nič ma nebaví v poslednej dobe, nič, nebaví ma žiť, nemám dôvod tu žiť, prečo existovať ? Prečo keď ma nikto nemá rád. Nemám nikoho kto by mi povedal ľúbim ťa, nemám nikoho lebo som škaredá. Nik ma nemá rád, otec ani matka. Nikdy si nenájdem priateľa lebo nikoho nepriťajem. Tak veľmi chcem prestať existovať. Keby bolo možné nežiť hneď by som súhlasila. Nemám dôvod tu zostať. Nikomu by som ani nechýbala. Nikdy nebudem mať frajera lebo žiadnému mužovi sa nepáčim, som tučná, mám malé prsia a škaredú tvár. Nech robím čo robím stále sa nikomu nepáčim. Bola som tučná, schudla som isté obdobie som bola štíhla ako prútik ale čo z toho keď muži idú po ceckatých ženách a ricatých. A aj keď sombola štíhla aj tak ma nik nechcel, a tak som opäť začala jesť a jesť a zase som pribrala ale ako na potvoru prsia nenarástli. Priberám tam kde nechcem a kde treba nepriberiem.
Nechcem žiť, načo? Navždy zostanem sama, a teraz pred sviatkami mám tottálnu depku že nemám síl ani len niečo urobiť, nemám chuť na sviatky, na nejaké darčeky, stromček, jedlo, na rozprávky debilné, naivné. Nemám chuť na toto obdobie, nechcem žiť. Nič sa nezmenilo za tie roky čo som sa snažila, nič, som tam kde som bola v riti. Mám 29 rokov a život mám v pi*i. Sory za výraz ale totálna depka na mňa ide. Nik mi nikdy nepovie vážne, milujem ťa. Prečo? To nieje vyžarovaním to mi netvrdte. Lebo som sa v minulosti snažila, nahodila sa keď som šla von, bavila sa a nič. Či niečo robím alebo nerobím stále som tam kde som. Vpi*i. Veď mne sa ani len jesť už nechce. Prečo o mňa muži nejavia záujem? Prečo niektorí ľudia majú problém nájsť si niekoho? Prečo o niektorých ľudí nieje zaujem? Prečo? Existuje vôbec Boh? Ak existuje prečo sa díva na to ako veľmi túžim po láske ale nič s tým neurobí? Teší ho keď trpím a trápim sa? A existuje vôbec? Ak by existoval neposlal by mi už niekoho schopného do cesty? Nie také nepodarky ktoré sa o mňa zo zúfalstva snažili. Teraz budete útočiť že ahá, tak tam je problém u teba! Nie, takto si to nevysvetľujte. Ak hovorím o nepodarkoch tak to boli muži zakomplexovaní ktorí mali problém poskladať jednu celú vetu, strašne tichí a muž ma byť muž a nie socha, boli to muži alkoholici a ženy mi dáte za pravdu že také individua ste už v živote stretli aj vy že vás začali baliť pod vplyvom alkoholu nejaký vychnutí notorickí alkoholici s chýbajúcimi zubami, boli to muži ktorí nemali všetko v poriadku v hlave, taký ako to napísať osprosteli dedinský mamkiny synáčikovia, takí tí čo chodia v svetroch z osemdesiatich rokoch a vlasy majú učesané na ofinu cez čelo a pod.
Ach ja neviem čo ešte napísať lebo sa mi nechce, neviem čo ďalej s mojím životom, onedlho bude silvester a nový rok a ja budem mať za sebou ďalší nanič rok kde sa nič nezmenilo a som tam stále kde som bola, čiže v pi*i.
dovidenia ak chcete reagujte prečítam, možno podľa nálady ak nie, nereagujte
môžte mi aj ponadávať aká som, mne je to jedno, mne je už všetko jedno. Či niečo robím alebo nerobím, stále je to to isté a nič sa nemení. A aj keď už situácia vyzerá nádejde stále pride studená facka či sprcha ktorá ma vráti to stavu, hele holka zbytočne sa snažíš ty nikdy nebudeš mať v láske šťastie ako iné ženy a zmier sa s tým. Muži sú hovädá...
