nič ma nebaví v poslednej dobe, nič, nebaví ma žiť, nemám dôvod tu žiť, prečo existovať ? Prečo keď ma nikto nemá rád. Nemám nikoho kto by mi povedal ľúbim ťa, nemám nikoho lebo som škaredá. Nik ma nemá rád, otec ani matka. Nikdy si nenájdem priateľa lebo nikoho nepriťajem. Tak veľmi chcem prestať existovať. Keby bolo možné nežiť hneď by som súhlasila. Nemám dôvod tu zostať. Nikomu by som ani nechýbala. Nikdy nebudem mať frajera lebo žiadnému mužovi sa nepáčim, som tučná, mám malé prsia a škaredú tvár. Nech robím čo robím stále sa nikomu nepáčim. Bola som tučná, schudla som isté obdobie som bola štíhla ako prútik ale čo z toho keď muži idú po ceckatých ženách a ricatých. A aj keď sombola štíhla aj tak ma nik nechcel, a tak som opäť začala jesť a jesť a zase som pribrala ale ako na potvoru prsia nenarástli. Priberám tam kde nechcem a kde treba nepriberiem.
Nechcem žiť, načo? Navždy zostanem sama, a teraz pred sviatkami mám tottálnu depku že nemám síl ani len niečo urobiť, nemám chuť na sviatky, na nejaké darčeky, stromček, jedlo, na rozprávky debilné, naivné. Nemám chuť na toto obdobie, nechcem žiť. Nič sa nezmenilo za tie roky čo som sa snažila, nič, som tam kde som bola v riti. Mám 29 rokov a život mám v pi*i. Sory za výraz ale totálna depka na mňa ide. Nik mi nikdy nepovie vážne, milujem ťa. Prečo? To nieje vyžarovaním to mi netvrdte. Lebo som sa v minulosti snažila, nahodila sa keď som šla von, bavila sa a nič. Či niečo robím alebo nerobím stále som tam kde som. Vpi*i. Veď mne sa ani len jesť už nechce. Prečo o mňa muži nejavia záujem? Prečo niektorí ľudia majú problém nájsť si niekoho? Prečo o niektorých ľudí nieje zaujem? Prečo? Existuje vôbec Boh? Ak existuje prečo sa díva na to ako veľmi túžim po láske ale nič s tým neurobí? Teší ho keď trpím a trápim sa? A existuje vôbec? Ak by existoval neposlal by mi už niekoho schopného do cesty? Nie také nepodarky ktoré sa o mňa zo zúfalstva snažili. Teraz budete útočiť že ahá, tak tam je problém u teba! Nie, takto si to nevysvetľujte. Ak hovorím o nepodarkoch tak to boli muži zakomplexovaní ktorí mali problém poskladať jednu celú vetu, strašne tichí a muž ma byť muž a nie socha, boli to muži alkoholici a ženy mi dáte za pravdu že také individua ste už v živote stretli aj vy že vás začali baliť pod vplyvom alkoholu nejaký vychnutí notorickí alkoholici s chýbajúcimi zubami, boli to muži ktorí nemali všetko v poriadku v hlave, taký ako to napísať osprosteli dedinský mamkiny synáčikovia, takí tí čo chodia v svetroch z osemdesiatich rokoch a vlasy majú učesané na ofinu cez čelo a pod.
Ach ja neviem čo ešte napísať lebo sa mi nechce, neviem čo ďalej s mojím životom, onedlho bude silvester a nový rok a ja budem mať za sebou ďalší nanič rok kde sa nič nezmenilo a som tam stále kde som bola, čiže v pi*i.
dovidenia ak chcete reagujte prečítam, možno podľa nálady ak nie, nereagujte
môžte mi aj ponadávať aká som, mne je to jedno, mne je už všetko jedno. Či niečo robím alebo nerobím, stále je to to isté a nič sa nemení. A aj keď už situácia vyzerá nádejde stále pride studená facka či sprcha ktorá ma vráti to stavu, hele holka zbytočne sa snažíš ty nikdy nebudeš mať v láske šťastie ako iné ženy a zmier sa s tým. Muži sú hovädá...
