nič ma nebaví v poslednej dobe, nič, nebaví ma žiť, nemám dôvod tu žiť, prečo existovať ? Prečo keď ma nikto nemá rád. Nemám nikoho kto by mi povedal ľúbim ťa, nemám nikoho lebo som škaredá. Nik ma nemá rád, otec ani matka. Nikdy si nenájdem priateľa lebo nikoho nepriťajem. Tak veľmi chcem prestať existovať. Keby bolo možné nežiť hneď by som súhlasila. Nemám dôvod tu zostať. Nikomu by som ani nechýbala. Nikdy nebudem mať frajera lebo žiadnému mužovi sa nepáčim, som tučná, mám malé prsia a škaredú tvár. Nech robím čo robím stále sa nikomu nepáčim. Bola som tučná, schudla som isté obdobie som bola štíhla ako prútik ale čo z toho keď muži idú po ceckatých ženách a ricatých. A aj keď sombola štíhla aj tak ma nik nechcel, a tak som opäť začala jesť a jesť a zase som pribrala ale ako na potvoru prsia nenarástli. Priberám tam kde nechcem a kde treba nepriberiem.
Nechcem žiť, načo? Navždy zostanem sama, a teraz pred sviatkami mám tottálnu depku že nemám síl ani len niečo urobiť, nemám chuť na sviatky, na nejaké darčeky, stromček, jedlo, na rozprávky debilné, naivné. Nemám chuť na toto obdobie, nechcem žiť. Nič sa nezmenilo za tie roky čo som sa snažila, nič, som tam kde som bola v riti. Mám 29 rokov a život mám v pi*i. Sory za výraz ale totálna depka na mňa ide. Nik mi nikdy nepovie vážne, milujem ťa. Prečo? To nieje vyžarovaním to mi netvrdte. Lebo som sa v minulosti snažila, nahodila sa keď som šla von, bavila sa a nič. Či niečo robím alebo nerobím stále som tam kde som. Vpi*i. Veď mne sa ani len jesť už nechce. Prečo o mňa muži nejavia záujem? Prečo niektorí ľudia majú problém nájsť si niekoho? Prečo o niektorých ľudí nieje zaujem? Prečo? Existuje vôbec Boh? Ak existuje prečo sa díva na to ako veľmi túžim po láske ale nič s tým neurobí? Teší ho keď trpím a trápim sa? A existuje vôbec? Ak by existoval neposlal by mi už niekoho schopného do cesty? Nie také nepodarky ktoré sa o mňa zo zúfalstva snažili. Teraz budete útočiť že ahá, tak tam je problém u teba! Nie, takto si to nevysvetľujte. Ak hovorím o nepodarkoch tak to boli muži zakomplexovaní ktorí mali problém poskladať jednu celú vetu, strašne tichí a muž ma byť muž a nie socha, boli to muži alkoholici a ženy mi dáte za pravdu že také individua ste už v živote stretli aj vy že vás začali baliť pod vplyvom alkoholu nejaký vychnutí notorickí alkoholici s chýbajúcimi zubami, boli to muži ktorí nemali všetko v poriadku v hlave, taký ako to napísať osprosteli dedinský mamkiny synáčikovia, takí tí čo chodia v svetroch z osemdesiatich rokoch a vlasy majú učesané na ofinu cez čelo a pod.
Ach ja neviem čo ešte napísať lebo sa mi nechce, neviem čo ďalej s mojím životom, onedlho bude silvester a nový rok a ja budem mať za sebou ďalší nanič rok kde sa nič nezmenilo a som tam stále kde som bola, čiže v pi*i.
dovidenia ak chcete reagujte prečítam, možno podľa nálady ak nie, nereagujte
môžte mi aj ponadávať aká som, mne je to jedno, mne je už všetko jedno. Či niečo robím alebo nerobím, stále je to to isté a nič sa nemení. A aj keď už situácia vyzerá nádejde stále pride studená facka či sprcha ktorá ma vráti to stavu, hele holka zbytočne sa snažíš ty nikdy nebudeš mať v láske šťastie ako iné ženy a zmier sa s tým. Muži sú hovädá...
