nič ma nebaví v poslednej dobe, nič, nebaví ma žiť, nemám dôvod tu žiť, prečo existovať ? Prečo keď ma nikto nemá rád. Nemám nikoho kto by mi povedal ľúbim ťa, nemám nikoho lebo som škaredá. Nik ma nemá rád, otec ani matka. Nikdy si nenájdem priateľa lebo nikoho nepriťajem. Tak veľmi chcem prestať existovať. Keby bolo možné nežiť hneď by som súhlasila. Nemám dôvod tu zostať. Nikomu by som ani nechýbala. Nikdy nebudem mať frajera lebo žiadnému mužovi sa nepáčim, som tučná, mám malé prsia a škaredú tvár. Nech robím čo robím stále sa nikomu nepáčim. Bola som tučná, schudla som isté obdobie som bola štíhla ako prútik ale čo z toho keď muži idú po ceckatých ženách a ricatých. A aj keď sombola štíhla aj tak ma nik nechcel, a tak som opäť začala jesť a jesť a zase som pribrala ale ako na potvoru prsia nenarástli. Priberám tam kde nechcem a kde treba nepriberiem.
Nechcem žiť, načo? Navždy zostanem sama, a teraz pred sviatkami mám tottálnu depku že nemám síl ani len niečo urobiť, nemám chuť na sviatky, na nejaké darčeky, stromček, jedlo, na rozprávky debilné, naivné. Nemám chuť na toto obdobie, nechcem žiť. Nič sa nezmenilo za tie roky čo som sa snažila, nič, som tam kde som bola v riti. Mám 29 rokov a život mám v pi*i. Sory za výraz ale totálna depka na mňa ide. Nik mi nikdy nepovie vážne, milujem ťa. Prečo? To nieje vyžarovaním to mi netvrdte. Lebo som sa v minulosti snažila, nahodila sa keď som šla von, bavila sa a nič. Či niečo robím alebo nerobím stále som tam kde som. Vpi*i. Veď mne sa ani len jesť už nechce. Prečo o mňa muži nejavia záujem? Prečo niektorí ľudia majú problém nájsť si niekoho? Prečo o niektorých ľudí nieje zaujem? Prečo? Existuje vôbec Boh? Ak existuje prečo sa díva na to ako veľmi túžim po láske ale nič s tým neurobí? Teší ho keď trpím a trápim sa? A existuje vôbec? Ak by existoval neposlal by mi už niekoho schopného do cesty? Nie také nepodarky ktoré sa o mňa zo zúfalstva snažili. Teraz budete útočiť že ahá, tak tam je problém u teba! Nie, takto si to nevysvetľujte. Ak hovorím o nepodarkoch tak to boli muži zakomplexovaní ktorí mali problém poskladať jednu celú vetu, strašne tichí a muž ma byť muž a nie socha, boli to muži alkoholici a ženy mi dáte za pravdu že také individua ste už v živote stretli aj vy že vás začali baliť pod vplyvom alkoholu nejaký vychnutí notorickí alkoholici s chýbajúcimi zubami, boli to muži ktorí nemali všetko v poriadku v hlave, taký ako to napísať osprosteli dedinský mamkiny synáčikovia, takí tí čo chodia v svetroch z osemdesiatich rokoch a vlasy majú učesané na ofinu cez čelo a pod.
Ach ja neviem čo ešte napísať lebo sa mi nechce, neviem čo ďalej s mojím životom, onedlho bude silvester a nový rok a ja budem mať za sebou ďalší nanič rok kde sa nič nezmenilo a som tam stále kde som bola, čiže v pi*i.
dovidenia ak chcete reagujte prečítam, možno podľa nálady ak nie, nereagujte
môžte mi aj ponadávať aká som, mne je to jedno, mne je už všetko jedno. Či niečo robím alebo nerobím, stále je to to isté a nič sa nemení. A aj keď už situácia vyzerá nádejde stále pride studená facka či sprcha ktorá ma vráti to stavu, hele holka zbytočne sa snažíš ty nikdy nebudeš mať v láske šťastie ako iné ženy a zmier sa s tým. Muži sú hovädá...
Všetko je naprd
tutanchamonxD- je mi ľúto že toto prežívaš. kašli na to ako vyzeráš, môj otec a brat sú tiež vychudnutí, lenže oni majú tráviace problémy a nemôžu jesť poriadne.
nechceš ísť skúsiť študovať vš? denne alebo externe, vyber si nejaký odbor ktorý zvládneš a zamestná ťa to aj stretneš plno nových ľudí, potom si môžeš nájsť aj fyzicky ľahšiu prácu. odkiaľ si z akého mesta?