Všetko je naprd
nikolka:
Zachranilo ta to, ze si stretla toho svojho nabijaca. Vdaka tomu si teraz vyrovnana...ze mas chlapa pri sebe. Ze s nim zdielas svoj zivot, ze chodite stastni za ruky po meste a riesite obycajne veci, ze vecer s nim trtkas a uzivate si. Veeeelmi pochybujem ze by si bola skutocne vyrovnana aj nadalej, ak by sa dotycny stale neobjavil. A neobjavil by sa dalsie roky, desatrocia. Jeb*o by ti z toho, lebo pre cloveka je neprirodzene a skodlive uplne bez toho zit. Naozaj by nenastala nijaka vnutorna ocista, obnova a neviem este ake vyrovnanie sa so sebou v takej situacii :D :D :D
Este jedna vec, clovek by mal byt stastny, aj ked je sam. Mal by vediet najst ten recept na zivot. Lebo partner mu moze aj zomriet, atd... ludia, co su zavisli na niekom inom, vacsinou nedovedu vztah, alebo rodinu do dobreho konca (teda laska na cely zivot, plus stastne deti, nerozbita rodina). To som vypozoroval. Teda taky, co len nechcu byt sami, si hocikoho najdu, len nech niekoho maju, aby mali pocit, ze niesu sami. Ale nefunguje to takto. Vztah funguje az vtedy, ked clovek vie byt sam, teda nieje zavisly na tom vztahu. Teda aj ked je sam, je stastny. Zaklad stastia by nemal byt vztah, mat niekoho ineho, ale mat sameho seba.
A inak, vela z tych kamaratiek, co tak omielate, ze oni "uz niekoho" maju, maju vztahy iba naoko. Rozsypu sa behom par rokov, zanechaju za sebou este viac znicene duse, nez ti, co su sami. Niekedy je byt sam, lepsie, nez mat vztah, z ktoreho sa nevie dostat a nici ju. Mozno by si bola prekvapena, kolko z tych "kamaratok co ma vztahy", trpi, len to maskuje, aby mali falosni pocit, ze niekoho maju, a aby im aspon zavideli tie co su same. Ale pritom nieje co. Takze skus skor najprv najst samu seba. Clovek by nemal byt nestastny a depresivny, ked je sam. Najprv by mal najst sameho seba, az potom budovat vztah.
Ahoj, LIQUID) Ak moj prispevok pomohol aspon tebe, je mi ctou a potesenim. Pekne a pohodove prezitie Vianocnych sviatkov ti prajem. A dakujem)
Tiez som sama a aj raz a navzdy zostanem, lebo je to moje pevne rozhodnutie zostat sama a nikto nikdy nic na tom nezmeni. Ale ved samota je pekna, mate internet, telku, radio a casopisy a noviny, to hadam staci, aby sa clovek nenudil, nie? Teda me to staci a este sa aj tesim, ze ma nikto nerusi a neotravuje a nerusi z mojho sustredenia sa, napriklad ked nieco citam, pozeram, pocuvam. Majte sa fajn, hlavu hore, z tej samoty sa snazte vytazit co najviac. Napiste si vsetky vyhody, ktore samota ma a nikdy, nikdy neberte vazne rozkazovacne reci zien zijucich v nestastnych vztahoch, ktore vam rozkazuju hladat si partnera a mat sex a deti. Nech zavru huby a do seba nech sa staraju. Ktora vam rozkazuje, ze si mate muzov hladat, ta sama zije v nestastnom vztahu a nestrpi pohlad na stastne stare dievky. Je to tak? Ano :) Do mna volakedy naj kamoska rypala, ze jak si mam chlapa hladat a deti robit :) A najviac rypala v case, ked ona sama zila s debilom, namyslencom, nafukancom, ktory ine nevedel, len podcenovat, ponizovat a opovrhovat, sam sa chvastat a za dokonaleho sa vyhlasovat, trasucu sa slaninu ukazovat a presviedcat vsetkych okolo seba, ze su to svaly :) A cim bola ona nestastnejsia, tym viac rypala do mna, jak si ja mam chlapa hladat a ja jednym uchom dnu a druhym von :) Teraz sa s nou uz nestretavam a je mi jedno, co je s nou. Kto na mna s blbymi recami ine, toho poslem kade lahsie a nech si p*cuje do inych, do mna veru nebude :)