Všetko je naprd
moj-pohlad - tak zmenit sa to moze aj nemusi, nikde nepisem, ze zarucene najde toho praveho hned ako zmeni postoj, na tom treba pracovat, ako na hocicom inom. A to pozitivne myslenie a zmenenie postoja voci tymto veciam, to clovek robi pre seba a nie preto, aby bol ziadany. To si musi clovek v prvom rade uvedomit a nevidim nic zle na tom, ak dievca zacne inak mysliet a uspokoji sa s tym, ze je zatial sama, robi to pre svoj dobry pocit a nebude sa zbytocne trapit.. zoberie to pozitivne a prave vtedy, ak si clovek toto uvedomi, tak vtedy sa dostavia vysledky. Ale nemoze to byt uvedomenie len na oko, ale musi to tak citit aj vo vnutri- nazyva sa to vnutorna vyrovnanost, s tym, co zatial mam, ale viem, ze pridu lepsie casy... to je prvy krok.
nikolka:
Ja som nikde nenapisal ze ostatne sama. Faktom ale je, ze ked ma clovek napr. 30 a stale je sam(a nikoho nemal), tak vlastne velku cast zivota ostal sam. To je skutocnost, stav ktory trval v minulosti a trva v pritomnosti. A to co sa bude diat neskor, tak to som pisal ze nemas ziadne garancie toho ze sa nieco zmeni. Ano, taky clovek teraz moze zazracne obratit svoje myslenie (podla teba a pani psychologicky uplne trivialna a easy zalezitost :D) a nastavit sa vnutorne ze je vlastne vsetko v poriadku, nic ho netrapi a s pozitivitou nech dalej spoznava novych ludi. To ale absolutne nie je ziadna zaruka totho, ze sa nieco zmeni.
moj-pohlad - este jedna vec, aj ja som musela pre to nieco spravit, aspon psychycky, aby som bola na tom ako som teraz... keby som sa doteraz lutovala a stazovala sa na vsetko a nebodaj sa isla s tym este zmierit, ze budem navzdy sama, tak by som aj sama bola. O tom to je.. a darmo si budes nahovarat vkuse, ze musis zit sam lebo to mas vrodene ...ved to je smiesne :D
BJ_2 aj Tomas maju velku pravdu.
A ti, co jej radite schudnut - asi ste prehliadli fakt, ked dotycna pisala, ze schudla, bola stihla kocka a aj tak ju nikto nechcel. A ano, aj tlste, baculky moletky maju frajerov partnerov manzelov. Takze u nej o vahu vobec nejde. Lebo bola stihla a bola aj tak sama. Nik o nu nezakopol.
Nejde ani o male prsia, na ktore sa stazuje. Je XY chlapov, ktori maju radsej male prsia u zien nez velke.
A po dalsie. Kazdy ma skakat do vysky - na co a na aku ma. Pochop, ze ak by aj bola pravda, ze si spatna tlsta zdepkovana mumia s malymi prsiami - tak necakaj na dakeho kockosa manekyna modela. Chces nieco co sama neponukas a nesplnas, nemas. To akoby si zarabala zivotne minimus ale tuzis po ferrari. Proste totalna sprostota. Takze si mozes okrem doteraz uz spominanych charakteristik o sebe - ze si nepekna tlsta nestastna negativisticka ai ai, pripisat aj hlupa.
Proste pouzivaj rozum dievca. Prestan sa uz konecne lutovat. A zacni MAKAT. Zameraj sa na seba - lebo nik iny ta nemoze zmenit, iba ty sama. Teraz sa vobec nemilujes. Vsak nemas ani dovod, ze? Tak ako mozes chciet - aby ta milovali ini?? Ked to sama nevies a nedokazes.