Všetko je naprd
nicollette12:
No lebo to je ako ked syty clovek opisuje vyhladovanemu, ze ake easy je to byt bez jedla a ze sa netreba lutovat a poddavat atd...ze zivot neni len o jedeni, ze nech sa sustredi na ine veci ako je jedlo, nech je stastna aj bez jedla..Alebo tvoja veta "...ze vies byt stastna aj sama so sebou" - zamyslela si sa vobec nad nou ? Clovek ktoremu si to adresovala nebol nikdy v situacii "AJ" sam so sebou, ale v situacii "LEN" sam so sebou a to je sakra dost obrovsky rozdiel. Otoc to na seba - predstav si, ze si cely zivot partnersky s nikym, ze by sa nikdy neobjavili ti tvoji frajeri s ktorymi si si stastne uzila, ze by to proste nikdy nebolo a nemas 20 ale 30, popripade viac rokov...a potom pride dakto a napise ti: "Sak zivot neni len o chlapoch, ukaz ze vies byt stastna sama so sebou".
Uz chapes preco su rady od teba totalne na hovno ? :D
Tak isto ako aj rady tuto od pani psychologicky Jany - realita zivota a vase teoreticke poznatky ako by sa clovek zazracne mal zmenit su dve diametralne odlisne veci...
Ahoj, nejdem ťa ľutovať ani tí nadávať. Úplne presne ti rozumiem, viem ako sa cítiš. Mám pocit akoby som to písala ja ešte pred pár mesiacmi. Presne to isté. Vieš čo ti môžem poradiť? V prvom rade sa prestaň ľutovať, a začni niečo robiť. Tvoriť, behat, čítať.. čokoľvek. Prestaň sa zameriavať len na chlapov a na to že si sama. To musíš mať za každú cenu chlapa? Som v rovnakom veku ako ty a prišla som na to, že vlastne už vzťah ani nechcem. Momentálne mi je super samej, a ak by sa náhodou niekto v mojom živote zjavil tak to uvitam, ale nebudem za každú cenu hľadať chlapa, vzťah atď. Veď život nieje len o vzťahoch, o tom vydať sa a mať deti. Život je príliš krátky na to aby si depkarila a bola smutná že nikoho nemáš. Skutočne. Tiež mám zo seba a zivota niekedy depresie a neviem či sa to ešte niekedy zmení, ale nemienim takto plakať a ľutovať sa do konca života. Ten čas už využívam ináč. Ponorila som sa naplno do práce a do tvorenia a to ma teší a napĺňa. Nájdi si aj ty niečo čo ťa bude baviť a nemaj v hlave stále len to že si single a že potrebuješ niekoho mať. Veľa šťastia zelam
... len včely sú na med. : )
29vek:
"onedlho bude silvester a nový rok a ja budem mať za sebou ďalší nanič rok kde sa nič nezmenilo a som tam stále kde som bola"
Čakáte, že sa Vám zmení život, to sa nestane. Na vine nie je Boh, ten sa Vám snaží iba ukázať, že zmeniť sa v prvom rade potrebujete Vy sama, tým že sa nebudete podávať sebaľútosti a začnete na sebe skutočne pracovať (čeliť traumám z minulosti). Nesústreďujte pozornosť na iných, na získanie záujmu u iných, sústreďte ju do seba..
Inak aj na ďalší rok a ten ďalší a ďalší bude stále všetko na prd.
moj-pohlad - neviem co zle je na mojom prispevku, preco by som akoze nemohla prispiet svojim nazorom? To ako len za to, ze som uz niekoho mala a ona nie? Ved prave to je dobre, ze jej napisem moju radu, pretoze aspon si z nej nieco moze zobrat...tu teraz maju podla teba prispievat iba ludia ktori maju taky isty problem ako autorka? Ja si myslim, ze prave skor oceni nazor, kde pise clovek, ktory ma skusenosti(nie velke,ale ako take hej) , ako clovek, ktory iba prispeje dalsim lutovanim a stazovanim, aky je zivot zly, ze nikoho nemate...to upadne este do vecsej depky....takze tak :)
29vek:
Rozumiem ti uplne, mam velmi podobne pocity ako ty. Som v rovnakej situacii co sa tyka zmareneho zivota ohladne partnerskej lasky. Nezazil som ju, trosku kvoli inym dovodom, ale to je jedno. Pointa je rovnaka a tiez neviem ako sa s tym mam vyrovnat. Nie je mi uz 20 a cim dalej je to neznesitelnejsie.S tymi vianocami si sa uplne trafila. Tiez som ich kvoli tomuto zacal nenavidiet. Bezny clovek ani netusi ake peklo to je, takto zit :)
Neda sa k tomu bohuzial ale napisat nic co by nam opravilo nase zmarene zivoty. Mozme sa iba nadalej snazit tak ako je v nasich silach. Bez garancie ze sa nieco zmeni. Zivot nikomu nic negarantuje. Nemozeme za to, aki ludia sme. Proste narodili sme sa s urcitymi vlastnostami a to predurcilo kam sme sa v zivote dostali...