ahoj autorka,
uplne chapem tvoj problem a tvoje rozhorcenie.....mam tiez 29 rokov a som sama a tiez si myslim,ze vsetko je naprd a pouzila by som mozno aj horsie slova (momentalne som po rozchode,po skoro dvojrocnom vztahu,takze som mozno v trosku inej situacii)...presne taketo pocity som zazivala pred tym vztahom velmi dlho, ze mna nikto nechce a kto by uz len mna chcel atd a v podstate ich zazivam opat,len je to 100x horsie aj kvoli veku a tomu,ze ostatne kamosky su zadane,vydate,tehotne..atd...,jasne,ze planujem cestovat,sportovat, ale to je podla mna len taka zaplata na tu prazdnotu, nemam vlastne ziadnu radu, len,ze to chapem a viem, ze je strasne tazke najst si partnera
A to je prave to, ze si hovorim ze teraz su lepsie casy, ale mozu byt aj horsie a zmierim sa s tym, o tom je zivot.
moj-pohlad - tak toto ma pobavilo :D, radim, lebo to robim aj normalne bezne, ked si niekto radu vypyta alebo vidim ze potrebuje niekto pomoct a mozem prispiet nejakym rozumnym nazorom alebo tym, co som si uz sama zazila na vlastnej kozi. A ano, predstav si, ze som bola na dne, lebo vsetky baby okolo mali priatelov, stastne, vydate, deti rodiny atd, a ja som bola sama v jednoizbovom byte a fnukala som kazdy vecer do vankusa, chodila som ako matoha po vonku a myslela si, ze to pride, lenze roky pribudali a nikto nechodil, tak som zacala hladat chybu v sebe, ze sa musim vzchopit. Tiez to neslo zo dna na den, ani za mesiac, roky, este do teraz sa zdokonalujem, aby som sa uz nikdy neocitla v takej situacii v akej som bola a to som dokazala prave tym vnutornym vyrovnanim..inak to nejde..
Nikolka:
"...ak dievca zacne inak mysliet a uspokoji sa s tym, ze je zatial sama, robi to pre svoj dobry pocit a nebude sa zbytocne trapit.. zoberie to pozitivne a prave vtedy, ak si clovek toto uvedomi, tak vtedy sa dostavia vysledky "
Ale u teba sa nedostavili ziadne vysledky. To len ty mas taky pocit. Ty si mala jednoducho stastie ze si narazila na chlapa ktory ta sexualne a romanticky chce a ktoreho aj ty romanticky a sexualne chces. Na tom nema zasluhu ziadny tvoj "osobnostny rast" ked si povies ze som stastna sama a nic ma netrapi. Pokial nie si uplne na takom dne, ze uz nevies ani s nikym normalne komunikovat, tak od seba neodplasis chlapa len tym ze vnutorne ta trapi ze nikoho nemas. Taky chlap ta bude chciet (prejavi zaujem) lebo ho sexualne a romanticky pritahujes, nebude analyzovat tvoj dusevny stav. Preto je to iba o stasti, ci stretnes takeho kde sa pudovo pritahujete.
A teraz uz bezkaj do vyhriatej postielocky, kde na teba caka tvoj frajirek zdatny pripraveny k akcii :D. Preco tu vlastne stracas cas a odpisujes ludom s problemami, ked sa mozes venovat jemu, nechapem ta :-/
a_dr1a - klobúk dolu..... velmi krasny motivujúci pravdivy a do duse prehovarajuci prispevok...
Minimalne pre mna... hovorim za seba.
Este raz. Tlieskam.
Nechces pokecat?