Zmen sa. Zmen svoj pohlad na seba, zmen celkovo svoj zivot, svoje nazeranie na zivot na muzov. Nie si v situacii ze si mozes vyberat a preberat. To je fakt. No zas nik ti nekaze brat odpad, daku stoku - ako si pisala dakych opilcov ai. Ale kua dievca co mas proti dakemu zakriknutemu tichsiemu chlapovi co ma sveter z 80tych rokov?? Aj diamant ked objavia nie je hned top drahokam. Vyzaduje si to kus prace a driny aby sa nim stal. Ako vsetko v zivote. Ty len chces chces chces ale NIC preto nerobis.
Vsak ak ten chlap ma len taketo "chybicky" krasy tak to je to najmenej, ak ma GRO podstatu OK. Uces oblecenie zmenis raz-dva. Vsak ho zmen ty a urob z neho chlapa ako lusk. Upravit niekoho je to najmenej. To je len obal. Vnutro ak je hnile prazdne skazene a zle, toto je skutocny problem. Lebo to uz nezmenis. Ty si chudla, malovala sa, akoze sa nahodila za kocku a sama vidis, ze nikam to neviedlo. Lebo svoju prazdnotu negativizmus "ohavnost" v sebe nezmenis.
Ak nieco zacnes robit - rob to iba pre seba. Hlavne nechci vsetko uzaj a hned. Pozri sa. 29r NIC NULA a zrazu chces zmeny na pockanie?? Takto to nechodi. Zameraj sa na seba, na svoje vnutro aj vonkajsok, makaj na sebe, neopustaj sa, viac Davaj nez ber, mozno sa porad s odbornikmi, na vyzor vlasy plet makeup modu, sportuj medituj, nauc sa uzivat si zivot a vsetky jeho krasy, a USMIEVAJ SA. Aj ked mozno zo zaciatku z domutenia nasilu, ale potom to uz pojde automaticky. Objav v sebe ŽENU. Lebo ty si svoje zenstvo, svoju podstatu vobec neprijala, nenaucila si sa s nou narabat, akceptovat sa ako zena. Milovat sa ako zena. Prijmi samu seba. Az potom ta mozu prijat a milovat aj ini.
A ked toto vsetko urobis, budes uz pripravena aj na lasku. Vediet ju prijat ale aj Davat. Lebo teraz tej lasky proste nie si schopna. A az potom niekde zacni hladat lasku. Aktivne cielene. Ci uz si das inzerat, ci uz oslovis kamaratov priatelky, ci niekoho fajn zo svojho okolia okruhu znamych vhodneho pre teba nepoznaju, alebo sa budes obzerat a budes chodit po svete s otvorenymi ocami. Ved teraz isto chodis ako ziva mrtvola a zombie s pohladom upretym do zeme. Ale ako sa mozes divat k nebu slnku vysinam, ked sama si v kanali blate zumpe stoke?? Je to iba na tebe vyjst na povrch. Clovek spadne nejeden raz za zivot. Ale je chyba tam ostat a nevstat. Ty si zatial nevstala. Ale mozes. Ak budes naozaj chciet a verit tomu ze vstanes a dokazes vsetko, co si zaumienis. Nik k tebe nepride len tak. Nauc sa chodit preto ty k inym. A hlavne ŽI. Lebo ty zial len prezivas. Zmen sa a prijmi samu seba, nauc samu seba milovat sa. To je tvoja cesta. Lebo sebalutost ti je nanic
moj-pohlad - vies ty co? Ako mozes sudit cloveka, ze ja mam nejakych frajerov, ked ma vobec nepoznas? Predstav si, ze mam 28 rokov a predstav si dokonca, ze som si presla niecim podobnym ako autorka, ale ty si stale budes vypravat to svoje, budes stale hrat mudru a kazat inym, ze ako su kazdeho rady na hovno... ja si myslim, ze ty este viac prikladas autorke nezmysli a vypisujes tu v zmysle ze sa s tym bude musiet zmierit a podobne... chod vypisovat tieto demotivacne hovadiny inde a chod kazat inym ludom a nie ludom, ktori sa snazia ukazat autorke nieco pozivitvne...
