Mám 17 rokov a mávam veľmi silné bolesti pri menštruácii. Väčšinou mávam aj hnačky a bolia ma kríže. Lenže tento krát toho už bolo viac. Menzes som dostala pred spaním ale potom som išla radšej hned spať ešte skôr než začali tie bolesti a nad ránom som sa zobudila na tie ukrutné bolesti a zase som mala hnačku. Lenže zrazu sa k tomu pridala aj nevoľnosť a začala som byť taká malátna. Nevládala som ani vyjsť hore po schodoch do izby, tak som si ľahla do obývačky na gauč. Začalo sa mi ťažko dýchať a začalo mi strašne hučať v hlave a na chvíľu som ako keby stratila sluch. Hrozne som sa bála. Chcela som kričať na mamu, ale ani to som nevládala a už som si myslela že bude môj koniec. Bolo to hrozné. Viem že to možno preháňam, ale nikdy sa mi toto ešte nestalo. Stalo, alebo stáva sa to ak vám. Môže to byť nebezpečné?
Extrémne bolestivá menštruácia
Katika nemusi to byt hazard, ale tiez to nerobim, nekombinujem len tak. Radsej si kupim liek, pozriem na co je urceny a tym sa riadim. Ale teda osobne uz viem, co mi pomaha a pri akych problemoch takze uz nekukam, nespekulujem s niecim inym.
Lulina_majerova-pochopila som to tak,že rôzne lieky.Viem,že aj švagriná to tak robila,aby akože mala silnejší účinok.Aby jej lepšie to zabralo od bolesti.Ale ja nemám osobne proste odvahu takto kombinovať.Príde mi to taký hazard.
akože dva aké? Akože s rovnakým liečivom, rovnakou liečivou látkou alebo rôzne??
najlepsie je, aspon teda ja ked si davam Cetalgen od bolesti, tak si ho davam s jedlom, aby som si ho nedavala tak, ze uplne nalaco, nemam to proste rada :)
myslím, že toto každý robí ako uzná za vhodné, ale v príbalovom letáku máš napísané presne akoby sa mali lieky užívať, preto je dobré pred užívaním si ho prečítať ;)
toto nemas sancu si ale vybrat, ze ako to u teba bude proste, to su problemy, ktore nevies ovplyvnit :)
my zeny mame toto tazke. davate si tabletky od bolesti aj na lacno, ci to je nezmysel?
...juraska hlavne neviem co by robili keby to museli kazdy mesiac riesit a tomu celit, ja kedysi som problemy vobec nemala, ani som netusila, ze cervenu mam, ale vsetko sa to za tie roky pomenilo.
Tamarka muzom to je nutne hovorit, aj tomu mojmu, co ti poviem, ale ked mu poviem, tak aspon urobi, ze neprotestuje :)