Ja mám tiež život na chuja a zmieril som sa s tým :) Jednoducho som to prijal tak, ako to je, že som celoživotný smoliar aj keď mám len 23 rokov ale v toľkých veciach mať smolu je tak ukrutne smiešne, že sa na tom už aj sám smejem. Zmieril som sa už so všetkým, pretože už nemám silu niečo riešiť. Vkuse som bol v depresiách aj keď som stále bez nálady, ale aspoň som sa so všetkým zmieril :)
Človek sa jednoducho nemá ako lepšie cítiť, keď má nešťastie čo sa týka vzťahov v rodine a to nemyslím to, že majú konflikty so mnou. Nešťastie v láske v priateľstve či taktiež v robote a taktiež aj čo sa týka mňa po tej fyzickej stránke, keď že som 23 ročný chalan s postavou 13 ročného dieťaťa na ktorom všetko visí a je úzky, že sa mi nedá na seba ani pozerať, pretože nemám chudú postavu ale vychudnutnú ako keby som bol fakt zdravotne chorý človek :D
Čo ti poviem, ja sa na všetkom smejem aj na tom, že som jednoducho človek, ktorý je odkázaný žiť sám bez partnera a bez vzťahov. Je to tak či tak jedno lebo starnem a moje najkrajšie roky idú do čerta a nikdy som si nič krásne neužil ako moji rovesníci či dovolenky, výlety s rodinou alebo kamarátmi či milovanou osobu, jednoducho nič.
PS. Nechcem, aby ste mi začali radiť ako pribrať ako zmeniť život, pretože som skúšal toho už naozaj veľa, pretože som človek, ktorý chcel na sebe pracovať, aby to zmenil a dopadlo to všetko ešte horšie čo sa týka mojej fyzickej stránky, tak aj psychickej. Chcel som sa len vyjadriť k téme, aby zakladateľka videla, že sú aj ľudia čo sa dokážu zmieriť stým, aký majú život :)
Ahoj vek29
Nezúfaj, ako iní Ti aj ja poviem radu, že užívaj si život, život je krásny pre toho, kto v ňom vidí možnosť sa realizovať a posunúť ďalej, všetko je nastavené v Tvojej hlave.. Ja tiež nemám kamošov ani kamošky, tak som sa naučil, žiť sám, rozvíjam svoje schopnosti jazykové (AJ,NJ), hltám informácie o zdravej strave, aj sa ňou riadim, chodím na rozne semináre, doučovania ohľadom webdesignu, kde som spoznal fajn ľudí..chodím aj sám na prechádzky, túry, stretol som tam aj pár ľudí, čo sme pokecali :) tiež som mal stav podobný Tvojmu, že už je koniec, ale začal som sa zaujímať o afirmácie a čítať motivačnú literatúru ( o sebaláske, o psychickej sile a podobne), pozri moja životná vášeň stroskotala (posilovanie) a už nikdy nebudem mocť posilovať, tak som sa zameral na iné veci a teším sa z každej maličkosti.. lebo ak by som nič nerobil moja psychika by ma zrujnovala a dopadol by som asi vážne zle.. tak hlavu hore a začni bojovať, víťazstvo Ťa neminie... PS: A vždy maj oči a srdce otvorené, nikdy nevieš, kde stretneš lásku a možno aj osudovú ..good luck :)
Toto video si vzdy pustim ked sa stazujem na take hovadiny ako su: nemam pekne auto,nechala ma vyuzivacna stetka,nezdvihnem 100 kg na benč...bohuzial ten chlapec zomrel...vies co by dal on za tvoje problemy??????????
celebrita ahoooooooooooooj konecne si tu ? aAko je v Rakusku?
celebrita..no presne,
človek chodí do práce, príde unavený a chce mať pokoj , zvlášť ak je človek introvert ako som aj ja, zavriem dvere, idem kukať v klude tv, oddychovať, četovať s kamošmi, prípadne s niektorým možem vybehnúť von bez toho aby mi nejaký magor robil koli tomu scény, ze chodim von s cudzimi chlapmi...
hlavne teraz ked si plným sen a vdaka mojej práci budem cestovať po svete a robiť čo ma baví, je to moja priorita, nejaké vztahy a k*k*t a k*k*ti ma nezaujímajú, viem žiť a užívať si život aj bez závislosti na niekom inom, ..tak ale sú ludia u ktorých sa v evolúcii stala nejaká chyba a nevedia ovládať svoje pudy, ovládať seba..
V dnešnej dobe sa do vzťahov investovať neoplatí, je to stratové...
radšej do hocičoho iného.. do nehnutelnosti, uzivat si dovolenky, cestovanie po svete a človek bude mať pekne spomienky..
no zo vztahu s debilom bude mať ake spomienky,? lutovať ze chodila s debilom 10 rokov a prisla o 10 rokov zivota a aka bola sprostá.... no na čo...
nezijem v ziadnej iluzii...je samozrejme, ze zit s niekym je cesta plna kompromisov, nedorozumeni a ucenia sa na chybach...ale to je prave na tom to najkrasie...ak sa obaja snazia, tak vlastne tymto si buduju celozivotny vztah. A to je pocit naozajstneho naplnenia a zmyslu.
A bolo to adresovane - moj-pohlad
- ked myslis, tak dalej budte utrapeny svojimi zivotmi, ja som k tomu napisala len osobnu skusenost, to je vsetko, tak tu do mna nemusis hustit a vypisovat ze aky mam uzasny vztah s takym presvedcenim a podobne veci, asi zijes v nejakej iluzii o vztahoch, ale ja ti poviem, ze vztahy nie su len ruzove ako si ty asi myslis, ale chapem to, kedze nikoho nemas...potom to pochopis, ked niekto pride, aj ked si nemyslim, ked sa k tomu budes nadalej takto stavat..