no povedzte preco v krajine kde ludia zarabaju 400-500 eur stoja byty 80 000,100 000 eur a podobne... ten komu nemal kto pomoct ako ste sa dostali k vlastnemu byvaniu? lebo mne to pride uplne nadludsky vykon kupit si byt...
preco su na Slovensku tak strasne drahe byty?
Ano presne tak TOTO SU SLOVACI - do krav nadavat kazdemu kto nesuhlasi s tvojim nazorom presne tak, trefny nick, takych vas je neurekom :D A presne pre toto a takuto povahu a vdaka takym ako si ty sa tu na Slovensku mame tak ako sa mame, lebo nas ma vlada za debilkov postihnutych :D A opat vdaka takym ako si ty nas aj v zahranici maju za kokotenkov, co podkopavaju svojim vlastnym nohy, bravooo len tak dalej, ja som mozno podla teba krava, ale ta krava sa stahuje do zahranicia a bude sa mat v zivote lepsie ako taka ovca ako si ty, ktora ine neviem len vlastnym krajanom vulgarne nadavat, ty suteren, BEEE :D :D
Aha, tak už som v obraze, keď je to starý človek.
Tenzing
Kýčeru si netreba všímať, ani na ňu reagovať - je to stará senilná babka, ktorá sa stále potrebuje vyvyšovať nad ostatných a dokazovať, aká je ona "múdra" :)
Kýčera, ty čo máš za osobný problém? Cítiš sa nedocenená, myslíš si, že si vzdelanejšia a múdrejšia od ostatných, keď tu prskáš ako prskavka na Silvestra?
tweetie dakujem ze si ma pochopila presne si napisala to co si myslim a co svojim prispevkom chcem povedat...
Fikifiki,
už len toľko nefikaj, lezie Ti to na mozog! : D Ty si tam určite "bol", "žiješ", "rozumieš" významu úradný,...
Paci sa mi myslienka od: totosuslovaci:
" tu ide o to ze autor temy chce aby sme sa doma mali lepsie a nie stale len utekali od rodiny do zahranicia vytierat prdele alebo sa porovnavali s krajinami 3tieho sveta krsite pane uz ako to mame napisat"
Konecne niekto, kto namiesto posielania ludi z SR prec vidi, ze treba aj u nas docielit lepsi zivot. Mam kamaratov a kamaratky, kt. ziju v zahranici, a za svoju pracu su financne ohodnoteni, ze nezivoria, ako mnohe profesie v SR, ale riesenie, ze teraz kazdeho poslat do zahranicia (ako ano, jedno pozitivum tam vidim a sice aspon sa kazdy jeden/kazda jedna nauci samostatne fungovat), to nevyriesi, ze zarobky v SR su fakt nizke, ked sa clovek rozhodne, ze chce ist do vlastneho, tak mnohi si to nemozu dovolit.
A pre tych, co sa do mna pustite, nech nie som leniva a nech zdvihnem rit a idem do zahranicia, tak ja mam celkom dobre ohodnotenu pracu, ale zasa som si vedoma, ze potrebujeme tu mat aj skladnicky, sicky, pekarov... a skor o tomto sa bavim. A uprimne aj ja ked som sa konecne odhodlala, ze bolo by dobre si zabezpecit vlastne byvanie (a teda kedze pracujem v hlavnom meste), tak tam su tie ceny fakt priserne, splatka mi bude asi do dochodku odoberat znacnu cast z vyplaty, a to som nakoniec musela zvolit kompromis a musela som zobrat novostavbu, kt. bude casom postavena v lokalite BA, kt. teda rozhodne nepreferujem, kedze je to daleko od centra (ale tak ked sa moj bytik konecne postavi, budem rada, ze byvam vo vlastnom), tak zial pre tych co tu mate diskusiu ohladom KE a ze je to daleko od centra, bud si pockas, ci nahodou ceny neklesnu (netusim, ci je moznost dalsich kriz, kt. by skresali ceny, ale tak mozno od buduceho roku, ked banky budu musiet este pritvrdit tie podmienky kvoli prikazu z NBS, tak mozno tym ze ludia si byty nebudu moct dovolit ako predtym, tak mozno ten pokles cien konecne opat pride) alebo hladaj dalej od centra, pripadne okolie KE.
Ale suhlasim, ze tie ceny bytov su prestrelene a ten byt vobec nema taku hodnotu (z pohladu materialu a nakladov, kt. sa pouzili pri jeho stavbe).
Ano, kycera, normalne tam ludia na ulici, ci v obchodoch, ked si nieco potrebujes kupit, rozpravaju 4 uradnymi jazykmi :D
Boze, ked ste tam nikdy neboli aspon tu netrieskajte nejake info z wikipedie, ci odkial.
...nie je pozoruhodná len PRÍRODA, ale aj ...
Larah ty krava boze tu ide o to ze autor temy chce aby sme sa doma mali lepsie a nie stale len utekali od rodiny do zahranicia vytierat prdele alebo sa porovnavali s krajinami 3tieho sveta krsite pane uz ako to mame napisat