako prečistiť ten pankreas rozumne?...dostal som aj tip na chlorelu a spirulinu, že by mohlo pomôcť....mama bola anemická preto berie železo a má schizofréniu berie 8tabliet denne(leponex atd)......momentálne sa na nič nesťažuje....ale pankreas je tichý zabijak...za každú radu, pohľad na vec vopred ďakujem...PS: o vyšetrenia u lekárov nemáme záujem...skúsili sme ale tam to nikam neviedlo, kedže chýba komplexný pohľad na pacienta...

sunnyball13

...ďakujem pekne za podporu aj za všetky postrehy a radi...napíšem ked sa to vykrištalyzuje......situácia je taká....že také zapchatie má už dlhšie od leta...len lekári v nemocnici jej neverili a povedali že si vymýšľa...takže ona to vydrží tých pár dní u mňa...ja som ju zobral na dva týždne k sebe...tak som rád, že som s ňou....tak ju nebudem dávať do nemocnice....a 9.1 má už vybavenú nemocnicu príjem...inde..t.ak hádam tam jej viac pomôžu...uvidíme...

Omen

Defcon, ďakujem. : ) Ryža sa konzumuje pri hnačke, bryndza sa neje na kilá a vlažnú vodu môže piť buď s octom alebo s citrónom. Možno lieky, ktoré pani berie, nedovolia ani citrón, ani ocot a vylúčia aj ďalšie spomínané potraviny.

Omen

alebo ju zober ty priamo do nemocnice na pohotovosť, lebo už môže mať problém, s ktorým jej dokáže pomôcť len lekár.
Sunny, nemáš začo. Prajem ti veľa síl, nech sa zadarí a mame zlepší zdravotný stav.

Defcon

Tiez si myslim, ze by som radsej absolvoval vypitie kavy a za 10 minut jednu zakusanku, ako dostat klyzmu.
Nevylucujem, ze na niekoho to nemusi zabrat, napisal som ze to zafunguje AZDA na kazdeho a ze nepoznam cloveka na ktoreho to nefunguje....za tym si stojim. Navyse ako jeden z mala liecebnych postupov, zakysanka telu prospeje tak ci tak.

Omen

Každý reagujeme inak, tá zakysanka s kávou u nej môže, ale aj nemusí zabrať. Nie, nie je to drastické! Myslím si, že ju skôr presvedčíš na toto ako na klyzmu. Rýchly efekt dosiahneš aj vtedy, ak použiješ Glauberovu soľ, ktorú kúpiš v lekárni a tam ti dajú aj návod. Ak nie, ohlás sa a ak tu budem, poradím.

Ak je to teda tak, ako píšeš, potom u mamy hrozí autointoxikácia. To znamená, že telo v čreve preplnenom viaznucim odpadom začne produkovať jedy ako výsledok nedostatočného trávenia a vylučovania. Toxíny sa vracajú do systému a zamoria vnútorné prostredie. Treba to urýchlene riešiť! Ak sa ti s tým nepodarí pohnúť, zájdi k obvodnému, nech jej vypíše lístok na hospitalizáciu

Defcon

OMEN, s vela vecami len suhlas a like, ale :
z dovodu vyssieho veku by som nedaval jablcny ocot kvoli kostiam, zostal by som pri citrone....
Z dovodu tazkej stravitelnosti by som sa vyhol bryndzi...
preco nie ryzu ?....

Defcon

Sunny, preco je zakysanka s kavou drasticke riesenie ? Ved jej to nedas dokopy, ale s 10 minutovym rozostupom.-)))) Nepoznam nikoho, kto by sa z tejto kombinacie nepo...al .
Hral som s kamosom u nas doma sachy a zmieniĺ sa tiez, ze ma zapchu a fakt nevie co s tym. Okamzite som mu nasadil tuto liecbu -)) a ani sme nedohrali partiu....-)))))