Dievca moje, Boha neobvinuj. Keby si o Nom nieco vedela, tak prosim... ale vies figu a zvalujes vinu na nevinneho. Studuj.Myslim, ze je nas viac, kto nemame dobrych a laskavych partnerov, mnohi nemame ziadnych.
A povedat :MILUJEM TA?: HAha Na to sa mozes akurat tak vykakat. Milovat znamena o toho druheho cloveka sa zaujimat, robit mu male ci velke radosti, mysliet na neho v chorobe, ci pri podobanej tvari...Kto ta lubi vidi ta nadhernou. Tak si este takeho nenasla... hold, nie si sama. Mozno v r. 2018. A nefnukaj.
Buď zober to, čo sa ti núka alebo potom zostaň sama a nevyrevuj. Sama píšeš, že si škaredá a tučná, tak neviem čo by si chcela?! Princ na bielom koni nepríde, čím skôr sa s tým zmieriš, tým lepšie pre teba a tvoje psychické zdravie.
29vek
A teraz si predstav muza v tvojej situacii.... toho nebali ani nikto, nikto sa o neho nesnazil, za cely zivot. Ziadna zena. O teba sa aspon snazili. Taki cudaci, tichi a so svetrami a ofinami. Ale o muza sa nesnazila nikdy ani jedina, pokial je plachy alebo tichy. Cize si na tom lepsie. Len mas vysneneho pana dokonaleho, proste muza, ktoreho si usurpuju vzdy tie najkrajsie zeny. To je cely problem. Nemozes brat to co sama neponukas. Ked si skareda a tucna, a este si neveris, a myslis , ze sa to stane same... proste to pride. Tebe to nedochadza? Ze muz sa musi v tvojej situacii este aj snazit? Lebo neprijde nikdy ziadna. Za skaredym a tucnym nepride ziadna, ani ta zo svetrom z 80tych rokov. Proste vy zeny si precitate rozpravky, romany a myslite, ze vam staci byt, a pride to zadarmo... same, muz, s ktorym je super a vy len mavnete prstom. Takto to chodi len u peknych zien. Aspon vidis, ake tazke to maju muzi, skus sa vzit do jeho situacie, do toho placheho zo svetrom z 80 rokov, ze on s tym sebavedomym, ako mas ty, MUSEL ESTE PRIST, teda zacat balit, skusat... skusila si to vobec ty niekedy? Ale za takym by si ani nesla co? Ty by si skusala urcite na takeho nejakeho pekneho chlapceka, ktoreho chcu krasne. Takze, skus nabuduce ist za takym zo svetrom z 80 rokov a zacat konverzaciu, byt aktivna. A potom mu mozno navrhnut stretnutie, aby si si to vyskusala, ake je to tazke... a samozrejme, ked dostanes kopacky za to, ze niesi top hodnotena, alebo atraktivna. Lebo to iste si spravila ty tomu z 80tych rokov. Ta cast o tom, ako ta niekto chcel, ale ty si ich rovno odmietala, to ma dorazilo... proste pani vyberava, odmietla 10tky chlapov, ale vysneny princ neprisiel. Co na to povedat? Bola si uz zamilovana do niekoho? Pacil sa ti? Skusala si balit ho? Alebo si len cakala?
Zeny, ja z vas nemozem, je emancipacia, to ste chceli. Ale zjavne sa za nu skryvate len ked sa vam to hodi. Ked nieco treba podniknut, byt aktivny, tak vtedy uz nie, vtedy uz hrate krehku zienku, pasivnu bytost.