nicollette12:
Myslim ze ani zdaleka nerozumies tomu, ako sa taky clovek, ktory za cely svoj zivot nezazil partnersku lasku citi...darmo tu budes pisat veci typu nelutuj sa, bla-bla-bla....Myslim ze prispievatelka robila za cely svoj zivot vsetko preto, aby bola v pohode clovekom a prirodzene a normalne niekoho stretla. Taketo rady jej davat naozaj nemusis. Problem je ale v tom, ze ak po tomto celozivotnom snazeni sa neprichadza ziadna zmena, tak toto ma velmi zly dopad na vnutro cloveka. Ak clovek uz nema 20, ale 30 a stale ma rovnaky problem, aj ked sa normalne snazil situaciu napravit. Ty, nicollete12 bud radsej rada ze nepatris medzi tych velmi ojedinelych ludi, ktory za cely svoj zivot nezazili lasku. Bud rada za svojich frajerov s ktorymi si pocas svojej mladosti zazila lasku, blizkost, milovanie a vsetko co k tomu patri (a pravdepodobne to zazivas aj teraz a ak nie, v blizkej buducnosti budes). Ale nikdy sa nesnaz davat rady cloveku ktory toto nezazil, lebo taketo rady su uplne bezpredmetne, lebo na vlastnej kozi si to nezazila.
verbena alias ANGEL DEMON alias WHISPER:
Ty s tym tvojim prispevkom si uz ale fakt mimo...radsej si toho k*k*ta zozen aby si sa uz znormalizovala a zazila konecne plny zivot :D
Z casti ta chapem, lebo viem si predstavit ze vsetky tvoje kamaratky alebo zname v tvojom veku uz maju partnerov a ty nie..mozno aj to na teba vplyva, ze chces niekoho, lebo sa citis sama ked o tom premyslas... ale dam ti radu...nelutuj sa, urob veci sama pre seba a nie kvoli muzom...bud hlavne sama sebou, nemysli na to, vyjdi si aj sama a ukaz svoje sebavedomie, ako vies byt stastna aj sama so sebou...uvidis, pridu chvile, kedy budes mat partnera dost a dala by si vsetko za to, aby si bola sama:) na niekoho to pride skor, na niekoho neskor...a este jedna vec, urcite nie si taka skareda, pretoze vtedy by sa o teba vobec nikto nesnazil, to je prva vec, a celkovo aj keby, tak vela ludi si uvedomuje(hlavne zien) ze zie "skarede" sa vydavaju, maju deti a rodiny skorej ako tie "krasne" :) takze vzdy si povedz toto ;)
iba sa ľutuješ, keby to písala nejaka 17 ročná čo nou plieska puberta-hormony , tak pochopim skor...
ale ze dospelá žena sa nevie postarať sama o seba , že sa ľutuješ a tvoje šťastie záleží len od nejakého vtáka..nepochopím..
ja mám 28 žijem sama, pracujem na sebe, vzdelávam sa, nelutujem sa, k*k*t k zivotu nepotrebujem,..
to že si sa vyžrala je len tvoj problem- v hlave, zájdi si pokecať ku psychologičke,
a rob so sebou niečo, koli tomu aby si sa páčila sama sebe a nie aby si uputala niekoho ineho....
to že píšeš že to nie je o vyžarovaní OMYL moja zlatá...
to že chviločku si sa obliekala pekne nepomože,
ked z teba vyžaruje zufalosť, v štýle "no teraz som sa nahodila a rychlo pottebujem chlapa lebo mi z toho šibe"
aj ked si daš štekle a minisuknu ta zufalost z teba bude stále vyzarovať,... pokial sa nedáš psychicky do poriadku...
ked budeš chodiť po ulici štýlom "som šťastna a spokojna aj bez chlapa, nezaujimaju ma" a budeš ich ignorovať y nehladieť na kazdeho jedneho ako na potencionalneho frajera.. tak aj zaujem bude...
to v 29 rokoch nemáš kamosky, kolegyne? s kym by si si sla niekam von sadnut, uzivat si zivot,.. chod na masáž, plávat, korčule... hýb sa a hlavne sa nelutuj....
nebudes ty jedna z tych?
www.youtube.com