Este to o Bohu. Ano Boh existuje. Mozes sa na neho kedykolvek obratit s prosbou o pomoc. Ono sa to aj ocakava. Chcel by som vidiet, nakolko si svata a plnis , co prikazal, ked ho potom kritizujes. Ja milujem tieto baby, co nadavaju, tetuju sa, nosia hriesne oblecenie, minisukne, klopkaju podpatky. Kolko si penazi rozdala chudobnym a bezdomovcom? Rozhadzuju peniaze na oblecenie, kabelky, blbosti, drahe jedlo... ani sa nepostia... a potom obvinuju Boha. Mozno ti to robi diabol, ktovie? Takze Boh sa diva len preto, ze ked ho odmietnes, tak sa moze len divat. Co ine mu uz len ostava. A ver tomu, ze urcite si to neuziva. Uziva si to diabol.
Schudnuť sa da len treba pevnú vôľu veľa pohybu zdravú stravu a hlavne dlhodobo si to udržiavať.Nie že nič ma nebaví idem sa prejesť a postupne priberám.Ja viem že to že si v 29 rokoch nemala vzťah je poriadne naprd.A maš dôvod na paniku lebo nemaš 16...Takže jej tu nevypisujte hluposti..Ale najsť si chlapa nieje ťažké.Ťažke je najsť si poriadného chlapa..Nie každý ma to štastie to je pravda..A určite nato nezabudneš keď budeš mať vela koníčkov..AJ keby ich 100 maš tak ťa to bude trápiť...Je smutné že takmer nikdy neprebehne chémia z oboch strán..Mam známu ktorá sa takisto bala že ostane sama tak sa vydala v 24 rokoch bez lásky..Pozor nato...Takže snaž sa schudnúť ak sa vo svojom tele necítiš dobre alebo sa príjmi takú aka si a nauč sa mať sa rada..A potom lov na chlapa ;-)
Takze ak to tak zhrniem mas problem to ze si tucna respektive nie si pritazliva pre muzov a teda si nevies nikoho najst, nemas teda dalo by sa povedat nikoho kto by stal pri tebe. A nebavi ta zivot
Ono nie ja lahke ked clovek nema ziaden vztah, a ani nema nikoho s kym by sa dokazal porozpravat, kto by stal pri nom no na druhej strane sam som na tom istom ako ty a napriek tomu som stastny takze v com je rozdiel oproti mne a tebe ?
Rozdiel by mohol byt v tom ze v podstate som veriaci clovek, a viera sa stala u mna hlavnou zivotnou prioritou a je to viera ktora ma robi stastnym napriek tomu ze nemam ziaden vztah a tiez ludi s ktorymi si mozem pokecat a vypocuju by som naratal na prste jednej ruky. Skratka viera je pre mna hlavna a vsetko ostatne berem uz len ako bonus.
Taktiez mam vela koníckov a veci ktore mi robia radost bez nich by bol totiz ten zivot predsa len menej obohacujucejsi. Tesim sa z roznych veci napriklad ze si daco dobre zajem, ze si pozriem fajn film, precitam fajn knihu , ze si kuknem oblubeny sport,popocuvam fajn hudbu, pomozem ostatnym, pochatujem s ludmi, posurfujem na internete zahrám si nejaku hru atd. Proste treba sa tesit z takychto veci a urobit si teda aj nejaky svoj program, skratka mat cinnost aby si nemyslela len furt na to ze ako je "vsetko naprd". Staci len zmena myslenia na pozitivne najdenie si konickov a napriklad aj spomina viera, a uvidis ze sa razom budes citit lepsie.
Co sa tyka tvojho problemu s postavou tak skratka schudni , vynechaj mucne a sladke jedla a pridaj zeleninu a vlakninu a pohyb a budes mat nornal postavu.
Bolo by fajn ak nedokazes najst v reale daku osobu ktora ti bude blizka najst osobu aspon daku virtualnu cez internet s ktorou si budes pisat ci uz cez mail alebo cez socialne siete a navzajom sa budete podporovat. Ja mám zopár takych virtualnych priatelov a vzdycky mi velmi dobre padne ked sa s nimi porozpravam alebo poviem im co ma trapi.